Sinan Kozan 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Öncelikle iyi aksamlar malüm araba arayışım devam ediyor.Bayramın da yaklaşmasıyla araç fiyatları uçtu iyice...Aklımda normalde marea 1.6 vardı fakat temiz ve uygununu bulamadıgım için farklı araçlara da bakmaya başladım. bugun bir arkadaşım 2.0 cd opel vectra önerdi.araç 190 bin de değişen yok komple boyalı 96 model ama eski kasa değil.fiyat olarak satıcısı 15 bin dedi.biraz daha pazarlık yapılacak sizce bu araçlar nasıldır kronik sorunları nelerdir.satarken nazlı mı gider nasipse yarın araca baktıracam önce sizden yorum almak istedim. herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Konforlu bir araç ama bildiğim elektrik probleminin çok olduğu. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 murat abi elektronik sorunlarının olduğunu bende duymuştum alırken nerelerine dikkat etmeliyim ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Mehmet Kaya da vardı yanılmıyorsam elektrik sorunları ile karşılaşmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Bende vardı. Çok temizdi. Sayesinde sanayici çok eşim dostum oldu. Çok fazla elektrik sorunu var. Belli km sonrası motor Elektirik kabloları değişecek. Kronik direksiyon pompası. Elektrik sıkıntısının en çok Zarar verdiği Parçalar Krank devir sensörü ve eksantrik devir sensörü Ben bıkmıştım. Sattım. Sattığım kişi kaç ustaya gösterdi. Hepsi çok temiz harika dedi. Ama ocağıma incir ağacı dikti. 4 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Sinan Kozan yazdı: murat abi elektronik sorunlarının olduğunu bende duymuştum alırken nerelerine dikkat etmeliyim ? Araba işi şans işi. Kimisi sanayiden çıkamaz kimisi sanayinin yolunu bilmez. Vectra Cd neticede yaşlı bir araba. Bugün olmayan yarın olmaz fdiye bir kaide yok. Şurası diye nokta atışı yapamam ama iyi bir yere deteylıca baktırmalısın. Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 (düzenlendi) mehmet abi parça fiyatları nasıl bunların tuzlu mu fiyat nasıl sizce 31 Ağustos 2015 tarihinde Sinan Kozan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Sinan Kozan yazdı: mehmet abi parça fiyatları nasıl bunların tuzlu mu fiyat nasıl sizce Krank devir sensörünü zamanında 85 dolara dışardan aldım. Parça fiyatı şimdiki kullandığım MK3 Mondeo ile aynı. Hemen hemen. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 fiyatı yükseltme şansınız varsa bi arkadaşta modeli hatırlamıyorum ama 2000üstü 120binde hiç tüp takılmamış boyasız sigara dahi içilmemiş bi vectra var babası garajdan çıkartmazdı arabayı düşünürseniz söyleyim kusursuzdu araba Yorum bağlantısı
Efe Özer 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 (düzenlendi) Babam 10 sene 96 cd otomatık kullandı.Aracın en cok dert yanılan sorunu otomatık sanzımanıydı ama 10 seneyı dusundugumde tek problem cıkartmayan parcası motor ve sanzıman oldu.4 lü dumesınden tutun benzın samandırasına,dınamosuna,merkezı kılıt motoruna,rolantı ayarlayıcısına,bagaj kılıdıne,yol bılgısayarı ekranına daha neler neler degıstı.Bızım aldıgımız arac 50 000 de temız bır aractı.130 000 de sattık.Gerısını sız dusunun.Ayrıca parcası pahalı bır aractır.Ha bırde bır kere yolda bıraktı.Arac calısınca 30 sn sonra stop edıyordu.Sorunu 1 ay cozemedıler.Megerse motordakı kabloların bırı curuyup soyulmus kısa devre yapıyormus 3 tl lık elektırık bandıyla sorun cozuldu Motor kablolarında cabuk yıpranıyor. 31 Ağustos 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Opel Vectra 2.0 cd... Donanım olarak en dolusudur. Tip olarak yakışıklı bir araba. Satarkende sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Gelelim eksilerine.... Ecotec motor harareti sever. Biraz yüksek ısıda çalışır. Su hortumlarına ara ara baktırmak gerekir zira olmayacak yerde patlayabilir. Elektronik olarak sıkıntı çıkarırsa yaptırmak hem pahalı hemde zordur. İyi bir opelci bulman yada alacağın şahıstan ustasının telefounu almanı tavsiye ederim. Bu arada klima açıkken uzun süreli yolculuklarda hararete dikkat etmen gerekir. Yukarıda yazdıklarım yakinen tanıdığım üç opel kullanıcısının tecrübeleriyle sabittir. Hatta aracımı boyattığım opel servisinde de bu konular hep yorumsuz kaldı. Ben aracı çok beğeniyorum ama alırken çok iyi baktırmanızı tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Yasin Şahin yazdı: fiyatı yükseltme şansınız varsa bi arkadaşta modeli hatırlamıyorum ama 2000üstü 120binde hiç tüp takılmamış boyasız sigara dahi içilmemiş bi vectra var babası garajdan çıkartmazdı arabayı düşünürseniz söyleyim kusursuzdu araba2000 den sonra makyaj yedi. Şanzuman Değişti. Daha az sorun. Cdx olarak geçer. Daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 malesef bütçem 15 bin kredi işine de girmek istemiyorum.önümüz bayram ve araba lazım. o parayada sedan klimalı marea galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Efe Özer yazdı: Babam 10 sene 96 cd otomatık kullandı.Aracın en cok dert yanılan sorunu otomatık sanzımanıydı ama 10 seneyı dusundugumde tek problem cıkartmayan parcası motor ve sanzıman oldu.4 lü dumesınden tutun benzın samandırasına,dınamosuna,merkezı kılıt kapı motoruna,rolantı ayarlayıcısına,bagaj kılıdı motoruna,yol bılgısayarı ekranına,cam motoruna daha neler neler degıstı.Bızım aldıgımız arac 50 000 de temız bır aractı.130 000 de sattık.Gerısını sız dusunun.Nerdeyse ilk sahibiydiniz yani. Fuat GÜVEN yazdı: Opel Vectra 2.0 cd... Donanım olarak en dolusudur. Tip olarak yakışıklı bir araba. Satarkende sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Gelelim eksilerine.... Ecotec motor harareti sever. Biraz yüksek ısıda çalışır. Su hortumlarına ara ara baktırmak gerekir zira olmayacak yerde patlayabilir. Elektronik olarak sıkıntı çıkarırsa yaptırmak hem pahalı hemde zordur. İyi bir opelci bulman yada alacağın şahıstan ustasının telefounu almanı tavsiye ederim. Bu arada klima açıkken uzun süreli yolculuklarda hararete dikkat etmen gerekir. Yukarıda yazdıklarım yakinen tanıdığım üç opel kullanıcısının tecrübeleriyle sabittir. Hatta aracımı boyattığım opel servisinde de bu konular hep yorumsuz kaldı. Ben aracı çok beğeniyorum ama alırken çok iyi baktırmanızı tavsiye ederim. Daha fazla detaya girmedim. Onlarda siz girmişsiniz. Teşekkür ederim. Yağ su karışımı çok süpriz yaşatıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Mehmet Kaya yazdı: 2000 den sonra makyaj yedi. Şanzuman Değişti. Daha az sorun. Cdx olarak geçer. Daha iyi. aynen o hocam opelleri pek bilmem o yüzden detaya inmedim ismi geçince aklıma geldi ihtiyacı olan biri varsa o alsın diye söyleyim dedim araba sıfır gibi ilk sahipleri Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 abilerim zaten bütçem sıkıntılı bir de öyle sorunlar çıkartırsa altından kalkamam en iyisi uzak durmak benim için.herkese çok teşekkür ederim. marea dışında 14-15 bin e alınabilecek klimalı sedan ne önerirsiniz ? fazla sorun cıkartmayan Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 hala babam 97 model Vectra 2.0 CD kullanıyor..2000 yılında 40.000 km.de almıştık..şimdi 120.000 km civarında.. sensörler sıkıntılı..elektrik arızası yapar..ama parçası ucuzdur..iyi bir özel servis uygun fiyata çözer..bir de gösterde panelinin yan tarafında yol bilgisayarı var..genelde pikselleri ölüdür..okunmaz.. dijitial kliması var abs'li ve 2 airbag'li bir araç..3-4 sene önce Teleflex marka LPG taktırdık..şu an babam çok memnun..işinizi görür bence.. Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Bence o paralara mk2 mondeo bakın derim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Sinan Mitsubishi Carisma 1.6 baksana. Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Teşekkür ederim murat abi hiç fikrimin olmadığı araç.hangi donanımlarına bakmalıyım ve dikkat edilecek yerler nereler? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Onların GLX i doluydu sanırım. 2000 model ve üstü bulursun o paraya. 1 Yorum bağlantısı
Efe Özer 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 (düzenlendi) Mehmet Kaya yazdı: Nerdeyse ilk sahibiydiniz yani. 3 yasında almıstık.Temız kalıtelı ve konforlu bır aractı.Ama motoru cok hararetlı calısıyor.Butun motor kabloları kavruluyor.Ayrıca arka camurluktan pas atma problemıde kronık.Butun parcaları omurlu.Tamamen servıse para kazandırmak amaclı yapılmıs bır araba.Babam vectrayı sattıktan sonra opele tobe ettı Ama o aractakı ıc ve dıs kalıteyı suan hıcbır aracta bulamıyoruz malesef... 31 Ağustos 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 öğrencilik yıllarım o araba üzerinde geçti..oldukça sempati duyduğum bir araç..temizi o fiyata bulunuyorsa alınır bence.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-az-kullanilmis-iyi-durumda-mitsubishi-carisma-227205783/detay Böyle birşey olabilir. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 2 yila yakin 97 2.0cd otomatik vites kullandik inanirmisiniz klasik bakim masraflari disinda hicbir masraf gormedim cokta memnunduk is sebebiyle satmak zorunda kaldik. Suanda da icime sinen bi vectra b kasa denk gelirse mondeomla da takasa girerim o derece istiyorum hele ki beyaz renkleri muthis hosuma gidiyor abi mareaya bulasma bu arada mondeolara bakabilirsin piyasada cok var umarim gonlune gore bi arac bulursun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts