İçeriğe Yönlendir

Brembo Fren Diski Nasıldır Kullanan Varmı Aramızda

Ramazan Altıntaş

Recommended Posts

Ramazan Altıntaş

Abilerim kardeşlerim aracımın fren disklerini değiştircem ama bakınırken brembo gördüm fiyatıda uygun 130 tl. Sorum şu etrafımda kullanan yok aramızda kullanan varmı yada bilgisi olan bana bilgi lazım  :yes:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

spor olmayan tipleri piyasada dolaşıyor ve takılıyor. Asıl olarak performans disk ve balata üreticisi olarak nam salmıştır, imkan var ise çizikli veya delikli olanı tercih edilmeli ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Ben alıp denedim diğerlerine göre biraz daha iyi fakat mondeo da buda 3-4 ay sonra  yamulmuştu, tornalattın kullanıyorum şuana kadar denediğim trw ve zimmermann dan kesinlikle daha iyi bende diğerleri 120-130 TL iken 150 TL ye almıştım.

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

O fiyata brembo nerden buldunuz?

http://www.otosupermarket.com/FORD-FIESTA-5-Fren-Diski-On-BREMBO,PR-741.htmlburada var ama arayıpta bilgi almadım daha

spor olmayan tipleri piyasada dolaşıyor ve takılıyor. Asıl olarak performans disk ve balata üreticisi olarak nam salmıştır, imkan var ise çizikli veya delikli olanı tercih edilmeli ;)

bulduğum sitede dediğiniz model var ama tükenmiş olarak gözüküyor

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

Üstüne birde textar balata bulabilirseniz güzel bi ikili olur ;) Ya da orjinal ate ;)

bulduğum sitede ate balatada var

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Şu nasıl bakiim ?

http://www.otosupermarket.com/Ford-Fiesta-5-Performansli-Fren-Diski-On-16-TDCi-Cizgili-258-mm-2002-2009-Brembo-Max,PR-78402.html

balata ise...

http://www.otosupermarket.com/FORD-FIESTA-Spor-Fren-Balatasi-On-EBC-Green-Stuff,PR-60876.html

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

[4c1cf12fd198ee001ff009cad3f8ccb4.jpg

Geçenlerde hediye olarak geldi bana ön arka disk olarak.. Bu hafta sanırım taktırırım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kutuda brembo yazması onu brembo nun eski klaiteli sağlam diski yerine konmasını gerektirmez. hava kanalsızdr o rakama düz metal. birçok ürünün de galfer yapar brembo kutusuna

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yok abi sormadim.

Ben de aldın sandım feyste de sormuşsun felan, niye trollüyon beni. :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben de aldın sandım feyste de sormuşsun felan, niye trollüyon beni. :D

Sordum ama sonra ekonomik durum.. Hala almadım başka marka da olsa :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Sordum ama sonra ekonomik durum.. Hala almadım başka marka da olsa :)

Kaç paraydıkine?

Bi fülüt kaç para...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

kutuda brembo yazması onu brembo nun eski klaiteli sağlam diski yerine konmasını gerektirmez. hava kanalsızdr o rakama düz metal. birçok ürünün de galfer yapar brembo kutusuna

Ebc rulezzzzzzz

Stoklara girince iş görür ama hi-carbon olmalı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

disk stokta zaten yok abi ama fiestayı olduğu yere çakar frene basınca galiba gibi olabilir falan fiyatıda beni çarpar gibi  :yildizlar:

normal disk balata bakarken denk geldi normal diske 100 tl verinceye kadar 130 liraya brembo alıp birde uygun balata ile takayım dedim  :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

abi fiestanın piiri sensin üstüne tanımam sen dişkleri ne marka kullanıyosun azcuk bilgi verde faydalanalım  :blush:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

abi fiestanın piiri sensin üstüne tanımam sen dişkleri ne marka kullanıyosun azcuk bilgi verde faydalanalım  :blush:

Estağfurullah kardeş :)    ben orjinalciyim, 151 binde araba, hala fabrikasyon orjinal disk ve balatayla devam, ben meraktan sordum, değişmeme tahminen 8-9 sene daha var zaten :D  olurda değişirsem değişiklik olsun diye bunlardan alayım diyorum, yoksa orjinalleride yeter zaten... :)

Ebc rulezzzzzzz

Stoklara girince iş görür ama hi-carbon olmalı

Değişirken (tabii orjinalleri eskitebilirsem yada o zamana arabayı satmaz isem  :D ) senden uzman görüşü alacağım kardeş :)

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

Estağfurullah kardeş :)    ben orjinalciyim, 151 binde araba, hala fabrikasyon orjinal disk ve balatayla devam, ben meraktan sordum, değişmeme tahminen 8-9 sene daha var zaten :D  olurda değişirsem değişiklik olsun diye bunlardan alayım diyorum, yoksa orjinalleride yeter zaten... :)

Değişirken (tabii orjinalleri eskitebilirsem yada o zamana arabayı satmaz isem  :D ) senden uzman görüşü alacağım kardeş :)

abi benim diskler titreme yapıyordu tornalattım ama yine titremeye başladı torna yerine değiştireyim diyorum artık

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

abi benim diskler titreme yapıyordu tornalattım ama yine titremeye başladı torna yerine değiştireyim diyorum artık

Bencede, kaldır at, aslında tornalatmak iyi değildir, ekonomi olsun dersen orjinal al ....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...