Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Yine yeni aracımla karşınızdayım.[emoji4] Bu sefer motorun gücün torkun beygirin Allah ne verdiyse hepsinin hakkını verdim.Tam 5200 motor.[emoji4] Araç Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 Limited. 95 model full versiyon. Aracı ilk sahibi sanatcı bir bayandan aldım.Bakımları zamanın da yapılmış hep.Araç çok diri, En son bakımda tiriger seti ve tüm kayışları şanzıman yağları diferansiyel yağları. Motor yağ filtre bakım ve Alt takım komple yeni yapılmış,Uzun süre Masrafsız binecem inşallah. Araç 5.2 lt 8 silindir225 beygir 400/3000 Nm torka sahip tam bir canavar.Sürekli 4 çeker ve ağır 4 çeker modu var.uzun yol lpg tüketimi güncel fiyatlarla 33-34 krş, o rakamları duyunca inanmamıştım ama gözlerimle görünce.belgeli onaylayıp şahitte tuttma ihtiyacı hissettim çünkü inanılır gibi değil uzun yolda çok az yakıyor.Şehir içi tüketimi şuan testte.Vites geçişleri asla hissedilmiyor.rolanti da motorda ses yok gaza dokunduğunuz an kaputun altından bir aslan fırlayıp kükrüyor gibi.[emoji4] Donanım olarak 2 adet yol bilgisayarı var.Ve çok detaylı anlık yakıt tüketiminden ortalama tüketime alınan yola son sıfırlanan sayaç la başlayan zaman sayacı na ortalama hıza pusula iç dış sıcaklık göstergesine varıncaya kadar gösteriyor.koltuklar şişirme li ve full elektrikli,cruzz kontrol otomatik Far follow me vs... Bir sürü özelliği var. Tek kusuru aracın içi çok pis. Yarın detaylı temizliğe giriyor otoking le anlaştık.Temizlensin detaylı fotoğraflayacağım. Araçta bağaj iptal yerinde infinity 2 dev bass 2 amfi vs... Deli bir ses sistemi var akıllara zarar... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Maaşallah abi. Allah kaza bela vermesin 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun abi. Müsait olduğun zaman video çekersen v8 in sesini dinlemek isterim. 10 Eylül 2015 tarihinde Fırat ÖNAL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 hayırlı olsun abi inşallah lpg den yana sıkıntı yaşamazsın teyzemde de aynısından vardı çok masraflı olmaya başlayınca sattı lpg takalım dediler usta akraba oluruz bence takma dediydi şase kuvvetli tank gibidir bunlar Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Hayırlı olsun Erol Bey,güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. Görsel olarak, ön koruma demirini sökmenizi tavsiye ederim.. Yıllık vergi masrafı ne kadar olacak? 10 Eylül 2015 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Maşallah canavar gibi. Bagaj ve motor altı sesini çok merak ettim Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 ALLAH kaza bela vermesin, hayırlı uğurlu olsun abi Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 maşallah, askerlik çağına da gelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Maşallah güzel araba hayırlı olsun.koltuklar dikkatimi çekti masajlı ısıtmalı soğutmalı herhalde Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Yine İstanbul'a gitmiş, İzmir'e geleydin iyiydi Hayırlısı olsun, güle güle kullan, Allah kaza bela göstermesin Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 41 x Maşallah , Allah ağız tadıyla kazasız belasız cezasız binersin inşallah Abi. Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Maaşallah. Dev dev. Nazar boncuğunu unutmuşum. Aman nazarımız değmesin. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Maaşallah abi. Allah kaza bela vermesin Sağol abim. Hayırlı olsun abi. Müsait olduğun zaman video çekersen v8 in sesini dinlemek isterim. Çekecem Abi Fenaa teşekkürler hayırlı olsun abi inşallah lpg den yana sıkıntı yaşamazsın teyzemde de aynısından vardı çok masraflı olmaya başlayınca sattı lpg takalım dediler usta akraba oluruz bence takma dediydi şase kuvvetli tank gibidir bunlar Araca 2 sene önce lpg uygulanmış ve sıkıntısız, ben 1350 km yol yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım inşallahda yaşamam.Teşekkürler Hayırlı olsun Erol Bey,güle güle kullanın. Sağolun Sayın Moderatörüm. Hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. Görsel olarak, ön koruma demirini sökmenizi tavsiye ederim.. Yıllık vergi masrafı ne kadar olacak? Sağol abi koruma demiri kaşınanlar için karar aldım artık pişkin pişkin kafa çıkaranlara kafa atacak Maşallah canavar gibi. Bagaj ve motor altı sesini çok merak ettim Allah kaza bela vermesin Teşekkürler Bağaj ve motor sesi gelecek. hayırlı olsun canavar Teşekkürler Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah teşekkürler maşallah, askerlik çağına da gelmiş. Evet Bedellilere inat uzun dönem über Hayırlı olsun, güzel araç.. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Hayırlısı olsun abi.. Güzel günlerde kullan inşallah.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Maşallah allah kaza bela vermesin bende severim bu tür arabalarıda verdi vs de ne gibi masraflar çıktı onlardan da bahsedermisiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts