Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Motor ikaz lambası. Bir çok sebebi olabilir ve bunlar önemli arızalar da olabilir. Lpg var mı? En basit lpg varsa hava yakıt karışımı dengesizliğinden olabilir. Bigisayara bağlayıp bakılmalı. Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 19 Eylül 2015 Yazar Paylaş 19 Eylül 2015 Lpg var evet... Bu arıza bugün çıktı ortaya hiç daha önce yoktu. Hanım almış arabayı köye gitmiş ne *** küfür *** yediyse yanıyor lamba. Deli olacağım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Gidişte sorun var mı tekleme falan. Yoksa büyük ihtimal LPG karışım hatası. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Lpg var evet... Bu arıza bugün çıktı ortaya hiç daha önce yoktu. Hanım almış arabayı köye gitmiş ne *** küfür *** yediyse yanıyor lamba. Deli olacağım.. Eğer çekişte ya da çalışmada problem yoksa lpg den kaynaklıdır basit bir ayarla düzelir. Sinirlenip sevdiklerimizi üzmeye ve üslubumuzu bozmaya gerek yok 4 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 bilgisayara bağlatsanız sorunuzun cevabını kesin bir şekilde alırsınız Yorum bağlantısı
Hasen Kara 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Genelde kalitesiz lpg den kaynaklanıyor. Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 (düzenlendi) O lambanın yanması çok can sıkıcı bir olay. İnsanın aklına bin bir türlü şey geliyor. En iyisi bir ELM327 cihazından (tahmini 40 lira) alıp akıllı telefonla arıza koduna bakmak. Ben o ışık yandığında telefonu açıp programa girip hatayı okutana kadar bile deliriyorum acaba neden yanıyor diye... Bence alın bir tane. Aklınızda soru kalmasın. Belki dedikleri gibi Powertrain-System too lean (fakir karışım) hatasıdır. 19 Eylül 2015 tarihinde İrfan Aşcıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Hanımın cruze'da ara sıra yanar,lpg den yandığını düşündüğümden pek oralı olmadım.Motor arıza ışığı aynı zamanda servis ışığı diye biliyorum.Hanımlar çok kırılgan olurlar(benim scorpioda hanıma direksiyon dersi verirken aracı evin istinat duvarına vuruyordu bende kendimi kontrol edemedim hanıma bağırdım daha ondan beri benim aracımı sürmez sonra çok pişman oldum ama nafile şimdi kendi aracını bana sürdürmüyor yedek anahtarını bile vermiyor.) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Hanıma laf yok lütfen, başımızın tacı. PArayla araba düzelir ama, Dan Bilzerian değilseniz kalp düzelmez Muhtemelen lpg'den dolayı yanıyor. Yeniden bir kalibrasyon ile sorun düzelecektir. Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 20 Eylül 2015 Yazar Paylaş 20 Eylül 2015 Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. Bugün aracı bilgisayara bağladılar.. Hata olarak 1. piston tekleme hatası verdi.. Hatayı programla sıfırladı.. Arıza devam ediyorsa ışık tekrar yanacak dedi.. Denedik yanmadı.. Lpg geçişi sırasında olmuştur muhtemelen araçta bişi yok dedi.. Çok şükür... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. Bugün aracı bilgisayara bağladılar.. Hata olarak 1. piston tekleme hatası verdi.. Hatayı programla sıfırladı.. Arıza devam ediyorsa ışık tekrar yanacak dedi.. Denedik yanmadı.. Lpg geçişi sırasında olmuştur muhtemelen araçta bişi yok dedi.. Çok şükür...Yengeye bir özür borcunuz var. [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 20 Eylül 2015 Yazar Paylaş 20 Eylül 2015 (düzenlendi) Sanırım evet Mehmet abi.. Araçta bir bakımı hak etti.. =)) 20 Eylül 2015 tarihinde Şener KIRMIZI tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Sabah soğuk motorda deneyiniz. Eğer 1. piston ateşleme hatası verdiyse bence soğuk motorda bakmak lazım. Benim soğuk motorda 3 ve 4 ateşleme hatası verip titriyor araç. Isınınca bir problem kalmıyor. Bujilerim 3 ay önce değişti (Bosch LPG için olanlardan) Buji kabloları 1 yıl önce değişti (Motocraft marka) bir tek şüpheli olarak bobin kaldı o bu hafta inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts