Hüseyin Sönmez 22 Kasım 2015 Yazar Paylaş 22 Kasım 2015 (düzenlendi) Haşin görüntü apaçi eleştirelerine hedef olunca ben de farlar da biraz oyandım, şöyle bişeyler yaptım., Önce sarı bir far yuvası lazımdı ben de eski sinyalleri ortadan ikiye bölerek bunu elde ettim. Bir miktar mantar led dizdim. Böyle bişey çıktı oraya. Bunlarda araç üzerindeki duruşları. 22 Kasım 2015 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Abi imzamdaki yöntemle sana zahmet resimleri tekrardan yükler misin? IMGUR yasaklandığı için sorun yaşıyoruz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Bayıldım çalışmalara... Herkes yapamaz, işte bu yüzden güzel. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Kasım 2015 Yazar Paylaş 22 Kasım 2015 Abi imzamdaki yöntemle sana zahmet resimleri tekrardan yükler misin? IMGUR yasaklandığı için sorun yaşıyoruz. Yapma bunu... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 bu konuyu kaçırmışım, ellerine sağlık Hüseyin, bide uzunlar sabit kalsa 10 numara olacak Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Kasım 2015 Yazar Paylaş 22 Kasım 2015 bu konuyu kaçırmışım, ellerine sağlık Hüseyin, bide uzunlar sabit kalsa 10 numara olacak Hallettim onu, 10A sigorta afedersin o akımı görünce yavşıyor, 15A sigorta işi çözüyor aslında nihai çözüm rolelemek olacak. Yaptı bile Sor bi mutlumuymuş? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Sigara içiyor balkonda Kısa uzun için röle var arabanda. Bobin uçlarına bağla diodu. 1n 40xx iş görür 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Kasım 2015 Yazar Paylaş 22 Kasım 2015 Sigara içiyor balkonda Kısa uzun için röle var arabanda. Bobin uçlarına bağla diodu. 1n 40xx iş görür Bobin? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Fiesta sinyali gibi olmuş, şaşı bakış olunca seviyorum böyle eline sağlık abi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Dikiz aynamda görmüştüm bu farları Güzel ateş ediyordu. Makyajlı halide güzel olmuş Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Role bobini? O zaten var, yoksa sellektör çalışmaz diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) Merhaba, Gündüz LED'lerini aşağıdaki işaretlediğim (sis farı üzerindeki) karelerin içerisine tek tek olacak şekilde yerleştirmeyi düşündünüz mü? Bence çok güzel olurdu. Haşin görüntü apaçi eleştirelerine hedef olunca ben de farlar da biraz oyandım, şöyle bişeyler yaptım., Önce sarı bir far yuvası lazımdı ben de eski sinyalleri ortadan ikiye bölerek bunu elde ettim. Bir miktar mantar led dizdim. Böyle bişey çıktı oraya. Bunlarda araç üzerindeki duruşları. 23 Kasım 2015 tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Merhaba, Gündüz LED'lerini aşağıdaki işaretlediğim (sis farı üzerindeki) karelerin içerisine tek tek olacak şekilde yerleştirmeyi düşündünüz mü? Bence çok güzel olurdu. Merhaba, Yaptım bişeye benzemiyor, söktüm. Yeni yaptıklarım daha güçlüler. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) Yabancı forumlarda da hep o bölge üzerinde drl çalışması yapmışlar. O yüzden sordum... Tercih meselesi tabii ki. Mevcut haliylede güzel zaten. Merhaba, Yaptım bişeye benzemiyor, söktüm. Yeni yaptıklarım daha güçlüler. 23 Kasım 2015 tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Yabancı forumlarda da hep o bölge üzerinde drl çalışması yapmışlar. O yüzden sordum... Tercih meselesi tabii ki. Mevcut haliylede güzel zaten. Fotolarda güzel gçrülüyor ama açısını ayarlamak zor, yanmıyorken bakmak lazım bir de, ayrıca uzun ömürlü değiller patlıyorlar. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Tapitaktan goremiyorum resimleri abi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Tapitaktan goremiyorum resimleri abi Ne diyim Serkan, amirlerim böyle yükle diyor yapıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 (düzenlendi) İlgileniyorsan bu işi yapan vatandaş sitede bazı bilgiler vermiş. Linkini atabilirim. Yanmıyorken ki fotosuda vardı aslında ama eklememişim onu. Gayet temiz görünüyor yanmıyorken. Ledlerin zemini siyah. Kısa ömür kalitesiz Led'lerin kaderidir zaten... Fotolarda güzel gçrülüyor ama açısını ayarlamak zor, yanmıyorken bakmak lazım bir de, ayrıca uzun ömürlü değiller patlıyorlar. 24 Kasım 2015 tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ekin Güney 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 (düzenlendi) Ne diyim Serkan, amirlerim böyle yükle diyor yapıyoruz. Hüseyin abi eline sağlık çok hoş duruyor. Gündüz farlarını plakanın altındaki nereden almıştın? benim fusionada takacağım. Tampon çıtaları kaplamamı boyamı? 24 Kasım 2015 tarihinde Ekin Güney tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts