İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Titanium X Iç Aydınlatma Sorunu

Emre Alp

Recommended Posts

Emre Alp

Arkadaşlar Herkese selamlar,

Bilir kişilere 1-2 konu hakkında soru sormak istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 1 yıl önce  2014 model seat leon fr marka aracımı yakıt masrafı yüzüden satıp,  2010  model ford fiesta 1.6 tdci titanium X marka araç aldım.

Araçtan şikayetim yok ancak bahsettiğim gibi birkaç sorum olacak.

1- Gösterge ve ambiyans  ışıkları çok yetersiz geliyor. Bunların  daha güçlü ve parlak hale getirilmesi mümkün mü?

2- Araba tam dolananımlı. Katlanır ayna, ambiyans aydınlatma vs.  Ancak vites arttıma ışığı olmasına rağmen görevini yerine getirmiyor.

3- Ses sistemi çok güçlü ama ön kapı cepleri volume 17 geldiğinde ses yapmaya başlıyor. Bunun için pratik çözüm önerisi var mı?

4- son olarak ayak aydınlatma ampülünün rengini değiştimek istiyorum. bunu boya ile mi çözeyim yoksa farklı renklerde muadili var mı?

Tekrar Teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Salih Temel

ben sadece bildiğim sorudan başlayayım

Cevap -4- 

Boya ile olmaz uğraşmaya bile değmez çok uyguna istediğiniz renk T10 du galiba ampül alıp değiştirebilirsiniz

benimkiler beyaz 

linktekilerden takılı 

LİNKK

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşlar Herkese selamlar,

Bilir kişilere 1-2 konu hakkında soru sormak istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 1 yıl önce  2014 model seat leon fr marka aracımı yakıt masrafı yüzüden satıp,  2010  model ford fiesta 1.6 tdci titanium X marka araç aldım.

Araçtan şikayetim yok ancak bahsettiğim gibi birkaç sorum olacak.

1- Gösterge ve ambiyans  ışıkları çok yetersiz geliyor. Bunların  daha güçlü ve parlak hale getirilmesi mümkün mü?

2- Araba tam dolananımlı. Katlanır ayna, ambiyans aydınlatma vs.  Ancak vites arttıma ışığı olmasına rağmen görevini yerine getirmiyor.

3- Ses sistemi çok güçlü ama ön kapı cepleri volume 17 geldiğinde ses yapmaya başlıyor. Bunun için pratik çözüm önerisi var mı?

4- son olarak ayak aydınlatma ampülünün rengini değiştimek istiyorum. bunu boya ile mi çözeyim yoksa farklı renklerde muadili var mı?

Tekrar Teşekkürler.

1- Ambiyans ve gösterge ışıkları kısa yoldan değişmez. Ancak tavan lambalarınızı led'lerle güncelleyebilirsiniz.

2- Vites arttırma ışığının tam olarak nesinden şikayetçisiniz?

3- Profesyonel izolasyon

4- Yine led takarak hem güçlendirebilir hem de rengini değiştirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Emre Alp

Cevaplar için teşekkür ederim.

Vites gösterge ışığı var ancak çalışmıyor.

Değişikliklere ayak aydınlatmalarında başlayacağım. Yeni yorumlarınızıda bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

eğer siz zaten uygun hız ve devirde vites değiştiriyorsanız o zaman ikaz lambası yanmıyor olabilir (2013 ibizada böyleydi çünkü)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Cevaplar için teşekkür ederim.

Vites gösterge ışığı var ancak çalışmıyor.

Değişikliklere ayak aydınlatmalarında başlayacağım. Yeni yorumlarınızıda bekliyorum.

1. viteste 4-5bin devir giderken de mi yanmıyor?

Kontak aşamasında yanıp sonra sönüyorlar ama di mi?

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

eğer siz zaten uygun hız ve devirde vites değiştiriyorsanız o zaman ikaz lambası yanmıyor olabilir (2013 ibizada böyleydi çünkü)

Gaza az basınca 2000 D/d gördü mü at diyor. Daha öncesinde attığınızda araç çekmiyor pır pır ediyor.

Yorum bağlantısı

Bir kaç konuda geçmişti yanlış hatırlamıyorsam vites değiştirme ışığı 2012 6. ay sonrası var diye

Yorum bağlantısı
Emre Alp

1. viteste 4-5bin devir giderken de mi yanmıyor?

Kontak aşamasında yanıp sonra sönüyorlar ama di mi?

evet evet sadece kontak çevirince yanıyor.

Yalnız vites ikaz ışığı 2012 modellerde var

Bu kesinlikle yanlış bir bilgi arakdaşımda 2010 model var ve yanıyor.

Bir kaç konuda geçmişti yanlış hatırlamıyorsam vites değiştirme ışığı 2012 6. ay sonrası var diye

Bu kesinlikle yanlış bir bilgi arakdaşımda 2010 model var ve yanıyor.

ben sadece bildiğim sorudan başlayayım

Cevap -4- 

Boya ile olmaz uğraşmaya bile değmez çok uyguna istediğiniz renk T10 du galiba ampül alıp değiştirebilirsiniz

benimkiler beyaz 

linktekilerden takılı 

LİNKK

Bı görderiğiniz linkte yer alan ampuller benim araba için uygun değil sanki,  benim normal fener lambası gibi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Vites geçiş uyarısını bi yetkili servise kontrol ettirin derim. Kontak anında yanıyor sonrasında işlevini gerçekleştirmiyorsa pedal switch'lerinden birinde arıza olabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...