İçeriğe Yönlendir

Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Emre Şimşek

Recommended Posts

Emre Şimşek

http://video.haber7.com/video-galeri/57242-yol-vermeyince-sinirini-boyle-cikardi

Amerika'da lüks bir araç, bir pikap yol vermeyince çıldırıyor ve nelere sebep oluyor...

Daha önce video paylaşıldı mı bilmiyorum ama videoyu izlerken içim sıkıldı. Trafikte bazen çok inatlaşıyoruz hem de sonuçlarını bile bile. Arkadaki sürücünün yerinde olsanız siz ne yapardınız?

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

En sinir olduğum şeydir.

Bu videodaki gibi yapmam ama ben önüne geçer geçmez nerdeyse duracak kadar fren yapıp sonra gazlayıp devam ediyorum.

Tabi bu sıra neler neler çıkıyor ağzımızdan.

Böylelerine annelerinin hayırlı evlatları diyorlar...

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

camaro eyleme karar verip yoldan çıkarken bile tekrar sinyal açıyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Hak etmiş yapılacak başka bişey yok.  Yada yolda arayacak trafik ekiplerini  e görüntüleri verecek. Şeridi fuzuli işgalden.

Yorum bağlantısı

lüks aracın sahibi tamam hatalı. ama pickupın sahibi en çok hata sahibi. sol şerit devamlı işgal edilmez. arkada araç varsa ve yapacak birşeyi yoksa hız yapıp sağ şeride geçecek ve yol verecek. yani iki tarafta hatalı.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

lüks aracın sahibi tamam hatalı. ama pickupın sahibi en çok hata sahibi. sol şerit devamlı işgal edilmez. arkada araç varsa ve yapacak birşeyi yoksa hız yapıp sağ şeride geçecek ve yol verecek. yani iki tarafta hatalı.

Pickupcı sol şeridi işgal ettiği için diğer araç sağından girip geçmeye çalıştı en başta.

Tamamen pickup hatalı, en son ki olay zaten hata-kaza felan değil kasıtlı hareket.

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

Ben olsam sağdaki emniyet şeridinden tırı geçip gelip önünde onu sıkıştırırdım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Videonun başında camaro pikabı sağlamaya çalıyor ya muhtemelen pikap ona bozuldu ve yol vermedi. Herşey ondan sonra başlamış.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Videonun başında camaro pikabı sağlamaya çalıyor ya muhtemelen pikap ona bozuldu ve yol vermedi. Herşey ondan sonra başlamış.

Bence de. Pickup çı hiç masum değil. Tırı bilerek sollamıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ikisinide alacan yatıracan verecen ayak tabanlarına kızılcık sopasını oyuncak araba bile istemiyecekler birdaha deyuslar

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Tırcı uyanık olmalıydı, fren yaparak iki aracın kendisini geçmesine müsade etmesi olayın önüne geçebilirdi ancak olan suçsuza oluyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ben olsaydım'cılar ne kadarda fazla. O camaro'da sizin gibi ben olsaydım'cı imiş. İşte sonuç.. :excl:

Gerek yok arkadaşlar. Sabır..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Kasti yol vermeyen pick-up bu kadarını değil ama bir şeyleri haketmişti bence.

Tırcıya yazık boş yere kazaya karıştı

Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu

Camaro değil de Ford Monster Truck olsaydı olacakları düşünemiyorum  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Trafikte genellikle sakin kullanan birisiyim fakat iğneyi biraz da kendime batırmak gerekirse...

Pikapçı belli ki bu tip hız yapanlara ayar olan birisi. Onun yerinde ben de olabilirdim. Bazen çok inatçı oluyorum.

Spor arabayı süren de aceleci bir tip ki bu tanıma da uyuyorum. Bazen aptalca aceleci davranıyorum.

Görülen o ki her ikisinin yerinde de olabilirdim. Yarın öbür gün trafikte kendi karakterimde birisiyle böyle bir ortamda karşılaşırsam ben de böyle kötü bir kaza yapabilirim.

Kendimi düzeltmem lazım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Trafikte genellikle sakin kullanan birisiyim fakat iğneyi biraz da kendime batırmak gerekirse...

Pikapçı belli ki bu tip hız yapanlara ayar olan birisi. Onun yerinde ben de olabilirdim. Bazen çok inatçı oluyorum.

Spor arabayı süren de aceleci bir tip ki bu tanıma da uyuyorum. Bazen aptalca aceleci davranıyorum.

Görülen o ki her ikisinin yerinde de olabilirdim. Yarın öbür gün trafikte kendi karakterimde birisiyle böyle bir ortamda karşılaşırsam ben de böyle kötü bir kaza yapabilirim.

Kendimi düzeltmem lazım.

3. Tip olan tırcı da olabilirdin ki tanımların hepsi de bana da uyuyor, tırcı da dahil, düzelmek lazım. Sabır lazım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Tırcı bile bile kazaya karıştı.. :Onların bi iş yapacakları belli oldu zaten... Öngörü çok önemli trafikte..

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Kamyonetçi trafikte en sinir olduğum adam tipi ne geçer ne yol verir başta yol verse birşey yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bence sıkıştırmak istedi ama sonra kontrolü kaybetti. Yada solladığı dar bölüm bitmek üzere olduğu için panikle sağa kırdı ve toparlayamadı. Ben olsam tırın sağından geçmeye çalışır geçersen bir sürede ben ona yol vermez sonra basar giderdim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can

Kendimi düzeltmem lazım.

Bence konudaki en iyi cevap isaretlenmeli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bence konudaki en iyi cevap isaretlenmeli.

Kendi cevabımı en iyi diye işaretlemek biraz absürd oldu ama sizi kırmamak için yaptım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...