Enver Kılıç 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 merhabalar aracımdaki sony teyp 3-4 gündür cdleri çalamıyor ve geride vermiyor. tamir için gösterdiğinde dişlinin kırıldığını söylediler. birkaç yere sordum ancak başka yerlere yönlendirdiler ve sonuç alamadım. tamir için ankara da nereye başvurabilirim, önerebileceğiniz biryer varmı? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/252424-sony-teyp-ekran-temizli%C4%9Fi-ve-cd-error-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCm%C3%BCdetayl%C4%B1-fotolu-anlat%C4%B1m/ Yukdarıdaki konu belki işinize yarayabilir. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 6 cd çalan modellerde bi süre sonra sıkıntı çıkıyor en güzel çözüm mp3 çalan sony nin içini sizin cihazınızın içi ile değiştirmek. Ankara dan Serkan Toker e ulaşın yardımcı olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Enver Kılıç 14 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2015 Sorun verene kadar cok memnundum sonyden. Yaptirabilirsem once tamir yoluna gitmeyi dusunuyorum. Yorum bağlantısı
Yusuf Sultan Kara 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 hiç uğraşma 6 cd li olanla. çıkma bir tane aynı tipte mp3 olanını bul cmax ve focusun ghia olanında var. içini senin teybe aktar paşalar gibi mp3 lü kullan. ayrıca her kontak çevirmendeki dişli seslerinden de kurtulmuş olursun. ben geçen aralık ayında 400 tl ye aldım bendeki 6 lı cd nin elektronik kısmı arızalıydı kod falan almıyordu cd normal çalıyordu 5 dk sonra garip bir hata verip tekrar açılıp kapanıyordu. içini değişince sadece tek cd li mp3 oluyor ses kalitesi vs hep aynı kalıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts