İçeriğe Yönlendir

Ücreti Yazmayan Hasar Kaydı

Tevfik Özdemir

Recommended Posts

Tevfik Özdemir

Herkese merhabalar arkadaşlar. Bi tane 407 dizel arac buldum malum sitede iki adet hasar kaydı var birisi 2000 lira diğerinde ücret yazmıyor. Adamın dediğine göre tek parca boyalı baska bişey yok araçta. Şimdi iki tane aklıma takılan soru var 175 binde dizel 407 almak mantıklı mı diğeri ise aramızda sigorta işi yapan arkadaşlardan aracı sorgulayabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Rakam yazmayan hasar kaydı bildiğim kadarıyla, 8/8 kusurlu olup,karşı tarafın da hasarının ödendiği kayıtlar oluyor.

Rakamı yazan hasar daha iyi yani. Diğerinden ne çıkar belli olmaz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

arada bir sürüşü keyif veriyor, ancak satın alıp binilecek bir araç değil...

dizel yarı otomatik 147.000 km 'de bir abimizin aracı vardı, sattıktan sonra arıza çıkarmıştı,bayağa uğraştılar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

1.6 Motor 407 den uzak durun derim.

Neden abi cok mu hantal kalır
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Neden abi cok mu hantal kalır

Evet o kasaya hantal kalıyor, araç dizelse kronik turbo arızası veriyor, benzinli ise zaten yakıt oldukça fazla.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

çok beğendiğim bir araba.zaten 407 deki motor,focusta,volvoda,citroende,mazdada kullanılan 1,6 dizel motor,sağlamlığına şüphe yok.haa,407 ye yetmez denebilir,bu da görecelidir.benim c5 te de aynı 1,6 dizel motor var,1425 kg, 198,000 km de aldım,bastınmı zıplıyor.yetmeme bir durum yok.rakamsız hasar kaydı çok arabada var,ağır hasar olsaydı yazardı.araca baktırıp,temizse alınır mis gibi binilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

kullanımı keyifli ama masraf çıkardımı can sıkar, turbo arızası vs..vs. gibi...

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

çok beğendiğim bir araba.zaten 407 deki motor,focusta,volvoda,citroende,mazdada kullanılan 1,6 dizel motor,sağlamlığına şüphe yok.haa,407 ye yetmez denebilir,bu da görecelidir.benim c5 te de aynı 1,6 dizel motor var,1425 kg, 198,000 km de aldım,bastınmı zıplıyor.yetmeme bir durum yok.rakamsız hasar kaydı çok arabada var,ağır hasar olsaydı yazardı.araca baktırıp,temizse alınır mis gibi binilir.

Abi aynı senın arabadanda vardı bitane görev yüzünden izin alıp gidip bakamadım satıldı :( 1.6 hdi 110 beygir iyice bakıtılıp alınır diyo Çoğunluk ama bilmiyorum ben bi gidip yakından göreyim arabayı en iyisi
Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

Birde bostancı oto sanayide ekspertiz yaptırıcam arabaya varmı tavsiyesi olan sıraya götür diyen bi abi :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Birde bostancı oto sanayide ekspertiz yaptırıcam arabaya varmı tavsiyesi olan sıraya götür diyen bi abi :)

en iyisi oto rapor, biraz pahalıdır ama paketleri var...

diğer tamirciler yalandan iki bakar parasını alır,kenara çekilir...

http://www.otorapor.com/menu/bostanci-subesi.html#.VbYTLNN_v4c

otorapor bostancı

İçerenköy, Sanayi Erguvan Sk (Bostancı Oto Sanayi Sitesi) No:9

(0216) 574 9573

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

en iyisi oto rapor, biraz pahalıdır ama paketleri var...

diğer tamirciler yalandan iki bakar parasını alır,kenara çekilir...

http://www.otorapor.com/menu/bostanci-subesi.html#.VbYTLNN_v4c

otorapor bostancı

İçerenköy, Sanayi Erguvan Sk (Bostancı Oto Sanayi Sitesi) No:9

(0216) 574 9573

Siteyi inceledim silver Paket işimi görür gibi. Peugeot yetkili servisleri expertiz yapmıyormuş sanırım
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Siteyi inceledim silver Paket işimi görür gibi. Peugeot yetkili servisleri expertiz yapmıyormuş sanırım

bütün peugeot bayiileri ekspertiz hizmeti veriyor diye biliyorum.

eyüp ayvansaray tarafında 2 ay önce yaptırdık, servisin adını unuttum...

* aktif iriyıl / libadiye servis (yetkili bayii) 200 TL (KDV Dahil) ekspertiz hizmeti veriyor,

Ancak yazılı belge vermiyorlarmış, sözlü olarak bilgilendirme yapıyorlar, bu da çok saçma, o zaman neden servise gideyim ?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

ben de Mustafa kardeş'in dediği gibi bostancı oto rapora gitmiştim.bu araç için değil,orda baktırdığım araç yaramaz çıktı almadım.oto rapor iyi denebilir.tramer ve ispark borcu dahil size yazılı rapor veriyorlar.mart ayında 225 liralık paket almıştım,şimdiki fiyatlara bakmadım.

ama hani hepsi insan.oraya baktırdıktan sonra ya da önce,bir tanıdık ustaya da göstermek gene de gerekli bence.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

otorapor'dan pazarlık ile nakit ödeme yapılırsa en full paketi bayağa uygun fiyata alabilirsiniz...

tanıdık bir arkadaşa focus araç alacaktık,kontrol için özel bir ford tamirhanesine gittik, usta iki gaza bas dedi, motoru dinledi, sonra ok'ledi,

akabinde araçta sıkıntılar çıktı,

böyle ustalar da var sanayii de...

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Merak ettim,

175.000 km'deki 407 için kaç lira istiyorlar ?

1 sene önce bizden 2006 model 147.000 km dizel otomatik araç için 34.000 TL istemişlerdi.

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

27500 hocam dediğine göre sadece tek parca çamurlukta boya var. Muayene kayıtlarına göre km orjinal ama kesin bilemeyiz tabi bunu. Saglam bir ekspertiz sonucu temiz cikarsa fiyat uygun geldi bana

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

manuel vites araç sanırım, km orijinal mi ? araç yorgun duruyor ?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

otorapor'dan pazarlık ile nakit ödeme yapılırsa en full paketi bayağa uygun fiyata alabilirsiniz...

tanıdık bir arkadaşa focus araç alacaktık,kontrol için özel bir ford tamirhanesine gittik, usta iki gaza bas dedi, motoru dinledi, sonra ok'ledi,

akabinde araçta sıkıntılar çıktı,

böyle ustalar da var sanayii de...

asla pazarlık yapmıyorlar.resmi kurum orası.tüvün adını kullanıyorlar,oraya bağlıyız diyorlar.paket fiyatları sabit

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

manuel vites araç sanırım, km orijinal mi ? araç yorgun duruyor ?

muayene kayıtlarına göre orjinal ama hiç bir arabanın kmsi kesin orjinaldir diyemeyiz ikinci elde bana göre. Dediğim gibi arabayı ekspertize sokup oyle alıcam

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

asla pazarlık yapmıyorlar.resmi kurum orası.tüvün adını kullanıyorlar,oraya bağlıyız diyorlar.paket fiyatları sabit

pazarlık yaptım.ve indirimli yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

pazarlık yaptım.ve indirimli yaptırdım.

peki.

bana yapmadılar-ve ben oradayken gelen diğerlerine.

Yorum bağlantısı
Burak Güngör

benim araccımda da 2 adet hasar kaydı var karsısında rakam yazmıyor expere soktuğumda değişeni meğişeni vuruntusu kazıntısı çıkmadı 4/4 lük arac ilk sahibine sorduğumda kaskodan tampondaki çizikten dolayı boyatmıış ayna üst kağaını değiştirmiş hafif kusur olarak geçiyor diye biliyorum. bundan önceki aracım 13bin tl değerindeydi 15bin tl hasar kaydı vardı

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Tevfik bey Hakkınızda hayırlısı olsun,

Otorapor'a giderseniz nakit ödeme yapın ve pazarlık edin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

407 genel olarak ben sevmedim. Çok sorunlu bir araç olduğu da hep söylenir zaten..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...