Mehmet Kaya 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 cebinde ₺'sı olan yok mu? yahuParalar hep dövizde [emoji6][emoji6] Yorum bağlantısı
önder deli 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 sonumuza hayır duası upload ediliyor Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 22 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2015 Bu aracın boyası ruhsatta mavi olarak yazıyor. Boyacı renk koduna takmış durumda. Benim arabanın renk kodu konusunda bilgisi olan var mı acaba? Boyayı yaptıracağız. Rengi biraz daha maviye dönük olsun diye karar verdik ama renk kodu olsa ona göre boyasak yarın öbür gün boya lazım olunca renk tutar mı tutmaz mı diye düşünmesek iyi olur. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Haklısın.Kazancım iyi idi 40 yaşıma kadar 2,5-3 senede bir aklıma estikçe geneldede sıfır olarak araç değiştirdim. Her değişikliğin anlamsız para kaybı olduğunu anlamam biraz zaman aldı. Uzun süre aynı aracı kullanacak isen dünyaya bir daha gelmiyeceğine göre azıcık keyif alarak binmek her kulun hakkı bence...Bu mesajınızı okuyunca bir an kendi mesajım sandım ☺ 1 Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 24 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2015 Jantlar içinde planlarım var. Gun metal gri renkte hepsini boyamayı düşünüyorum. Arkadaşa söyledim. Çizikleri halledecek sonra boyasını alıp atacağız nasip olursa. 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 İnşallah güzel olur da içine sinerek binersin. Boyarken cam sıyırıcı fitiller ve kapı çıtaları sökülecek mi? Sökülecekse tekrar takılabilecek şekilde sağlam çıkar mı? Sağlam çıkmama ihtimaline karşı nasıl temin edilir? Ben sökülmesinden yanayım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 cam su sıyırcı kolaydır. kapı cıtası düzgün geri takması zordur kapı kollarnı sökmek uzun sürer ve kırılma riski vardır Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Çok doğru bir secim boyanınca 5.000 tl fiyatı değerlenir düşüncesindeyim Yorum bağlantısı
önder deli 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Çok doğru bir secim boyanınca 5.000 tl fiyatı değerlenir düşüncesindeyim bizim ülkemizde güzel yapılan beğenilmez. boyalı denir fiyatı kırılmaya çalışır. elin ülkesi öyle mi? ooo güzel duruyor mayk. kaç dolarsa sat bana.... bizde: Abi ne ettin bari tavanı boyamasaydın. üç bin düşelim. 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 cam su sıyırcı kolaydır. kapı cıtası düzgün geri takması zordur kapı kollarnı sökmek uzun sürer ve kırılma risk Ustam bu parçaları temin etmek de zor galiba hem pahalı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 bizim ülkemizde güzel yapılan beğenilmez. boyalı denir fiyatı kırılmaya çalışır. elin ülkesi öyle mi? ooo güzel duruyor mayk. kaç dolarsa sat bana.... bizde: Abi ne ettin bari tavanı boyamasaydın. üç bin düşelim. 10 yaş üstü aracta boya aramamak gerek hafif sürtmeler dışında kazada olabilir boyayı yapacak ustayıda iyi secmeli ve fırın hijyenik olmalı 1 Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 27 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2015 (düzenlendi) İnşallah güzel olur da içine sinerek binersin. Boyarken cam sıyırıcı fitiller ve kapı çıtaları sökülecek mi? Sökülecekse tekrar takılabilecek şekilde sağlam çıkar mı? Sağlam çıkmama ihtimaline karşı nasıl temin edilir? Ben sökülmesinden yanayım Kapı fitilleri, kollar cam sıyırıcılar sökülmeyecek. Sadece bantlama yapılacak. Usta biraz fazla uğraşacak ama olacak o kadar. Son durumu bilmiyorum. Astar sun rötuş macunları falan yapıldı.Dün akşan su zımparası yapılacaktı. Nasipse bu akşam boya olacak. Boya olarak kendi rengine 1kg için +20 gram mavi ilavesi yapıldı. Amaç rengi biraz daha maviye dönük olarak almak. Tabi boya kutuda aldatıyor insanı. Bakalım araçta nasıl olacak. Bu arada tüm masraflar bana 600tl ye mal oldu.Tabi bu arkadaş işi olduğu için. normalde 1200-1500 tl fiyat veriyorlar komple boya için. 27 Ağustos 2015 tarihinde Fuat GÜVEN tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 Kapı fitilleri, kollar cam sıyırıcılar sökülmeyecek. Sadece bantlama yapılacak. Usta biraz fazla uğraşacak ama olacak o kadar. Son durumu bilmiyorum. Astar sun rötuş macunları falan yapıldı.Dün akşan su zımparası yapılacaktı. Nasipse bu akşam boya olacak. Boya olarak kendi rengine 1kg için +20 gram mavi ilavesi yapıldı. Amaç rengi biraz daha maviye dönük olarak almak. Tabi boya kutuda aldatıyor insanı. Bakalım araçta nasıl olacak.Aslında sökülerek yapılsa daha çok uğraşacaktı. Ve daha güzel olurdu. 4 Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 27 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2015 Aslında sökülerek yapılsa daha çok uğraşacaktı. Ve daha güzel olurdu. Bu akşam uğrayacağım yanına bakalım söker mi sökmez mi görelim. Ben onunla konuştuğumda şurayı sökerim burayı sökmem diye anlatmıştı ama unuttum şimdi nereleri sökeceğini. 1 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 30 Ağustos 2015 Paylaş 30 Ağustos 2015 bende diyorum kaç gündür Fuat Abinin arabayı niye göremiyorum bu sabah iş yerinin ordan geçerken bi parlaklık bi parıltı yolu göremedim durdum noluyoz diye bi baktım 54E3378 plakasıyla kaldırımda yanıyor hayırlı olsun abi güzel parıldıyordu 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 30 Ağustos 2015 Paylaş 30 Ağustos 2015 Boya bitti mi? Boyanmış halinin fotolarını istiyoruz Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 30 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2015 Bu gün boyadan aldım. Gerçekten güzel oldu yarın fotoları paylaşacağım Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 30 Ağustos 2015 Paylaş 30 Ağustos 2015 Hayırlu uğurlu olsun kazasız belasız günlerde fuat 1 Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 (düzenlendi) Boya böyle oldu. Ben beğendim renk hoş durdu. Amblemleri de yapıştırdım. Sıra jantlarda. Onlar da boyandımı daha güzel olacak inşallah. Haftaya pasta cilamız var. Beğenen beğenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim. 31 Ağustos 2015 tarihinde Fuat GÜVEN tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Oh mis gibi olmuş, darısı başıma. [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Maşallah tertemiz olmuş. Pasta cila sonrası iyice oturur rengi parlaklığı. Stoplar ve farlar da temizlense parlasa güzel olur Yorum bağlantısı
Burak İşci 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Mis gibi olmuş, farlarla arka stop lambalarda iyice temizlenir veya değişirse iyi olur gibi geldi bana. Bu haliyle onlar biraz sönük durmuş. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Güzel olmuş, iyi günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts