Misafir 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 (düzenlendi) Geçmiş olsun abi garanti kapsamına almıyoruz kullanıcı hatası var derlerse şaşırma Herşey beklerin bunlardan, dün arkadaşımın astrasının ön disklerinden ses geliyordu gittik gösterdik sıcakken suya girmekten dolayı mikron derecesinde diskler yamulmuş biz daha sormadan hemen garantiden değiştirelim dediler yok işte kullanıcı hatası, yok sıcakken suya girmişsiniz, garantiye girmez falan demediler, o an aklıma fordun benim amortisörlerin garanti kapsamına girmediği söylemesi aklıma geldi...gittim sessizce oturdum bir köşeye uzaklara daldım. 7 Eylül 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Eylül 2015 Yazar Paylaş 7 Eylül 2015 Geçmiş olsun abi garanti kapsamına almıyoruz kullanıcı hatası var derlerse şaşırma Herşey beklerin bunlardan, dün arkadaşımın astrasının ön disklerinden ses geliyordu gittik gösterdik sıcakken suya girmekten dolayı mikron derecesinde diskler yamulmuş biz daha sormadan hemen garantiden değiştirelim dediler yok işte kullanıcı hatası, yok sıcakken suya girmişsiniz, garantiye girmez falan demediler, o an aklıma fordun benim amortisörlerin garanti kapsamına girmediği söylemesi aklıma geldi...gittim sessizce oturdum bir köşeye uzaklara daldım. varya kardeşim fordu şu servis yüzünden kaybediyoruz yoksa araçlar kendini götürüyor servisler mefda özel servisler özellikle Sabri babaya verecekler yetkili servis yönetimini öttürürr valla Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 varya kardeşim fordu şu servis yüzünden kaybediyoruz yoksa araçlar kendini götürüyor servisler mefda özel servisler özellikle Sabri babaya verecekler yetkili servis yönetimini öttürürr valla Sorma abi, 3ün 5in hesabını bu kadarda yapmaz ki bir marka Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Eylül 2015 Yazar Paylaş 15 Eylül 2015 (düzenlendi) Evet arkadaşlar bugün aracımı servise verdim garantiden değişim parçalarım geldiği için. bugün montaj aşamasına geçildi öncelikle servis elemanları gerçekten çok ilgilendi tüm parçalar garanti kapsamında değişti tahmin etmediğimiz şekilde iç döşemelerin bagajdan ön sürgülü kapıları kadar olduğunu bilmiyordum sadece kumaş kısımlar değişecek sanıyorduk ama otosan komple göndermiş yani bagajdan sürgülü kapılara kadar olan sağ ve sol taraftaki Döşemeler içten tamamen değiştirildiDeğişen Parçalar akü , şase kablosu, iç döşemeler yolcu kısmı sağ sol , 3.stop lambası , Şöför tarafı kapı gergisi 15 Eylül 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Geçmiş olsun, döşeme revizyonlu olabilir yani sorun tekrar etmeyebilir. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Geçmiş olsun abi ama kesin kullanıcı hatası var kesin Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Dün buradaki araç senin miydi, plakayı göremedim de yukarıdan çok benzetmiştim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Eylül 2015 Yazar Paylaş 16 Eylül 2015 Dün buradaki araç senin miydi, plakayı göremedim de yukarıdan çok benzetmiştim Aynen kardeşim odur sabah 8,30 dan aksam 17,30 kadar oradaydı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Gözün aydın abi. İnşallah daha sorun yaşamazsın. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Aynen kardeşim odur sabah 8,30 dan aksam 17,30 kadar oradaydı Sana diyoz gel diye, tam sopalıksın... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Eylül 2015 Yazar Paylaş 16 Eylül 2015 Gözün aydın abi. İnşallah daha sorun yaşamazsın. ALLAH razı olsun kardeşim Sana diyoz gel diye, tam sopalıksın... Kardeşim benim ilk fırsatta geleceğim sabah apartopar bıraktım hemen iş yerine döndüm akşamda gelip alıp tekrar iş yerine döndüm kısıtlı bir süreçti yoksa gelmemmi 1 Yorum bağlantısı
Berk Üzen 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 Aracın titanium plus versiyonunu aldım haziran ayında aldığım ilk dakika trim sesleri illet ettirdi. Kapılara yalıtım yapıldı sonra konsoldan ses gelmeye başladı, ford arabayı aldı 1 buçuk ay bana bir focus verdiler sonra arabam geldi ve ses devam ediyor hemde daha fazla. Şimdi araca değişim kararı verildi, açıkçası adamlar sattığı arabanın arkasında duruyor. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Ekim 2015 Yazar Paylaş 10 Ekim 2015 Aracın titanium plus versiyonunu aldım haziran ayında aldığım ilk dakika trim sesleri illet ettirdi. Kapılara yalıtım yapıldı sonra konsoldan ses gelmeye başladı, ford arabayı aldı 1 buçuk ay bana bir focus verdiler sonra arabam geldi ve ses devam ediyor hemde daha fazla. Şimdi araca değişim kararı verildi, açıkçası adamlar sattığı arabanın arkasında duruyor. Büyük geçmiş olsun sizdeki şikayetler bu araçta pek raslanmadı lakin otosanın yaklaşımı iyi inşallah yeni aracınızı keyfle kullanmak nasip olur Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 İçerik olarak konunun 'Transit - Sorunlar ve Çözümleri' bölümüne taşınsa daha uygun değil midir? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Ekim 2015 Yazar Paylaş 12 Ekim 2015 Aslına bakarsan yeni araç yeni başlık gerekir lakin formda çok az var bizim araçtan ve tourneo ile transit custom farklı bira transitler daha çok ticari tourneo lar biraz daha vip endeksli Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Almanya'ya bi şikayet maili döşenin bence. Benim Opel'de çok işe yaramıştı, Astra'daki buğulanan farlar için bunlar normal demişti İzmir'deki merkez, mail gidince Almanya Opel'e değiştirdiler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts