Ertuğrul Büber 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Arkadaşlar ağustosta Anamura gideceğim.Yol güzergahı konusunda Karaman-Mut-Anamur yolunu mu yoksa Mersin-Silifke-Anamur güzergahını mı tavsiye edersiniz.Tşk. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 (düzenlendi) abim anamurdayım ben kalacak yerin var mı sen gelmeden ev tutalım mı sana ? abi silifke tarafından gel yol 40-50 km uzuyor fakat yollar daha güzel ve tırmanmıyorsun.Gülnar yolunda tırmanıyorsun ve virajlar çok keskin 22 Temmuz 2015 tarihinde Mustafa Şahinn tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 22 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2015 Çok teşekkür ederim.Öğretmenevini ayarladık inşallah. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Çok teşekkür ederim.Öğretmenevini ayarladık inşallah. Tam yeridir denize sıfır iskelenin yanı eğlencenin olduğu yer iyi tatiller Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 22 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2015 Sağolasın forumdaşım,varlığınız yeter. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Silifke yolu keyiflidir. Karaman Mut yolunu hiç kullanmadım. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Mersin-Silifke-Anamur tavsıye ederim abı yalnız gündüz geleceksen hız limitlerıne uyun yoldaki bazı yerlerde hız sınırı 50 70 çok fazla radar var.anamurla ılgılı bır sıkıntınız olursa elımızdrn geldğnce yardımcı olmaya çalışırız ınşallah bı anamur buluşması da yaparız sımdıden memleketımıze hoş geldınız... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Ertuğrul abi Silifke tarafından gelirken sadece bir iki yer var dar ve uçurum. Oralarda dikkat et abi yavaş bir araca denk gelirsen aceleci davranma, yol açılıyor yine... Anamurium'a da gidip fotoğraf çekmeyi unutmayın. Geçerken adını görüp ilginç bulmuştum 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Neden otobandan gelip mersin merkezden geçip Anamur a gitmiyorsunuz. Bence en doğru yol bu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Bende şuan Anamurdayım 20 seneden beri geliyorum her yaz.Mut yolunda pek sıkıntı yok ancak Gülnar tarafındaki virajlar sıkıntılı Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 24 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2015 Mersin-Silifke-Anamur tavsıye ederim abı yalnız gündüz geleceksen hız limitlerıne uyun yoldaki bazı yerlerde hız sınırı 50 70 çok fazla radar var.anamurla ılgılı bır sıkıntınız olursa elımızdrn geldğnce yardımcı olmaya çalışırız ınşallah bı anamur buluşması da yaparız sımdıden memleketımıze hoş geldınız... Ali Bey şimdiden hoşbulduk.Teşekkürler. Neden otobandan gelip mersin merkezden geçip Anamur a gitmiyorsunuz. Bence en doğru yol bu. Diğer güzergahı hiç kullanmadım.Yollar çok virajlı olmasaydı oralarıda göreyim istemiştim Arda Bey. Ertuğrul abi Silifke tarafından gelirken sadece bir iki yer var dar ve uçurum. Oralarda dikkat et abi yavaş bir araca denk gelirsen aceleci davranma, yol açılıyor yine... Anamurium'a da gidip fotoğraf çekmeyi unutmayın. Geçerken adını görüp ilginç bulmuştum Emre kardeşim tavsiyelerine uyacağım.aslında Adem ŞİMŞEK hocamla beraber gidecektik tatile ancak son anda o vazgeçti.Kendine iyi bak. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Emre kardeşim tavsiyelerine uyacağım.aslında Adem ŞİMŞEK hocamla beraber gidecektik tatile ancak son anda o vazgeçti.Kendine iyi bak. Adem hoca tatili sever de sanırım pek fırsat bulamıyor. Geçen senelerde de babamla gitmişlerdi. İyi tatiller abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts