İçeriğe Yönlendir

Ne Yaptın Volkswagen Emisyon Skandalı

Cemal Cangöner

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Fatih abi, konu Almanlara güvene gelmişken, mesela BMW direksiyonuna geçiyorum, parasının karşılığı olarak gördüğüm konforu, kaliteyi, donanımı, sessizliği (ki kabin içi sessizlikle aracın değeri benim için paralel) bulamıyorum. Satış temsilcisine bu parayı bu aracın nesine veriyoruz dediğimde mekaniğine ve sürüş keyfine diye cevap alıyorum. Sürüş zevki benim nazarımda göreceli. Mesela 1 haftalığına farklı bir marka kiralık bir araç kullandım. O da bana gayet keyif verdi. Acaba almanlar bazı gerçekleri ulaşılması zor fiyatlandırarak mı gizliyorlar. Ne kadar pahalıysa o kadar kalitelidir algısı???

vale de en önde olma fırsatı?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

4 adet çamura bulanmış toplasan sıfır jetta parası arabalarla şovrum önüne park etme?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

4 adet çamura bulanmış toplasan sıfır jetta parası arabalarla şovrum önüne park etme?

paha biçilemez :rofl:

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

O deģilde 1 reklam arasında 2 Vw reklamı gördüm.Tiguan ve golf.

Hayırdır satışlarda bir durum mu var?

Dün akşam derbi özetini beklerken BP firmasının Doğuş gurubu araçlarına %3 indirim yaptığı reklamı gördüm, Allah'ın sopası yok işte dedim. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Şimdi de Golf'ün çocukluk aşkımız temalı reklamları dönmeye başladı tv lerde  :)

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Sahibinden'de jetta ilanları rekora koşuyor. herkes satmaya başladı, arkadaşım 2014 1.6 tdi highline jettasını satıyor 10 bin zararla. Bu zamana kadar sürek vw iktidarı bitecek gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Sahibinden'de jetta ilanları rekora koşuyor. herkes satmaya başladı, arkadaşım 2014 1.6 tdi highline jettasını satıyor 10 bin zararla. Bu zamana kadar sürek vw iktidarı bitecek gibi duruyor.n

Nee ?  Jetta ucuzlamis mi? hemen kosup bir tane almaliyim  :p  

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

karaborsa olması lazım çünkü bu güçte performansta belki 1.6 tdi üretilemeyecek.

bu lafı 5 yıl önce yabancı dergide okumuştum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

karaborsa olması lazım çünkü bu güçte performansta belki 1.6 tdi üretilemeyecek.

bu lafı 5 yıl önce yabancı dergide okumuştum...

Renault 1.6dci 160hp sini piyayasaya sürdü, hatırlatırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Talisman ile 160 BG Tam gaz yola devam.

Kadjar ile birlikte 110 BG kombinasyonları 240 NM torktan 260 NM torka yükseltilmiş durumda. :)

Talisman'a kalmadan e180cdi'lara verdi diye biliyorum.

260nm ha, çok iyi :wub:

Yorum bağlantısı
Koray Demir

2016 Civicte dizel-otomatik kambinasyonu olacakmış.Bir de 160 ps 9 ileri zf ile gelirse miss.

Oto piyasasında işler kızışıyor.Türkiyenin ne istediği belli.

Üst başı 1.6 dizel olan otomatik vitese sahip bir araç.

Honda 1.0 vtec turbo benzinli motor gelirse de piyasa iyice hareketlenir.
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Doğuş ülkemizden çekilirse şaşırmamak lazım, bir takım duyumlar geliyor..

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

3.0 motorlarda da aynı yazılım var demiş EPA, Porsche de girdi artık listeye böylece.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ABD Çevre Koruma Ajansı, (EPA) Volkswagen'in Temiz Hava Yasası'nı ikinci kez ihlal ettiğini açıkladı. 
EPA'dan yapılan yazılı açıklamada, Volkswagen'in emisyon skandalına ilişkin soruşturmanın, 3 litre dizel motorlu Porsche ve Audi marka sportif arazi araçları (SUV) kapsayacak şekilde genişletildiği bildirildi. 

grey.gif

EPA'ya göre, Alman otomobil üreticisi Volkswagen, egzoz sistemini olduğundan daha temiz gösteren yazılıma ek olarak, 2014-2016 arasında üretilen 3 litre dizel motorlu Porche ve Audi SUV araçlara, emisyon sistemlerinin test yapılmayan zamanlarda kapatılmasını sağlayan bir cihaz yerleştirdi. 
Söz konusu cihazın bulunduğu 10 bin civarındaki araçların emisyon salınımının, EPA standartlarının 9 kat üzerine olduğu belirtilen açıklamada, etkilenen dizel araçların 2014 model Touareg, 2015 model Porsche Cayenne, 2016 model A6 Quattro, A8, A8L ve Q5 olduğu kaydedildi. 

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

niye biri euro 5 diğeri 6 ???

TEST ÇÖP...

Neden çöp? Biri sabıkalı motor, diğeri de en çok tercih edilen 2. dizel motor, neden 1. değil çünkü o da bir VW imiş.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Alman otomobil şirketi Volkswagen'in (VW) Avrupa piyasasındaki 800 bin aracının daha egzoz gazı emisyonlarında usulsüzlükler olabileceği açıklamasının ardından şirketin hisseleri hızla değer kaybetti.Volkswagen sözcüsü BBC'ye yaptığı açıklamada Volkswagen'in Audi, Skoda, Seat gibi markalarının da dizel  emisyonlarındaki sorundan etkilenmiş olabileceğini söyledi.  :vampir: 

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

En sonunda batacak bu gidişle..gerçekten hala inanamıyorum böyle bir iş yaptıklarına

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...