Misafir 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Sivil havacılık tan evrak için boğuşuyorum şu an Dji P3 PTT merkezde http://i.hizliresim.com/OA6lPQ.jpg Demiştim uğraşacan diye [emoji12] Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 20 Nisan 2016 Yazar Paylaş 20 Nisan 2016 Demiştim uğraşacan diye [emoji12] Ağırlıktan dolayı kalır herhalde bu da Yurtiçi şunu buldum ama denizlide, güven durumu var.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-syma-x8-plus2-pil-plus-yedekler-289408988/detay Valla olgu abiyle özeldende konuşuyoruz durum çok kötü.. Getirmesinler uçurmasınlar diye yapılan yıldırmaya yönelik bir çalışma söz konusu.. Artık TR içinden almak lazım fiyata kıyıp yada bu hobiyi rafa kaldırmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Valla olgu abiyle özeldende konuşuyoruz durum çok kötü.. Getirmesinler uçurmasınlar diye yapılan yıldırmaya yönelik bir çalışma söz konusu.. Artık TR içinden almak lazım fiyata kıyıp yada bu hobiyi rafa kaldırmalı. ilandaki x8 de gitmiş yurtiçinden uyguna denk getirmek lazım gerçekten yoksa yalan olacak bu hobi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 20 Nisan 2016 Yazar Paylaş 20 Nisan 2016 [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji576] [emoji576] [emoji576] Recaizade Mahmut Ekrem nire.... Olgu Erhan - Drone sevdası nire... Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 999 tl ye benim cihazın sıfırı var elimde Quanum nova kargo bendennnn Yeni kokusu Üzerinde kaçırmayın arkadaşlar. ÖZel msj atabilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 20 Nisan 2016 Yazar Paylaş 20 Nisan 2016 [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji576] [emoji576] [emoji576] Recaizade Mahmut Ekrem nire.... Olgu Erhan - Drone sevdası nire... 999 tl ye benim cihazın sıfırı var elimde Quanum nova kargo bendennnn Yeni kokusu Üzerinde kaçırmayın arkadaşlar. ÖZel msj atabilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk Bedeva.. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 (düzenlendi) Sent from my iPhone using Tapatalk 20 Nisan 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Valla olgu abiyle özeldende konuşuyoruz durum çok kötü.. Getirmesinler uçurmasınlar diye yapılan yıldırmaya yönelik bir çalışma söz konusu.. Artık TR içinden almak lazım fiyata kıyıp yada bu hobiyi rafa kaldırmalı.Vallaha ben alana kadar çok uğraştım, daha uçuramadım bu aralar yoğunum.Ama pazara inşallah [emoji12] Zaten beraber karar verdiğimiz cihazı almıştım [emoji1] Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Vallaha ben alana kadar çok uğraştım, daha uçuramadım bu aralar yoğunum. Ama pazara inşallah [emoji12] Zaten beraber karar verdiğimiz cihazı almıştım [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Hadi geçmiş ve hayırlı olsun abi bekliyoruz phantom'u Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 tam şuan senin youtube kanalından videoyu açmıştım abi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Pervanelerde Balans yok Jello efekti yapmış çözecez inş. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Abiler bende jjrc h12c almıştım bayağıdır kendimce uçuyordum geçen hafta kaza yaptık Buyrun video Bundan sonra söktüm iyice alkol ile sildim devreleri falan kamera çalışıyor kayıt ediyor. Cihaz çalışıyor fakat gecikmeli kumanda alıyor ve 2 3 dakika sonra kendi kafasına göre önce ön 2 motor son devir belli süre sonra arka 2 motor son devir çalışıyor ne sağ ne sol yapmama rağmen kumanda almıyor gazı kapatınca aniden kapanmıyor bir müddet bekletip çalıştırınca önce normal çalışıyor sonra yine böyle yapıyor nedir derdi tasası acaba 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 17 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2016 Abiler bende jjrc h12c almıştım bayağıdır kendimce uçuyordum geçen hafta kaza yaptık Buyrun video Bundan sonra söktüm iyice alkol ile sildim devreleri falan kamera çalışıyor kayıt ediyor. Cihaz çalışıyor fakat gecikmeli kumanda alıyor ve 2 3 dakika sonra kendi kafasına göre önce ön 2 motor son devir belli süre sonra arka 2 motor son devir çalışıyor ne sağ ne sol yapmama rağmen kumanda almıyor gazı kapatınca aniden kapanmıyor bir müddet bekletip çalıştırınca önce normal çalışıyor sonra yine böyle yapıyor nedir derdi tasası acaba Kötü olmuş geçmiş olsun, lehim ısıtıcısı olan birine gitseniz entegre üzerinde biraz ısıtsa yeterli olabilir belki bazen sıcak hava ile devreler eski haline gelebiliyor elektronik cihazlarda vs'de biliyorsunuz. Gelin sizide phantom'cu yapalım olmadı.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Haftasonu hava kötüydü ama Phantom yine uçtu.. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Kameranın düğmesine basmayı unutmuşum 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts