Sinan Özvarlık 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar , Mersin yapraklı koy plajı hakkında bilgi verebilirmisiniz.Eylül sonu gitmeyi planlıyoruz deniz serin olur mu ? otel,apart,plaj hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. 10 Ağustos 2015 tarihinde Sinan Özvarlık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Keskin 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 İki hafta önce oradaydım Denizi tertemiz ve sıcaktır. Suyu berraktır.Fakat hemen yanında bulunan tatlı su kaynağının direk denize boşalmasından dolayı tatlı su akıntısının bulunduğu bölgeler yer yer soğuk sayılır. Ben orayı çok seviyorum ve sık sık gidip stres atıyorum. Bana göre muhteşem bir mekan. Etrafındaki konaklama alanlarından ziyade sadece birkaç kilometre gerisinde bulunan kız kalesi civarında her keseye uygun pansiyon ve motellerden bulabilirsiniz. Deniz kenarında bulunan pansiyonlardan birinde kaldığınızda muhteşem deniz manzarası ile kız kalesi görüntüsü eşliğinde güne merhaba diyebilir ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir lokasyonda bulunduğunuzdan dolayı neyi nereden alabilirim sıkıntısına düşmezsiniz. Ben her gittiğimde kız kalesinde kalıyorum.Dolayısı ile Susanoğlu'nda bulunan konaklama mekanları hakkında bilgi sahibi değilim maalesef.Sezon sonu biraz seyrelen turist miktarından dolayı ( ki bence gideceğiniz vakit en güzeli çünkü gittiğiniz yer kalabalık ve boğucu olmaktan çıkıp gerçekten tatil yapıp enerji depolayabileceğiniz bir yer haline geliyor ) konaklama fiyatları sezon fiyatlarının altına iniyor fakat buna rağmen size sıkı bir pazarlığa girip çok daha ucuza konaklayabileceğinizi şiddetle öneririm Yapraklı koy-Susanoğlu kavşağından hemen önce meşhur cennet-cehennem obruklarına ve aynı kavşaktan deniz kıyısına doğru saptığınızda ise çok lezzetli ve taze deniz mahsulleri lokantalarının da bulunduğu Narlıkuyu'yu da gezebilir keyfinize keyif katabilirsiniz... Yardım edebileceğim bir şey olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebiliriz... 5 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 10 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2015 Çok güzel ve akıcı anlatmışsınız,Tavsiyelerinize uyacağım. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 16 Ağustos 2015 Paylaş 16 Ağustos 2015 Kizkalesi civarı hirsizlara dikkat.arabada değerli bişey bırakmayın. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 17 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2015 Kizkalesi civarı hirsizlara dikkat.arabada değerli bişey bırakmayın. Teşekkür ederim uyarı için. Yorum bağlantısı
Tamer Ataç 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 Ben şu anda oralardayım denizin en güzel zamanı havalarda serinledi Taşucu ve Boğsak'ı da tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 21 Eylül 2015 Yazar Paylaş 21 Eylül 2015 Ben şu anda oralardayım denizin en güzel zamanı havalarda serinledi Taşucu ve Boğsak'ı da tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 5 Ekim 2015 Yazar Paylaş 5 Ekim 2015 Yapraklı koy gerçekten harika bir yer arkadaşlar gitmenizi tavsiye ederim. Alper kardeşime yardımlarından dolayı teşekkür ederim... 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Yardımım dokunduysa ne mutlu bana İyi istirahatler Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 5 Ekim 2015 Yazar Paylaş 5 Ekim 2015 Yardımım dokunduysa ne mutlu bana İyi istirahatler Tatil bitti maalesef seneye inşallah Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Yıllar önce gitmiştik lisede iken, güzel biryer. Deniz çok berrak, saatimi düşürmüş dalıp almıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts