Harun Emektar 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Merhabalar Arkadaşlar Mondeo nun taban halısı ile ilgili kenar bölgelerde yıpranma ve yırtıklar oluştu. Örneğin;arka koltukta oturan kişinin topuk bölgesi taban halısı değiştirmek istedim. 1250 TL fiyat aldım. Fakat komple araba soyulacak dediler torpido dahil şok oldum ve vazgeçtim. Önerilerinizi rica ederim.arabaya böyle binince sürekli sinir oluyorum.Bu durum çözmem gerek, Tamir olur mu? Tamir edebilecek döşemeci? Değiştirmek için komple soymak mı gerek???? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Tamiri yok ta, komple o paraya değişir ayrıca torpido sökülmez. Kim bu fiyatı ve iş tanımını verdi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 halı üstünde ne varsa sökülecek . koltuk ara konsol vs. ancak torpido halı üstünde değil ancaka ra kosnolun kalorifer bölümüne denk geliyor. halı tek parçadır. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Paspasla devam edin derim, fanteziye girmemek lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2015 Paylaş 29 Ağustos 2015 Paspasla devam edin derim, fanteziye girmemek lazım. Eski mondeo m da aynı sorun vardı döşemeciden parça alıp baly işe yapıştırmıştım, eger sizde yaparsanız alt lkısıma özellikle topuk gelen köşe kısmına yumuşak ince bir malzeme koyun esnek olsun, bence iyi olur, hiç ugraşmayım derseniz paspas a devam. [emoji3] Yorum bağlantısı
Harun Emektar 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Merkez Ford İkitelli 1250 TL fiyat verdi.Temini de 1 ay dediler almadım. Valla sökme işlerine girmek istemiyorum.yazılanlardan sonra de montaj ve montajdan sonra her taraftan ses gelecek korkusu var içimde.Peki Bu tabanları ne ile yamalamak gerek, (halıfleks gibi malzemeler var onları istemiyorum) Ayrıca forumda görmüştüm ford logolu 1500 gr halı paspas yaptırıyorum 130 TL ye (Barış Yeniçeri Arkadaşımızın mesajından görmüştüm) en azından altına cırt yaparsam kaymaz taban yırtıkları gözükmez belki.....Düşünüyorum pek başka çözüm yok gibi......Ancak Yamalamayı iyi yapabilirsek sorun kesin çözülür.Kenarlarından kalkma yapmaması lazım baly ile zor başka bişi yapmalı ama ne acaba..Düşünücem biraz daha.. Bu arada Mercekli far takıntımı çözdüm eski farkların içine mercek taktırıp...Uzunlara da led Xenon yaparak ışık kalitesini maximum a çıkardığımı düşünüyorum tavsiye ederim..(muayene de xenonları söküp normal sarı ampül takıp gideceğim) Yorum bağlantısı
Harun Emektar 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 Merkez Ford İkitelli 1250 TL fiyat verdi.Temini de 1 ay dediler almadım. Valla sökme işlerine girmek istemiyorum.yazılanlardan sonra de montaj ve montajdan sonra her taraftan ses gelecek korkusu var içimde.Peki Bu tabanları ne ile yamalamak gerek, (halıfleks gibi malzemeler var onları istemiyorum) Ayrıca forumda görmüştüm ford logolu 1500 gr halı paspas yaptırıyorum 130 TL ye (Barış Yeniçeri Arkadaşımızın mesajından görmüştüm) en azından altına cırt yaparsam kaymaz taban yırtıkları gözükmez belki.....Düşünüyorum pek başka çözüm yok gibi......Ancak Yamalamayı iyi yapabilirsek sorun kesin çözülür.Kenarlarından kalkma yapmaması lazım baly ile zor başka bişi yapmalı ama ne acaba..Düşünücem biraz daha.. Bu arada Mercekli far takıntımı çözdüm eski farkların içine mercek taktırıp...Uzunlara da led Xenon yaparak ışık kalitesini maximum a çıkardığımı düşünüyorum tavsiye ederim..(muayene de xenonları söküp normal sarı ampül takıp gideceğim) Paspaslar geldi altı cırtlı önlerde orjinal ford logosu işlenmiş çok güzel tavsiye ederim herkese 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Harun bey far ve paspaslarin foto sunu bekleriz. Yorum bağlantısı
Harun Emektar 9 Eylül 2015 Yazar Paylaş 9 Eylül 2015 Harun bey far ve paspaslarin foto sunu bekleriz. Bu gün Fotoğraflarını çekeceğim yarın paylaşırım Döşeme tamirini yaptırmadığım için paspasları koymadım.....daha..farlardan çok memnunum uzunlarda ki led xenonlar bmw kadar iyi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts