Çağlar Bayur 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 randevu çıktı ise vergi borcu yoktur. trafik sigortası online bakıyorlar ancak yanıınzda olsun ne olur ne olmaz. prosedürde sigorta kağıdı istyebilirler. egzos testini dışarda yaptırın tavsiye ederim. vesile ile bu aralar bayağı rahat geçiliyor muayeneden ..nazar değmesin sisteme .mangal: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Birde arabanın kesin KM bilgisine bak abi, içerde veznede ödeme yaparken tam km bilgisini istiyorlar artık Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 23 Kasım 2016 Yazar Paylaş 23 Kasım 2016 randevu çıktı ise vergi borcu yoktur. trafik sigortası online bakıyorlar ancak yanıınzda olsun ne olur ne olmaz. prosedürde sigorta kağıdı istyebilirler. egzos testini dışarda yaptırın tavsiye ederim. vesile ile bu aralar bayağı rahat geçiliyor muayeneden ..nazar değmesin sisteme .mangal: o zaman birazdan otokoça gidip yaptırayım abi. sağol. Birde arabanın kesin KM bilgisine bak abi, içerde veznede ödeme yaparken tam km bilgisini istiyorlar artık o kısmı bende. fotoğraf çeken makinayla gidecem zati. teşekürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Birde arabanın kesin KM bilgisine bak abi, içerde veznede ödeme yaparken tam km bilgisini istiyorlar artık ? mueyneyi yapan yazyor kağıda? burda rastlamadık 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 ? mueyneyi yapan yazyor kağıda? burda rastlamadık yok abi en baştan ödemeyi yaparken de soruyorlar artık uyarı asmışlar hatta km bilgisi sorulacaktır diye. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 vezneden arabalara koşanlar çoapğalcak desene. demek ki beyan ile km bilgisini kayda lmaya başladılar. garip 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 vezneden arabalara koşanlar çoapğalcak desene. demek ki beyan ile km bilgisini kayda lmaya başladılar. garip bende görmedim baştan rahat rahat otuyorum 4 kişi kala yandaki elemandan duydum koştur koştur arabaya gittim geldim valla Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 23 Kasım 2016 Yazar Paylaş 23 Kasım 2016 antalya otokoçta egzoz ölçümü yapmıyorlarmış, mecburen yarın istasyonda yaptıracağız. çağlar abi neden dışarıda yaptırmamı tavsiye ettin, istasyonda sıra falan mı oluyor yada uğraştırıyorlar mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Geçemeyebiliyor. Muayene başlamıyor ilk hak yanıyor 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 25 Kasım 2016 Yazar Paylaş 25 Kasım 2016 Bugün değil ama dün; Bir ay kadar gecikmeli muayene yaptırdım. 2016 sonlarına doğru olduğunu biliyordum ama aklımdan tamamen çıkmış. Fordun gönderdiği mesaj ile haberdar oldum süresinin geçtiğinden. Önce egzoz ölçümü yapıldı. Tüvtürkün muayene istasyonunda yaptırdım. Arabayı yanaştırdım, daha muayene için getirdiğim evrakları toparlayıp arabadan inmeden “tamam, bitti” dediler. Sonra sıramın gelmesini bekledim yaklaşık 15 dakika da muayene sürdü. (Diğer bekleme sürelerini saymıyorum, toplamda 2.5 saat sürdü bütün süreç.) Aracın üzerinde fabrikasyon takılı, sonradan müdahale edilmemiş sis farı ayarı hatalı çıktı (nasıl oluyorsa artık). Bir de eylül 2013 üretimi 3 senede 17210 km anca yapmış lastiklerde yüzeysel çatlamalar mevcutmuş. Sonuç olarak iki hafif kusur ve kusursuz egzoz ölçümü ile günü sonlandırdık, 2 sene sonraya randevulaşarak ayrıldık. İlk muayene tecrübemi de böylelikle edinmiş oldum. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Farı ayarsız olan araç yok zaten Tüve göre, benimde öyle çıkmıştı sonra Servet abi bir el attı far ayarına 2.muayenede kusursuz geçtim, Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 Farı ayarsız olan araç yok zaten Tüve göre, benimde öyle çıkmıştı sonra Servet abi bir el attı far ayarına 2.muayenede kusursuz geçtim, sana da geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 2016 sonu itibarıyla hem bakım zamanı geldiği için hem de 3 yıllık garantisi bittiği için servis yoluna (Antalya Otokoç) düştük. Km gene dolmasa da yıldan dolayı bakımı yapıldı. Standart bakımda yağ, yağ filtresi hava filtresi değişti. Normalde polen filtresi ve bujiler de değişecekti fakat gerek görülmediği için onlar değişmedi, nisan gibi değişecek. Powershift şimdiye kadar kusursuz çalışsa da fiestada ilk defa kullanıldığı için ne olur diyerek 19 aralıkta (pazartesi) biten garanti süresini 2 sene kadar uzattım. Garanti kapsamına sadece motor, şanzıman ve elektrikli aksam giriyormuş. %20 kadarını da müşteri olarak biz ödüyormuşuz. Diğer mekanik aksam, plastik aksam vesaire garanti kapsamına girmiyormuş. Araç kamerası takmayı düşünüyordum, serviste taktırırsam garanti kapsamına girer yoksa elektrik aksamı garanti dışı kalır dediler. Bakıma verirken yaklaşık 1.5 senedir devam eden, arada sırada forumda da bahsettiğim arka cam otomatiklerinin tutukluk yapma problemini aklıma gelmişken bakım kalemine ekletmiştim. Bakım sonrası aracı teslim alırken cam mekanizması yağlandı diyerek teslim aldım. Servisten çıkmadan camları kontrol ettiğimde sorunun devam ettiğini gördüm. Hemen arıza ile ilgili servis kaydı açtırdım. 19 aralık pazartesi ilk iş servise gittiğimde normal garantiden işleme alacaklar, otosandan gelecek cevaba göre sağ sol cam mekanizma değişikliği yapılacak. 3. yıl ama 15000 Bakımı: 313 lira 2 yıl garanti uzatma: 608 lira 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 19 Aralık 2016 Yazar Paylaş 19 Aralık 2016 sabah cam mekanizması değişsin diye servise bırakmıştım. otosandan haber gelmiş, bugün son günü olan normal garanti dahilinde, sağ ve sol cam mekanizması cuma günü değişecek. yılı dolan trafik sigortası Sompo Japan sigortadan yenilendi 792 lira (geçen sene sompo japan 656 lira) kasko da Ak sigortadan yenilendi. 1055 lira (geçen sene axa 724 lira) Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 23 Aralık 2016 Yazar Paylaş 23 Aralık 2016 sağ sol arka kapıların cam kaldırma mekanizmaları garanti kapsamında değişti, garanti yoksa 1070 lira tutuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts