Burak Kuşçu 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Herkese iyi akşamlar 2011 model multijet punto kullanıcısıyım aracımı severek aldım ve 1 yıldır halen daha severek kullanıyorum .Fakat satılık olmamasına rağmen güzel baktığımı gören yakın çevremden bir çok talip çıkıyor ve fena tekliflerle gelmiyorlar.Aslın da pek gönüllü değilim ama en çok ta göze gelip nazar değmesinden korkuyorum. Aracım şuan 120 bin km de asıl amacım mezun olana kadar kullanıp çalışmaya başlayınca çocukluk hayalim olan bir bmw ye sahip olmaktı tabi bunun için 1.5 yıldan daha fazla bir zaman var önümde 2 alternatif var son günlerde kafam çok karıştı sizlerin de görüşlerinizi almak istiyorum 1-)Gereken bakımlarını yaptırıp (triger,baskı balata ve 4 lastik ) 1.5 yıl daha kullanmaya devam etmek. ya da 2-)Araca masrafları yapmaktan kaçınıp 35.000 tl ye kadar daha düşük km li temiz dizel araç aramak (bu paralara bir daha cam tavanlı araç bulma ihtimalim çok düşük) Siz olsaydınız hangi seçenekle yolunuza devam ederdiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 devam. 1. triger için daha erken 2. 35 e öyle bir araba yok 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Bu devirde aracın temizse marka model çok farketmiyor hemen satılıyor. Ama sorun ondan sonra başlıyor. 2. el temiz araç almak zor bir iş. Bence bakımlarını yaptırın zaten çok tutmaz gönül rahatlığıyla binin. Mesleğe başladığınız zaman hayelleri kovalarsınız. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 (düzenlendi) Uzerine puntonun 3/4'ü kadar para koyamayacaksan punto hala en iyi secenek:) Ben felsefemi boyle olusturdum:)Cam tavan zaten secenekleri cok azaltiyor. Caglar Bey'in dedigi gibi triger icin erken. 160.000 km'de. Aracin masrafi varmis gibi gostermeye calisma:) Saygilarimla. 17 Eylül 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Dertsiz başına dert almaya gerek yok elindeki aracın kıymetini bilip çalışmaya başlayasıya kadar etmek daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Burak,yanlış anlama ama,buna kaşıntı tuttu derler.Kullan gül gibi arabanı.Naçizane tavsiyem tabiki. 2 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 35.000 TL'ye düşük km.li dizel araç mı var? 35.000 TL'ye bulduğunuz dizel araç olsa bile Punto'dan daha fazla kullanım keyfi vermeyeceği açık..üstelik sorun çıkarma ihtimali de var..Ne gerek var ki böyle bir maceraya.. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Multijetlerde triger yerine zincir yok muydu? 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 35.000 TL'ye düşük km.li dizel araç mı var? 35.000 TL'ye bulduğunuz dizel araç olsa bile Punto'dan daha fazla kullanım keyfi vermeyeceği açık..üstelik sorun çıkarma ihtimali de var..Ne gerek var ki böyle bir maceraya.. Var tabiki benim arabam mesela 1.4 tdci çiçek fiestam:) (satsam o fiyat isticem) Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Aracınız temiz ve bakımlıysa maceraya gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Gereksiz bi kaşıntı bence de aracınla devam et üzerine 20 bin verebiliyorsan sat tabi. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Daha yüzünü göremedik arabanın, satma, kaşınma 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Şu an mecbur olmadıkça ne satılacak ne de alınacak zaman... 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 2011 punto güzel araba hem de huyunu suyunu biliyorsun. bakimlarini yapmissin. simdi satsan cok büyük derde düsersin. ilk önce hangisini alsam diyedüsüneceksin. sonra paranin yettigini alacaksin, belki tertemiz görünsede sana bir sürü masraf cikaracak vakit, nakit.... ben olsam punto ile yola devam eder, para biriktirirdim. gereken parayi toplayabilirirsem o zaman araba bakardim. ama degerinin cok üstünde veren olursa da satar, yine gerekli parayi biriktirene kadar otobüsle gezerdim bunlar benim düsüncem tabi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Değerinin 1-2 bin tl fazlasına verene aldanma. Onlar düzgün araba bulamayacaklarını bilen kişiler Sen de araç ararken bir noktadan sonra 1-2 fazla vereyim de düzgün araç olsun diye bakmaya başlayacaksın. Yani fazlaya satmanın bir esprisi kalmayacak. 2 Yorum bağlantısı
Erol Güven 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Satmak kolay almak ise çok zor. Bence en yi araba bildiğin araba maceraya gerek yok . 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Bence başınızı ağrıtmaya hiç gerek yok. Eşimin kuzeni sizin olayın aynısını yaşadı etrafındakiler iyi fiyat verdi diye sattı arabasını , halen kendine göre bir araba bulamadı . O yüzden aracınızıda severek kullanıyorsunuz hiç yormayın kendinizi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 18 Eylül 2015 Yazar Paylaş 18 Eylül 2015 devam. 1. triger için daha erken 2. 35 e öyle bir araba yok evet abi bende sabah yorumları inceledikten sonra devam kararı aldım 2 yıl daha kullanacağım için trigeri 10 bin sonra değişme planım vardı katalogta 160 bin yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam önlem olsun diye erkenden aradan çıkartmak istedim sizin görüşünüz nedir ne zaman değiştirmeliyim ? 35 e mevcut aracımın düşük km li olanları var fakat boş modelleri, Dolu bir araçtan boş bir araca geçmek saçma geldi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 18 Eylül 2015 Yazar Paylaş 18 Eylül 2015 Multijetlerde triger yerine zincir yok muydu? evet zincir mevcut fakat 160 bın km de değişimi gerekiyor Uzerine puntonun 3/4'ü kadar para koyamayacaksan punto hala en iyi secenek:) Ben felsefemi boyle olusturdum:)Cam tavan zaten secenekleri cok azaltiyor. Caglar Bey'in dedigi gibi triger icin erken. 160.000 km'de. Aracin masrafi varmis gibi gostermeye calisma:) Saygilarimla. Aynen abi puntoyla yola devam çalışmaya başlayınca hayallerinde peşinden koşmaya başlarız Daha yüzünü göremedik arabanın, satma, kaşınma yenisinin tatlısını yerdik abi yok abi satmam daha vaz geçtim 4 lastik alacak para biriktireyim getiricem ıspartaya Yorum bağlantısı
Recommended Posts