Oğuz Sakarya 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Ercan Ayas yazdı: po nun hangi yakıtı pro dizelmi petrol ofisini denemedim hiç Euro dizel tabikiKalitesiz kötü yakıt diye birşey yoktur. Tüm firmalar gider tüpraşdan alır halka satarlar. Önemli olan bayinin dürüslüğüdür şayet bayi hileye hurdaya kaçmasa hepsi aynıdır ama malesef yurdum insanı az işle çok kar etme peşinde olduğu için bizlerde mağduruz... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Oğuz Sakarya yazdı: Bende bir çok firmayı yıllarca denedim po nun en fazla km yaptığını gördüm daha yeni yazlığa geldim 3.7 ortalamayla bence fark var ama inceliğindenmi kalınlığındanmı bilmem bizim burdaki taksicilerde hem fikir türkiyede en uzun menzili po yla yakalıyorsun Yıllardır yazılı ve görsel basında bu durumu anlatıyorum, müttefik bulduğuma sevindim.. Bir de duman atmasa.. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Hayrettin Bahadir yazdı: Dünyanın EN KALIN akaryatıkını kullanıyoruz zaten. Herhalde arabanız ile Dünyayı çok gezdinizki bu kadar emin olarak yazabiliyorsunuz... 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 M.Fatih Yüce yazdı: Herhalde arabanız ile Dünyayı çok gezdinizki bu kadar emin olarak yazabiliyorsunuz...Fatih Abi, turkiye dunyadaki en pahali yakiti kullanmiyor ama ust sirada. Fakat Turk vatandasin gayri safi mili hasila ile benzin litre fiyatini diger daha pahali bir kac ulke ile karsilastirirsak en pahali yani en kalini bizde Dunayada en pahali benzin Hong Kong da, en ucuz Venezuela daymis. http://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/ Hayrettin Bahadir yazdı: Dünyanın EN KALIN akaryatıkını kullanıyoruz zaten. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Ali Elöver yazdı: Fatih Abi, turkiye dunyadaki en pahali yakiti kullanmiyor ama ust sirada. Fakat Turk vatandasin gayri safi mili hasila ile benzin litre fiyatini diger daha pahali bir kac ulke ile karsilastirirsak en pahali yani en kalini bizde Bence fiyatına bakınca kalın olması makul değilmi? Bu fiyata karşılık birde ince olsaydı hiç kimse memnun kalmazdı 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 İnce kalın meselesi motorinin içindeki kükürt oranıyla alakalıydı. Artık hepsi ince ama sadece ucu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts