Servet Aydın 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Forumdan birinin resmini as bence İşiniz yokmu sizin sayın abim Abi senin araba bu garaja giremez zaten [emoji3] Lamban patlasın Haşmet abi duymasın kesin olay çıkar Martı pislesin tavanına 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Maşallah hepsine Elinize emeğiniza sağlık arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Oooooo kolay gelsin. Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 İşiniz yokmu sizin sayın abim Yok valla, iş önerin mi var ? 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Martı pislesin tavanına Oy abi nettim martı killok yapar 3 gün temizlen be yaa Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Kimseyi asla kıskanmam ancak bunun tek bir istisnası vardır. O da bu arkadaşlık halleridir. Aklıma güldür güldür deki replik geldi "Keşke benim de olsa" Bu arada arabalar nefis olmuş ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Tek başına zevkli değil zaten bu meret böyle bir araya gelince böyle sonuçlar ortaya çıkıyo makineler var usta var garaj var muhabbet gırla daha ne olsun devamı gelecek .... [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 İşiniz yokmu sizin sayın abim Lamban patlasın Martı pislesin tavanına Allah razı olsun abi Tek başına zevkli değil zaten bu meret böyle bir araya gelince böyle sonuçlar ortaya çıkıyo makineler var usta var garaj var muhabbet gırla daha ne olsun devamı gelecek .... [emoji41] Bunlar bizim işimiz,doğru yerdesin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Yok valla, iş önerin mi var ? Yanlış park edenlerin sileceklerini filan kaldırsanız, ne bileyim, antenlerini eğseniz, klasik emekli amca işleri yapın 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Birgün bende öğrenicem polisaj kullanmayı. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Birgün bende öğrenicem polisaj kullanmayı. Senin bu işte çok iyi olduğunu diolla Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Senin bu işte çok iyi olduğunu diolla Bekarken benim arabada cila manyağıydı ama artık elim değimiyor. Polisajlık noktaya geldi benim araba. Hanımın araba hepten polisajlık oldu Öğrenmem lazım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Bekarken benim arabada cila manyağıydı ama artık elim değimiyor. Polisajlık noktaya geldi benim araba. Hanımın araba hepten polisajlık oldu Öğrenmem lazım Sen iyice kireç tutmuşsundur şimdi. Çbs ile başlamalısın tekrardan. Hay maşallah arabalara Eksik olma Sami. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Birgün bende öğrenicem polisaj kullanmayı. o bahçenin içinde polisaj yap, yere akan pasta kalıntılarını baba görsün, kemiklerini kırmazsa bişey demiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 o bahçenin içinde polisaj yap, yere akan pasta kalıntılarını baba görsün, kemiklerini kırmazsa bişey demiyorum Birşey olmaz ne cilalar aktı o bahçeye birşey olmadı Sadece annem sorun çıkartıyor herşeyi anlıyorumda tekerlere o kadar uğraşma diyordu Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Sen iyice kireç tutmuşsundur şimdi. [emoji3] Çbs ile başlamalısın tekrardan. Eksik olma Sami. Ohoo siz bilmezsiniz biz cocukken yapardık bu işleri. Bakiniz alttaki foto. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Birşey olmaz ne cilalar aktı o bahçeye birşey olmadı Sadece annem sorun çıkartıyor herşeyi anlıyorumda tekerlere o kadar uğraşma diyordu Bir an kendimi gördüm Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Bir an kendimi gördüm Ha birde evin camını sil desem silmezsin vardı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Elf'mi Hangi promosyondan aldın bunu Ohoo siz bilmezsiniz biz cocukken yapardık bu işleri. Bakiniz alttaki foto. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Elf'mi Hangi promosyondan aldın bunu Eskiden bu vardı Çbs bundan sonra çıktı Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Ha birde evin camını sil desem silmezsin vardı Ya bu anneler hep aynı demek ki Eskiden bu vardı Çbs bundan sonra çıktı Fransadan gelmiş bu belli Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Böyle bir ekip gaziantep'de de olsa keşke.imrendim şimdi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Böyle bir ekip gaziantep'de de olsa keşke.imrendim şimdi Gönüller bir olsun Sinan Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Gönüller bir olsun Sinan Orası öyle abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts