İçeriğe Yönlendir

Kayseri-Anamur Yol Güzergahı

Ertuğrul Büber

Recommended Posts

Ertuğrul Büber

Arkadaşlar ağustosta Anamura gideceğim.Yol güzergahı konusunda Karaman-Mut-Anamur yolunu mu yoksa Mersin-Silifke-Anamur güzergahını mı tavsiye edersiniz.Tşk.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
(düzenlendi)

abim anamurdayım ben kalacak yerin var mı sen gelmeden ev tutalım mı sana ?

abi silifke tarafından gel yol 40-50 km uzuyor fakat yollar daha güzel ve tırmanmıyorsun.Gülnar yolunda tırmanıyorsun ve virajlar çok keskin

tarihinde Mustafa Şahinn tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Çok teşekkür ederim.Öğretmenevini ayarladık inşallah.

Tam yeridir denize sıfır iskelenin yanı eğlencenin olduğu yer :) iyi tatiller

Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Mersin-Silifke-Anamur tavsıye ederim abı yalnız  gündüz geleceksen hız limitlerıne uyun yoldaki bazı yerlerde hız sınırı 50 70  çok fazla radar var.anamurla  ılgılı bır sıkıntınız olursa elımızdrn geldğnce yardımcı olmaya çalışırız ınşallah bı anamur buluşması da yaparız sımdıden memleketımıze hoş geldınız...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ertuğrul abi Silifke tarafından gelirken sadece bir iki yer var dar ve uçurum. Oralarda dikkat et abi yavaş bir araca denk gelirsen aceleci davranma, yol açılıyor yine...

Anamurium'a da gidip fotoğraf çekmeyi unutmayın. Geçerken adını görüp ilginç bulmuştum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Neden otobandan gelip mersin merkezden geçip Anamur a gitmiyorsunuz. Bence en doğru yol bu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bende şuan Anamurdayım 20 seneden beri geliyorum her yaz.Mut yolunda pek sıkıntı yok ancak Gülnar tarafındaki virajlar sıkıntılı

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

Mersin-Silifke-Anamur tavsıye ederim abı yalnız  gündüz geleceksen hız limitlerıne uyun yoldaki bazı yerlerde hız sınırı 50 70  çok fazla radar var.anamurla  ılgılı bır sıkıntınız olursa elımızdrn geldğnce yardımcı olmaya çalışırız ınşallah bı anamur buluşması da yaparız sımdıden memleketımıze hoş geldınız...

Ali Bey şimdiden hoşbulduk.Teşekkürler.

Neden otobandan gelip mersin merkezden geçip Anamur a gitmiyorsunuz. Bence en doğru yol bu.

Diğer güzergahı hiç kullanmadım.Yollar çok virajlı olmasaydı oralarıda göreyim istemiştim Arda Bey.

Ertuğrul abi Silifke tarafından gelirken sadece bir iki yer var dar ve uçurum. Oralarda dikkat et abi yavaş bir araca denk gelirsen aceleci davranma, yol açılıyor yine...

Anamurium'a da gidip fotoğraf çekmeyi unutmayın. Geçerken adını görüp ilginç bulmuştum :)

Emre kardeşim tavsiyelerine uyacağım.aslında Adem ŞİMŞEK hocamla beraber gidecektik tatile ancak son anda o vazgeçti.Kendine iyi bak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre kardeşim tavsiyelerine uyacağım.aslında Adem ŞİMŞEK hocamla beraber gidecektik tatile ancak son anda o vazgeçti.Kendine iyi bak.

Adem hoca tatili sever de sanırım pek fırsat bulamıyor. Geçen senelerde de babamla gitmişlerdi.

İyi tatiller abi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...