Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Dün spontane bir gelişme ile kendimizi Furkanın garajında bulduk,2 adet polisaj makinası ve arexons boya koruma malzemeleri ile işe giriştik.6 araç kısa sürede nefis bir hale geldi.. 1.Hakan ERKEN 2.Bahadır DEMİR 3.Şafak ACAR 4.Furkan TEKFİDAN 5.Gökhan ERKEN 6.Eray ALİCİKOĞLU Yorum bağlantısı
Tayfur Polat 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Maşallah, araçlar çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Maşallah, araçlar çok güzel olmuş. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Güzel görünüyorlar ama birde şöyle güneş altında çekim yapsaydınız.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Güzel görünüyorlar ama birde şöyle güneş altında çekim yapsaydınız.. Garajdan çıkdığımızda hava kararmıştı Elbette bireysel olarak gündüz Fotoğrafları birazdan gelecektir ama. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Güzel çalışma olmuş keşke vaktim olsa da fırsat ayırabilsem tebrikler... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Elinize, emeğinize sağlık abi. Güzel olmuştur eminim. Keşke resimleri göreydim.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Gelsin resimlerr [emoji41] Oncekikle cilaya hazirlik aracimizi otomatik makinada yikadik. Ve cilaya haziriz. Gelsin parlak resimler Benim arac bitince icecek birseyler almaya ciktigimda hava aydinliklen bir kac fotokopi cektim [emoji23] Ve geldik tekrar garaja [emoji41] Garage sahibi Furkan kardesimin araci Devami geliyor.. 6 Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Sayin modumuz Hakan abimizin araci Ve toplu resimler.. Focus kardesligi [emoji41] Ve cikista karanlikta kaputta plaka okuma testi Ve sabah saatlerinde ise giderken cektigim bir kac fotokopi[emoji13][emoji13][emoji41] Katilan emegi gecen abilerimin kardeslerimin ellerine ayaklarina saglik guzel bir pazar gunuydu.. Furkanin ayrica ellerine saglik benim araca giristi kendi aracini yapamadi.. Hakan abiye engin tecrubelerinden ve makinasini cilasini bizimle paylasmasindan dolayi ayrica tesekkuru borc bilirim. Bu forum baska bisi ya hepimiz kardesiz[emoji3][emoji41] 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Of iyiki benim araba gri renkli boya koruma kil cila manyağı olurdum. Harika bir aktivite olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 41 kere Maşallah hepsine, camdan araba kolleksiyonu gibi olmuş valla Rabbim nazarlardan esirgesin, ellerinize sağlık.... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 (düzenlendi) Elinize, emeğinize sağlık . cillop gibide Şafak kardeşim nettin sen o araç fırçaya sokulurmu 3 Ağustos 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Sayin modumuz Hakan abimizin araci Ve toplu resimler.. Focus kardesligi [emoji41] Ve cikista karanlikta kaputta plaka okuma testi Ve sabah saatlerinde ise giderken cektigim bir kac fotokopi[emoji13][emoji13][emoji41] Katilan emegi gecen abilerimin kardeslerimin ellerine ayaklarina saglik guzel bir pazar gunuydu.. Furkanin ayrica ellerine saglik benim araca giristi kendi aracini yapamadi.. Hakan abiye engin tecrubelerinden ve makinasini cilasini bizimle paylasmasindan dolayi ayrica tesekkuru borc bilirim. Bu forum baska bisi ya hepimiz kardesiz[emoji3][emoji41] Ben çok keyif aldım,güle güle kirletelim 41 kere Maşallah hepsine, camdan araba kolleksiyonu gibi olmuş valla Rabbim nazarlardan esirgesin, ellerinize sağlık.... Ağam,marabaların bu işi öğrendi sonunda Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Furkan ve Şafak'ın buluşmaya karar vermesi ve ardından bizlerin de katılmamızla çok güzel bir gün geçirdik,biraz sıcaktı ama yine de güzeldi.Furkan kardeşime hem mekan sağladığı için hemde arabalarla bolca uğraşmasından dolayı teşekkür ederim.Hakan abime de makinasını getirdiği ve benim araçtaki zımpara gibi olan kaputu hallettiği için ayrıca teşekkürler. Bu arada resimlerde daha belli olmuş benim acilen ön tamponu boyatmam lazım, daha önce boyayan kördü heralde griye boyamış tamponu Elinize, emeğinize sağlık . cillop gibide Şafak kardeşim nettin sen o araç fırçaya sokulurmu Sonra da ağlıyor çizilmiş araba, çizikleri giderelim diye Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 keşke biz de gelseydik araçların hepsi aynı renk tonlarında... Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Elinize, emeğinize sağlık . cillop gibide Şafak kardeşim nettin sen o araç fırçaya sokulurmu Abi o fırca özel firça, 1-2 tl ye yıkanan kıl fırcalı yıkama değil, özel kağuçuk silikon bez tarzında.. Uygulama. Önce normal tanzikli su makinası ile tozu kiri akıtılıyor jantları özel yıkıyorlar, 2x yoğun aktif köpük uygulaması, 2x alt şasi si yıkama 2x su kaydırıcılı cilalı masaj 2x kurutma. 12Tl. diğer otomatik yıkama makinalarından daha az çiziyor o kesin bu uygulamadan sonra sokmam zaten dünki efordan sonra elle yıkamaya devam.. Gerçi bez çiziğinin haddi hsabı yok Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Furkan ve Şafak'ın buluşmaya karar vermesi ve ardından bizlerin de katılmamızla çok güzel bir gün geçirdik,biraz sıcaktı ama yine de güzeldi.Furkan kardeşime hem mekan sağladığı için hemde arabalarla bolca uğraşmasından dolayı teşekkür ederim.Hakan abime de makinasını getirdiği ve benim araçtaki zımpara gibi olan kaputu hallettiği için ayrıca teşekkürler. Bu arada resimlerde daha belli olmuş benim acilen ön tamponu boyatmam lazım, daha önce boyayan kördü heralde griye boyamış tamponu Müsait bir zaman ayrıca ilgileneceğim aracınla Bahadır. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Arabanın temizlendigini gören kuşlar atış talimi yapmişlar gece benim araba üstünde ,özellikle de ağaç altına da bırakmadım Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Arabanın temizlendigini gören kuşlar atış talimi yapmişlar gece benim araba üstünde ,özellikle de ağaç altına da bırakmadım Arabanın kaderi işte Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Sorma abi,ne kadar sakınsam bişeyler oluyor.ya dokunuyolar tampona,ya kuşlar işini görüyo,ya alışveriş arabası yaslıyolar.kocaman nazarlık takacam sonunda tamponun altına Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Sorma abi,ne kadar sakınsam bişeyler oluyor.ya dokunuyolar tampona,ya kuşlar işini görüyo,ya alışveriş arabası yaslıyolar.kocaman nazarlık takacam sonunda tamponun altına Al eve koy Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Hakan Abi, elinize sağlık. Keşke haberimiz olsaydı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts