Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı Ramazan'lar bugün öğleden sonra kısmet olursa aracımı satmış olacam. 2009 Citroen C5 sx HDi şimdi ise ne alacağıma tam karar veremiyorum. Bütçe maksimum 42000 tl. 2001-2002 c 200 kompresör Avangart alınabiliyor. Fakat 2008 Mondeo 2.0 otomatikler aklımı karıştırıyor siz olsanız ne tercih edersiniz? Tavsiye edebileceğiniz ilanlar var mı ? Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Hacı tabii ki Merso ya. Ama araç alımı, hele de 2. el araç alımı, marka-modelden bağımsız, araç spesifik bir konudur. Hangi 2001-2002 c 200 kompresör Avangart veya hangi 2008 Mondeo 2.0 otomatik???? Çok önemli. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Metehan Şahin yazdı: Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı Ramazan'lar bugün öğleden sonra kısmet olursa aracımı satmış olacam. 2009 Citroen C5 sx HDi şimdi ise ne alacağıma tam karar veremiyorum. Bütçe maksimum 42000 tl. 2001-2002 c 200 kompresör Avangart alınabiliyor. Fakat 2008 Mondeo 2.0 otomatikler aklımı karıştırıyor siz olsanız ne tercih edersiniz? Tavsiye edebileceğiniz ilanlar var mı ? Şimdiden teşekkür ederim. E-Class olsa Merso derdim ama eski C alacağıma güncel Mondeo'yu vergi hariç her yönden tercih ederim, yedek parça, yakıt, bakım, km vs. Bizde 2008 2.0TDCi Tit vardı amcamın 2004 C220 CDI'sini de kullandım, arada yol tutuşu, kalite açısından fiyat farkı kadar uçurum yok inanın. 1 Yorum bağlantısı
Akif Özkan 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Ali Karadağ yazdı: E-Class olsa Merso derdim ama eski C alacağıma güncel Mondeo'yu vergi hariç her yönden tercih ederim, yedek parça, yakıt, bakım, km vs. Bizde 2008 2.0TDCi Tit vardı amcamın 2004 C220 CDI'sini de kullandım, arada yol tutuşu, kalite açısından fiyat farkı kadar uçurum yok inanın. Başka bir açıdan yaklaşırsak, aradaki fark ne kadar olursa mercedesi almak mantıklı olurdu? Bunu mondeoyu değerlendirmek açısından soruyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Ben Mondeo alırdım..15 Yaşındaki bir aracın sürprizleri daha da çok olur. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Çok fazla kurcalanmamış Mercedes ilk tercihim olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 2004ten sonraki c lerden ve temiz olsaydi mercedes derdim. bu durumda mondeo temizse hic düsünmeye gerek yok bence. mercedes cok yasli 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Ben olsam Mondeo tercih ederdim. 1 Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Ortada henüz ne Mondeo ne de Mercedes için aday yok. Eğer favorilerinizde varsa eklerseniz sevinirim. Bir yanda 2.0 TDI Otomatik Mondeo dğer yanda Mercedes Otomatik 2.0 Benzin + LPG epey zor bir tercih olacak. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Mondeo tercihim olurdu gerçi oldu'da Satma niyetim olsa kendi aracımı önerebilirdim size . 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Öncelikle Donanım ve teknoloji olarak baktığınız mondeo yüksek modelli olduğu için, mondeo daha donanımlı ve daha teknolojik. Ayrıca mercedes yaşın ve uzun kilometrenin getirdiği dezavantajdan dolayı daha masraflı olacaktır. Mercedes performans bakımından dizel mondeonun gerisinde kalacaktır. Yol tutuşu her iki aracında son derece başarılı. Ayırca üzerinde yıldızı olabilir anacak C serisi mercedes mercedes kalitesini yansıtan bir araç olmaktan ziyade piyasa ve rekabet şartlarına göre pazar payı alabilmek adına çıkarılmış bir model. Hiçbir zaman E veya S serisi kalite ve donanımı olmayacaktır. Aslında yaş, kalsman ve motor seçenekleri bakımında birbiri ile kıyaslanamayacak iki araç bence. Kendi tercihim Mondeo'dan yana olurdu. Dizelin Torku, ekonomikliği titanyum alabilirseniz donanım zenginliği ile açık ara bahsetmiş olduğunuz mercedesin önünde. Ayrıca daha modern çizgileri ve güncelliğini uzun zaman yitirmeyecek agresif bir yapısı var. 3 Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Mahmut YURT yazdı: Öncelikle Donanım ve teknoloji olarak baktığınız mondeo yüksek modelli olduğu için, mondeo daha donanımlı ve daha teknolojik. Ayrıca mercedes yaşın ve uzun kilometrenin getirdiği dezavantajdan dolayı daha masraflı olacaktır. Mercedes performans bakımından dizel mondeonun gerisinde kalacaktır. Yol tutuşu her iki aracında son derece başarılı. Ayırca üzerinde yıldızı olabilir anacak C serisi mercedes mercedes kalitesini yansıtan bir araç olmaktan ziyade piyasa ve rekabet şartlarına göre pazar payı alabilmek adına çıkarılmış bir model. Hiçbir zaman E veya S serisi kalite ve donanımı olmayacaktır. Aslında yaş, kalsman ve motor seçenekleri bakımında birbiri ile kıyaslanamayacak iki araç bence. Kendi tercihim Mondeo'dan yana olurdu. Dizelin Torku, ekonomikliği titanyum alabilirseniz donanım zenginliği ile açık ara bahsetmiş olduğunuz mercedesin önünde. Ayrıca daha modern çizgileri ve güncelliğini uzun zaman yitirmeyecek agresif bir yapısı var. Mantığım Mondeo diyor ama kalbim yıldızı takip et diyor. Mercedes olursa komp. avantgarde, Mondeo olursa zaten titanium istiyorum trend alıp o eksik bu eksik tribine girmek istemiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-barcode-dan-2001-model-mercedes-benz-c200-komp.avangart-otomati-218714505/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true Buğra Yüksel Kütük yazdı: Malum sitede ilan no 209620146 km çok fazla ama ağzına kadar dolu araba[emoji4] bana kalırsa mondeo da boş veya dolu değilde temiz kullanılmış mı yoksa ezilmiş mi o mühim[emoji106] Yoksa adam alır makamda veya şehir dışında 200-250 bin km bakım aksatmadan,masraftan kaçmadan binerse alınır uygun fiyatlarla. Araca baktım gerçekten dolu ve güzel duruyor fakat bende biraz fazla km. yapıyorum ve 350.000 km görmüş Mondeo elimde patlar diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Bence o ilandaki aracın jantları yanıltıyor sizi . 43 bin tl'yi kasko yaptırması bile sıkıntılı bir dönemde olan bir arabaya vermezdim ben... Bu ilandaki olsa neyse ama o ilandaki çok eski . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yargi-mensubundan-220897077/detay Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Metehan Şahin yazdı: Mantığım Mondeo diyor ama kalbim yıldızı takip et diyor. Mercedes olursa komp. avantgarde, Mondeo olursa zaten titanium istiyorum trend alıp o eksik bu eksik tribine girmek istemiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-barcode-dan-2001-model-mercedes-benz-c200-komp.avangart-otomati-218714505/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true Benimde kalbim ALFA ROMEO diyor. Mantığımla hareket edip mondeo biniyorum 1 Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Ali Gürsoy yazdı: Bence o ilandaki aracın jantları yanıltıyor sizi . 43 bin tl'yi kasko yaptırması bile sıkıntılı bir dönemde olan bir arabaya vermezdim ben... Bu ilandaki olsa neyse ama o ilandaki çok eski . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yargi-mensubundan-220897077/deta Keşke o kadar bütçe ayırabilsem Yaz sonu düğün yapacam inşallah fazla açılamıyorum. Mahmut YURT yazdı: Benimde kalbim ALFA ROMEO diyor. Mantığımla hareket edip mondeo biniyorum Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 İki aracın model yıllarına ve yakıtları farklı olmasına ragmen aynı fiyatlarda olması; iki aracın farklı tercih noktaları olduğunu gösteriyor. Mercedes eski olmasına hatta benzinli olmasına ragmen şüphesiz sadece marka prestijinden değil,yıllardır piyasada pekiştirdiği sağlamlık imajından kaynaklı olarak 7-8 yıl yeni araçlarla başabaş gidiyor. Ancak özellikle 3 sene ve üstü farklar otomotiv dünyasında teknolojik ve güvenlik açısından oldukça uzun süreler ve bu özellikler kısa sürede marka içinde alt sınıf, daha sonar da global olarak prestij markalarından orta sınıf markalara daha sonar da orta sınıf giriş modellerine kadar yayılıyor. Mondeo ise piyasa modeli olmayan, yıllara gore estetikle değil, sağlamlık, konfor ve sınıfında referans olarak gösterilen yol tutuşu ile kıyaslamada alıcının tercih şansını kolaylaştıran bir model. Sadece prestij ile alıcı bulan bir model olsa Mercedes ağır basacaktı fakat Mondeo digger özellikleriyle de fiyat/performans aracı olarak ortaya çıkıyor. Zaeten hiçbir zaman prestijli markalar fiyat/performans konusunda performans yönünde bir avantaj vaadedemezler. Marka imajı fiyata diğer bileşenlerin ağırlığından daha fazla yansır. Mondeo sağlamlık konusunda geri kalmadığı için, geriye sadece yıldız farkına ek meblağ ödemek kalıyor. Burada da yine karar sizing. Doğru ya da yanlış dersek tüm mondeo seçenlerin ya da mercedes seçenlerin kararlarına haksızlık etmiş oluruz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Az önce aracın satışını verdim. Şimdi sıkıntıdayım bakalım tavsiye ilanları bekliyorum bu kadar tavsiyeden sonra sanırım Mondeo olacak. 2 Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 217416489 Buda şeytanın gör dediği. Tlf. Yazıyorum o yüzden ilan no verebildim ancak. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Buğra Yüksel Kütük yazdı: Araç güzel aşina olduğunuz bir araç ancak varsaydık ki airmatic arıza yaptı olası arıza bedeli? C5 te bulunan jant 18 bunun kışlık lastik fiyatları(aynı ebatta kullanıldığını varsaydım).Evet c5 den genel olarak memnunum ama otomatik araç sevdası ağır bastı. Arıza durumunda masrafını bilmiyorum ama yedek parça biraz pahalı onu biliyorum. Lastik bir şekilde hallolur çok takılmıyorum. Fatih Kasa yazdı: c5 i neden ve kaça satacaksınız?Otomatik araç almak istiyorum o yüzden satılığa çıkarttım. 15 gün ilanda durdu bugünde satışını verdim. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Buğra Yüksel Kütük yazdı: Kafanız şuan çok karışık bana kalırsa ama Ö.M den attığım mondeo ile bir konuşun derim[emoji106] Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 42 ye baktığımız mercedesler hangileri. ben de bayram sonrası satabilirim ama 42 ye vermem. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Mondi daha mantıklı merso bir arkadaşta vardı lpg ile suratlı kullandığı için pistonlar eridi ... 1 Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 218714505 gibi bir kaç tane ilan var ama gidip bakmadım arkadaşların çoğuda mondeo önerdi biraz soğudum açıkçası ama yıldızı takip etmeyi çok istiyordum. 218390159 buda bir seçenek olabilir. Koltuk ısıtma, hafızalı koltuk filan bayagi cazip gelmişti. Mustafa Bey sizdeki kaç model ve memnun musunuz? Mustafa Tüfekçi yazdı: 42 ye baktığımız mercedesler hangileri. ben de bayram sonrası satabilirim ama 42 ye vermem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts