Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Hakan Abi, elinize sağlık. Keşke haberimiz olsaydı. Dediğim gibi spontane oldu bu olay Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 furkan kim ? garajı nerede ? Buluşmalara katılırsanız tanıyabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Sorma abi,ne kadar sakınsam bişeyler oluyor.ya dokunuyolar tampona,ya kuşlar işini görüyo,ya alışveriş arabası yaslıyolar.kocaman nazarlık takacam sonunda tamponun altına Forumdan birinin resmini as bence Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Forumdan birinin resmini as bence Haşmet abi duymasın kesin olay çıkar 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Müsait bir zaman ayrıca ilgileneceğim aracınla Bahadır. Hakan Abi, müsait bir zamanda bana da ders verir misin? Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Maşallah, toplu çekimler katalog çekimi gibi olmuş. Furkan'ın garajı derken? Ben orayı alışveriş merkezinin otoparkı gibi gördüm Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Maşallah, toplu çekimler katalog çekimi gibi olmuş. Furkan'ın garajı derken? Ben orayı alışveriş merkezinin otoparkı gibi gördüm Yok yok avm değil, Furkanın oturduğu sitenin otoparkı gerçi heralde almazlar daha bizi, toplamda 8 araba sokunca garaja Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Hakan Abi, müsait bir zamanda bana da ders verir misin? Kardeşim ne demek,şeref duyarım... Adamın dibisin sen Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Kardeşim ne demek,şeref duyarım... Adamın dibisin sen Şeref bizden abim. Eyvallah, bu konuda senin eline kimse su dökemez Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Ellerinize sağlık yaldır yaldır ediyor.... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Şeref bizden abim. Eyvallah, bu konuda senin eline kimse su dökemez Saol kardeşim,düzgün insan olman yeterli biliyorsun..Biz neler gördük,abi bilmiyorum elim yatkın değil diyenler,orada burada ders veriyorlarmış.Ne kadar iyilerse artık Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Ellerinize sağlık yaldır yaldır ediyor.... Teşekkürler abim. Tam 4 adet Fiesta sport emrine amade.. Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 (düzenlendi) Çok güzel olmuşlar. Hepsine tek tek maşallah. Kocaeli'de böyle bir garajı olan varsa hemen gelebilirim 3 Ağustos 2015 tarihinde Ertan Alptekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Bende dedim 1 haftadır yoktum, benim garajı patlatmış girmişler :D 3 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Bende dedim 1 haftadır yoktum, benim garajı patlatmış girmişler :D Kardeşim pardon ya Senin ismi kullanmışız mındar Abi senin araba bu garaja giremez zaten Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Offff ilk foto fena olmuş,akşam kalabalıktan göremedim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Süper olmuşlar ellerinize sağlık... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 (düzenlendi) İyi ki siz bu toplu işlemi yaparken vergi denetmenleri gelmemiş. "mekan sahibi kim?" diye sorabilirdi☺ Ellerinize sağlık. Hepsinde emek var, sevgi var, dayanışma var. Güle güle kullanın. Allah nazardan saklasın. Mersin'de de üç yiğit delikanlı varmış. Zaman zaman fordlarını parlatıp dururlarmış. Ben de onların böyle bir eyleme giriştikleri zaman haberini alırsam baskın yapıp ya benim mondiyi de aranıza alın ya da tekerinizin altına muz kabuğu koyarım diyecem ☺ Yiğitlerin adını söylemeyeceğim 3 Ağustos 2015 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 (düzenlendi) Çok merak ettim şu garajı ürünleri,polisaj makinasını ,benim mavişi bu kadar parlatamazsınız parlatabilir misiniz? . Hepsine Ellerinize sağlık (Y) 3 Ağustos 2015 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Abi polisaj makinasında değil ki marifet. Bir kaç kişi bir araya gelince muhabbetle yapılıyor. Ben de yazlığa polisaj makinamı getirdim ama içimden iş yapmak gelmiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Çok merak ettim şu garajı ürünleri,polisaj makinasını ,benim mavişi bu kadar parlatamazsınız parlatabilir misiniz? . Hepsine Ellerinize sağlık (Y) Adnan abim her zaman kapımız açık senin gibi dost abimize. Bir ara ürünlerin Fotoğrafını eklerim. Abi polisaj makinasında değil ki marifet. Bir kaç kişi bir araya gelince muhabbetle yapılıyor. Ben de yazlığa polisaj makinamı getirdim ama içimden iş yapmak gelmiyor. Abi keşke yakınlarda olsan,el bile sürdümeyiz size Yorum bağlantısı
Recommended Posts