Erhan Güler 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 Herkese merhabalar, nasipse pazartesi günü Körfez/KOCAELİ'den Çandarlı / Dikili'ye seyahat edeceğim. Balıkesire kadar yol tamam ama ordan 2 alternatif var , biri soma bergama üzerinden diğer balıkesir edremit ayvalık sahil kesminden. Sahil kesmine girince yol 20 km uzuyor. Yolun uzamasında değilim , hangi yol daha düzgün ? Tavsiyelerini bekliyorum değerli arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Aksu 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 2. Secenek daha duz hocam uzun ama duz yollar...iyi yolculuklar kazasiz belasiz... 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 30 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2015 2. Secenek daha duz hocam uzun ama duz yollar...iyi yolculuklar kazasiz belasiz...Soma yolunun daha bozuk olduğunu duydum ama net bilgim yok sahil kısmından gitmek daha mantıklı sanırım [emoji106] Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 Soma yolu da güzeldir ama ben hep havran edremit üzerinden gidiyorum ,daha seviyorum o yolu. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 30 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2015 Soma yolu da güzeldir ama ben hep havran edremit üzerinden gidiyorum ,daha seviyorum o yolu.Yakıt ekonomisi, yolun düzgünlüğü açısından hangisini tercih edersiniz? Yolun güzelliği açısından edremit yolu daha güzeldir eminim deniz kenarı [emoji56] Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 İki yoluda biliyorum. İkinci güzergah daha düzgündür. İkinciyi tercih etmenizi öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 30 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2015 İki yoluda biliyorum. İkinci güzergah daha düzgündür. İkinciyi tercih etmenizi öneririm.Sizlerin tavsiyesiyle edremit yolundan gitmeye karar verdim,herkese çok tşkler [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Aksu 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 Bencede hocam ben zaten 20 senedir dikilide geciriyorum yazlari ordan cok kullandim o yoli daha bayramda lulebirgaza gittim geldim sadece akcayin orlarda biraz ışık var ama yol kaymak gibi orayi tavsiye ederim...radara dikkat bu arada ayvalik dikili arasi....tekrar hayirli yolculuklar... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Balıkesir - Havran - Ayvalık - Dikili öneririm. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 2 yol da daha çok yakıt yakarsınız ama daha az trafik ışığına denk gelirsiniz 1. yol seçeneğinde ise bergama ve soma şehir içinde baya dikkatli olmalısınız İyi tatiiler 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Kesinlikle Ayvalık üzerinden giden yolu tercih edin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts