Rasim Bolat 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 On 17.09.2015 at 16:43, Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah marş öncesi fren sert ise.. westinghause bir yerden kaçırıyor demektir.. Bence başka sebebi olamaz.. Ben olsam subabı değiştirir denerdim.. mehmet bey 2001 focus aracımda tıslama sesi bariz şekilde var. sert fren ve freni 2-3 defa pompalayınca rolanti düşüyor. bazen araç stop ediyor. westinghouse hortumunun subabı tek satılıyor mu hortum takım halinde mi değişiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 9 dakika önce, Rasim Bolat yazdı: mehmet bey 2001 focus aracımda tıslama sesi bariz şekilde var. sert fren ve freni 2-3 defa pompalayınca rolanti düşüyor. bazen araç stop ediyor. westinghouse hortumunun subabı tek satılıyor mu hortum takım halinde mi değişiyor. Tek veya sıfır parça olarak bulabileceğini sanmıyorum, çıkma bulman daha kolay. Tabi ne kadar sağlıklı olur bulduğun parça.. o da şans işi.. Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 çok aramama ragmen focus westinghouse tamir takımı yok. westinghouse 500 tl hortumu 250 tl westinghouse üzerindeki bu subab hortumla mı takım halinde yoksa westinghouse üzerinde mi takılı halde satılıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Ben tek olarak değiştirmiştim diye hatırlıyorum.. Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 tamirciden geliyorum westinghouse körükten kaçırıyor dedi . subab olsa içeriye bu kadar ses vermez dedi. mehmet bey sizin araçta pedalın oradan mı hava sesi geliyordu. tam emin olursam parça siparişi vereceğim . ayrıca bu arızanın yakıt sarfiyatına etkisi çok olur mu . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Yakıtla alakası yoktur bu durumun. Fren sertleşmemesi gerekir. Körüktense acil değiştirin derim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 5 dakika önce, Rasim Bolat yazdı: tamirciden geliyorum westinghouse körükten kaçırıyor dedi . subab olsa içeriye bu kadar ses vermez dedi. mehmet bey sizin araçta pedalın oradan mı hava sesi geliyordu. tam emin olursam parça siparişi vereceğim . ayrıca bu arızanın yakıt sarfiyatına etkisi çok olur mu . Yok benimki farklı bir sebepti.. Sabah aracı çalıştırmadan frene bastığımda sert buluyordum.. Normalde ilk basışta fren yumuşak olmalı.. Bu sebeple şüphe ile değiştirmiştim ve çözülmüştü.. Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 34 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Yakıtla alakası yoktur bu durumun. Fren sertleşmemesi gerekir. Körüktense acil değiştirin derim. inşallah ilk fırsatta değiştireceğim. ani frende ve dur kalk şeklinde frene basınca rolanti 200 devire kadar düşüyor ve nadiren stop ediyor rolantiyi bozduğu için yakıt sarfiyatına etkisini merak ettim bu aralar fazla yakıyor. Yorum bağlantısı
Doğukan İpekçi 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Araç yeni çalıştığı zaman ilk frene basışımda biraz zor tutuyor ama sertlik ve tıslama yok yağdan mı kaynaklıdır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Fren hidroliği iki yılda bir değiştirilmelidir.. Fren sorunu yaşayanlar bence ilk önce hidroliği değiştirmeli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts