Guest Aykut Can 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Kendi cevabımı en iyi diye işaretlemek biraz absürd oldu ama sizi kırmamak için yaptım. Hic dikkat etmemisim ya. [emoji5]️ Olsun, yine de en iyi cevap secilmeliydi yani. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 (düzenlendi) Camaro hatalı, Jip'in içindeki ise daha da hatalı. Hız felakettir ama kime ne zaman lazım olacağı belli olmaz. Ver yolu ver gitsin hangi cennete(!) gidecekse. 22 Temmuz 2015 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Trafikte seyrederken birileri böyle yapsa da 155'i arayayım diye sürekli etrafa bakarak oluyorum. Çok şikayet ettim ve sonuç da aldım. Polise telefonda adım adım nerde hangi güzergahta hangi mağazanın önünden geçtiğimize varıncaya kadar net bilgiler vermişliğim var. Nihayetinde durduruyorlar. İteliyorlar cezayı.... Bir mal'a mallık kötü birşey diye anlatıncaya kadar, cebindeki parasını harcatırsanız, mallıktan çıkışı umduğunuzdan erken olur. Laftan anlamayacak birisine çaba sarfetmeyin, parasını araya verin, kendiliğinden düzelir. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Ben olsam sağdaki emniyet şeridinden tırı geçip gelip önünde onu sıkıştırırdım En mantıklısı, ben olsam fren yapar tırın sağından geçerim. Tırcı uyanık olmalıydı, fren yaparak iki aracın kendisini geçmesine müsade etmesi olayın önüne geçebilirdi ancak olan suçsuza oluyor. Tırcıyı anlamak mümkün değil, olayın farkında değil sanki, yada fren yapmamak için umursamadı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 En mantıklısı, ben olsam fren yapar tırın sağından geçerim. Tırcıyı anlamak mümkün değil, olayın farkında değil sanki, yada fren yapmamak için umursamadı. Aynen, bu kadar uzun süre yan yana seyrediyor, fazla merak etti galiba. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Gözcü 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Sabırlı olmak en iyisi. Bırak densizlik yapan araç gitsin; sen yavaşla ilerde fırsatını bulur geçersin. En fazla 1 dakika gecikirsin gideceğin yere. Bu yaptığı sorunu çözmüş mü oldu yani? 1 Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Kamyonet sahibi bu işi belli ki defalarca kez yapmış. Önceki sürücüler duyarsız davranıp şikayet etmemiş ve ceza almasını sağlamamış. Kamyonet sürücüsü daha önceden ceza almadığından yaptığı işin doğru olduğunu kanıksamış... Kamyonet sürücüsünün bu hareketleri yaptığı önceki sürücülerin duyarsız davranışlarının cezasını kazadaki otomobil sahibi ve tır sürücüsü ödemiş.. (otomobili kullanan arabasına tam hakim değil. ilk pozisyonda aradan sıyrılıp gidebilirdi. tecrübesiz bir sürücünün ikinci hareketi yapması tam bir çılgınlık.) Yapılması gerekenler, 1. Tırın arkasına geçip bir süre olayı soğutmak. Daha sonra yanlarından geçip gitmek. 2. İlk fırsatta şikayet etmek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts