İçeriğe Yönlendir

Firtina Gri Aracin Çabuk Tozlanmasi

onur kant

Recommended Posts

Aracimin rengi fırtına GRİ yıkayınca bakmaya duyulmuyor rengine ancak çok çabuk kirlenip toz tutuyor. Tozlanmayi geciktirebilecek bir uygulama varmıdır acaba

Yorum bağlantısı

Aracimin rengi fırtına GRİ yıkayınca bakmaya duyulmuyor rengine ancak çok çabuk kirlenip toz tutuyor. Tozlanmayi geciktirebilecek bir uygulama varmıdır acaba

Onur Bey;

Konunuz uygun bölüme alınmıştır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Beyaz aracımı benim de yakın zamanda füme/f.gri bir opelle değiştirme ihtimalim var. Beyazdan sonra tırsıyorum vallahi 

Yorum bağlantısı

Benim aracımda Panter siyahı. Gündüzleri Parlak siyah akşam üzeri fümeye dönük bir rengi var. Yıkayıp cila attıkdan sonra nazar değecek diyorsunuz. ama sabaha çıkmıyor malesef. Üstelik kapalı garajda. O yüzden bende gülü seviyorum dikeni acıtmıyor ;)

Yorum bağlantısı

Çözüm basit yıkattıktan sonra kapalı garaja alıp aracı 1 hafta kullanmayacaksınız onun dışında çare yok  :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

su tutmayan uygulamalar gibi bir şey olsa, sprey falan mesela, onu sıksak, toz üzerinden kayıp gitse negzel olur  :blush:

Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Koyu renk araçların kaderi yıkandıktan snr süperdir ama yarım saat snr eski haline donmeye başlar. Çözüm köyü renk aracı satıp beyaz araç almaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

GumusGri yada beyaz tercihimdir ama fırtına gri nasip oldu nasıl giyse siyahtan farkı yok napalım katlanacak mecburen. Eski gri aracimin 1 ay yıkamadigim olurdu

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

koyu renklerin kaderi bu sade firtina griye has degil. yalniz guzel bi boya koruma sonrasi sade su tutularak geciyor :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

her hafta 1 kez yıkatıyorum , ilk 3 gün iyi sonraki 4 gün toz kir içinde :)

Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu

Bırakın tozlu kalsın neden sorun ediyorsunuz ki? Ya da evden çıkmadan 5 litrelik plastik damanacayı doldurun dökün arabaya geçsin  :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Pro home 300 ml 4.95 tl.  21 ağustosta sprey geliyormuş, iş görür mü acep. gerçi bi kutu bi araba için harcanır heralde. 

ZVMOJa.jpg

Yorum bağlantısı

Pro home 300 ml 4.95 tl.  21 ağustosta sprey geliyormuş, iş görür mü acep. gerçi bi kutu bi araba için harcanır heralde. 

Bu tarz ürünleri aracınıza kesinlikle sıkmayınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...