Misafir 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 (düzenlendi) Kesin iner.. Uçurmak zaten mesela halk içinde pek dikkat çekmek istemiyorum. Orda dikkat çekersek yandık. Gülsuyu'nda sadece droneyi indirseler yine iyi valla 1 Temmuz 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 (düzenlendi) Bizim köyden bir video[emoji41] 13 Temmuz 2016 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Köydeki evler güzelmiş Anca be Hakan [emoji576] [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Hayırlısı ile drone umuz geldi. Akşam Yedek parça siparişi verecem. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 24 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2016 Yeni videomuz.. youtube.com/dronebey kanalımıza abone olursanız sevinirim.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2016 Paylaş 24 Temmuz 2016 Ee oha ama ya, satacam benim aleti dur İlan açıyorum sahibinden e Onaylayınca atarım buraya Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 24 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2016 Ee oha ama ya, satacam benim aleti dur İlan açıyorum sahibinden e Onaylayınca atarım buraya Abi ben sana kırk defa dedim olgu abi satıyor sanırım getirtti daha kullanmadı bu cihaz standard modeli. Yani 2.7k görüntü 12mp kamera + 500 metre mesafesi var yeterde artar bile o kadar diyeyim sana... Yorum bağlantısı
İlhan Kol 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 benim aldığım jjrc x1 köyde ormanda kayboldu menzili aştım biraz muhtemelen ondan. düştüğü yerleri bir hafta boyunca aradım bulamadım. gps li bi alet almak mantıklı olacak. bu aleti bulmanın başka çaresi yokmudur acaba? xiaomi yi kamera bağlamıştım Allah'tan onu sökmüştüm son uçurmamda. 2k da gayet güzel çekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Mediamarktt a gelmiş dronlar. Phantom 3 var advanced 4 bin lira 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 27 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2016 benim aldığım jjrc x1 köyde ormanda kayboldu menzili aştım biraz muhtemelen ondan. düştüğü yerleri bir hafta boyunca aradım bulamadım. gps li bi alet almak mantıklı olacak. bu aleti bulmanın başka çaresi yokmudur acaba? xiaomi yi kamera bağlamıştım Allah'tan onu sökmüştüm son uçurmamda. 2k da gayet güzel çekiyor. Geçmiş olsun hocam, maalesef gittimi gidiyor. GPS'li olsa dahi loglardan kayıtlardan yani DJI PHANTOM'DA yeri tespit edebiliyorsun. Maalesef ben bir kere phantom 1 kaybettim 1 ve 2 sürümlerinde bu turum yok maalesef:( Yorum bağlantısı
İlhan Kol 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Geçmiş olsun hocam, maalesef gittimi gidiyor. GPS'li olsa dahi loglardan kayıtlardan yani DJI PHANTOM'DA yeri tespit edebiliyorsun. Maalesef ben bir kere phantom 1 kaybettim 1 ve 2 sürümlerinde bu turum yok maalesef:( kaybetmekde insana evlat acısı gibi koyuyor ama. bu 2.4 ghz diyor bu radyo dalgasımı yoksa wifi ağımı , aklıma yeni geldi acaba wifi ağı olsaydı telefonun wifisi ile bulabilirmiydim diye Yorum bağlantısı
Oğuzhan Erdem 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Merhaba, kızıma amcası https://www.dronmarket.com/cx-32w-kamerali-wi-fi-multikopter-seti/hediye olarak almış. Ama devamlı geriye doğru uçmaya meyilli. Uyduruk bir kitapçığı var orada kalibrasyon yapın diyor. Bir türlü kalibrasyon yapamadım. Distribitör hiç yardımcı olmadı sağolsun. Bu konuda önerisi olan varsa çok sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 30 Eylül 2016 Yazar Paylaş 30 Eylül 2016 Merhaba, kızıma amcası https://www.dronmarket.com/cx-32w-kamerali-wi-fi-multikopter-seti/hediye olarak almış. Ama devamlı geriye doğru uçmaya meyilli. Uyduruk bir kitapçığı var orada kalibrasyon yapın diyor. Bir türlü kalibrasyon yapamadım. Distribitör hiç yardımcı olmadı sağolsun. Bu konuda önerisi olan varsa çok sevinirim. Öncelikle hayırlı olsun araştırma yapma şansınız oldumu bilemiyorum fakat araştırmanız gereken konu "TRIM" trim ayarları diye bölüm olması lazım kumandanızda. 2 tane olur bundan birisi sağ / solu baz alır diğeri ise ileri / geri seçeneklerini. Muhtemelen sol tarafta ileri geri olarak kullandığınız joystickin resimdeki gibi yanında bulunur her basışınız bip bip diye uyarı vereceğinden 3-4 defa basın ileri olarak sonra kaldırmaya çalışın mini cx'i baktınız olmadı aynı mantıkla daha fazla yada daha az şeklinde kendi balansınızı yapabilirsiniz... Bizide bilgilendirmeyi unutmayın.. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 Ne zamandır paylaşımımız olmamıştı.. Buda izmirli olgu erhan ile yaptığımız otel odası video çekimi.. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 30 Kasım 2016 Yazar Paylaş 30 Kasım 2016 (düzenlendi) Keşke böyle bir işim olsa.. 30 Kasım 2016 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 2-3 aydır serviste bekleyen droneuma Az evvel kavuştum.. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Erkan uçurduğunuz alanda kamu alanlarının emniyet binalarının ve askeri bölgelerin olamadığından emin olun. Kim vurduya gitmeyesin.Bu günlerde dronlar konusunda oldukça hassasıs ... 3 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 31 Ocak 2017 Yazar Paylaş 31 Ocak 2017 Erkan uçurduğunuz alanda kamu alanlarının emniyet binalarının ve askeri bölgelerin olamadığından emin olun. Kim vurduya gitmeyesin.Bu günlerde dronlar konusunda oldukça hassasıs ...Aynen abi teşekkürler, bu hassasiyette bir drone pilotuyum diyebilirim. Aksi halde şu günlerde gümbürtüye gitmemek elde değil [emoji4] 200m irtifadan bi gezdik geldik.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 10 Şubat 2017 Yazar Paylaş 10 Şubat 2017 Uçurmadan önce bataryaları ısıtıyoruz.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Eylül 2017 Paylaş 28 Eylül 2017 On 06.03.2017 at 07:39, Erkan Gültekin1 yazdı: Mk 1 ve Drone Noldu bu işler, askıya mı alındı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts