Sinan Özvarlık 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Anlık yakit tüketimini gösteren arabada denedim rolantide 0.5 lt ile 1lt arası değişken oranlı artış oluyor. Benzinli arabada. Ayrıca benim fiestada klima açınca sanki arkadan biri arabayı tutuyormuş gibi hissettiriyor arabadan soğuyorum açasım gelmiyor. aynen benim aracımda da ara ara arkadan biri çekiyor bırakıyor Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Yakıttan ziyade klima hasta yapar gibi yanlış algı içinde olanlar var. Klima hasta yapar algısı ne derece gerçekçi? Klimayla ilgili bir problem bakteri olmadığını varsayalım Usturuplu,kullanılmaz ise hastalık yapar, direkt yüze çarpar sa,yüz felcine bile neden olur,cam açık rüzgar yemek de buna sebeb olabilir (şöför hastalığı olarak bilinir) Klima yüze,göğüse,kollara ,vurmayacak şekil de ayarlanmalıdır.Çok soğutursanız, dışarı çıktığınız da, vücut hemen adapte olmaz,yaz gribi olma ihtimaliniz yüksektir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Şehir içinde %10 ları bulur artış. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 (düzenlendi) Anlık tüketimde kafadan 1 lt'ye kadar farkettiriyor klima 11 Temmuz 2015 tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Fiat in kitapçığında %20 ye kadar yakıtta artışa sebep olabilir diyordu. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Aracın torku ile de alakalı bence yakıttaki değişim. 1.2 fiat pandaya 6 kişi binip birde klima açık 110 km hızla yolculuk yapın bakalım ne kadar fark edecek Ya da 2.0 turbo dizel bir araç ile. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 discovery channelda aynı model iki arabaya aynı miktar benzin koyup aynı hızda benzin bitene kadar arabaları sürdüler. birinin camlar açık diğerinin klima açıktı. tabiki kliması açık olanın benzin çok önce bitti. bu efsane de avlanmış oldu Çok ciddi rakam. Ben yaz be kış uzun yolda fark görmüyorum. Neden aynı araba da test etmediler. Iki Aracın Yakıt değerleri aynı olmaz ki. https://www.youtube.com/watch?v=ZRt20C6NL-c 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Kafaya takmaya degmeyecek kadar fark olur 3 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 (düzenlendi) Klimasız 100 Metre yol gitmem isterse 5 lt yaksın 11 Temmuz 2015 tarihinde Serdar Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Klima var ve yakıt yüzünden açılmıyor ne yakarsa yaksın açarım. Bize bu hesapları yaptıranlar utansın, üç kuruşluk keyfimiz var onu da gönül rahatlığı ile yaşayamıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 araç alırken full donanımlı özellikle klimalı olsun deyip 40-50-75 bin lira verip kullanırken de çok yakar bahanesiyle klima açmamak akıl ve mantık dışı. keyifli yolculuk yapmak varken 100 km de 1 lt.den 500 km.de 4-5 litre 20 TL fazla yakacaksa da yaksın arkadaş. Bize bu hesapları yaptıranlar utansın, üç kuruşluk keyfimiz var onu da gönül rahatlığı ile yaşayamıyoruz. Arkadaş sadece ne kadar fazla yakar onu merak etmiş bence açmamak değil. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Benim araçta uzun yolda yarım litre fark ediyor. Normal bir kullanımda klima kapalı 5, açık 5.5 litre civarı yani. Ama hızı arttırdıkça makas açılır mı bilemiyorum, denemek lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts