Olgu Erhan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 P3 e geçme kararı aldım Cx20 Quadcopter Drone Sıfır İlan No: 244819964 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-cx20-quadcopter-drone-sifir-244819964/detay 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 yeni kameram geldi, bu biraz daha iyi gibi geldi. Hayırlı olsun Havalarda ısındı sayılır lokman abi çekimlerini bekliyorum.. P3 e geçme kararı aldım Cx20 Quadcopter Drone Sıfır İlan No: 244819964 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-cx20-quadcopter-drone-sifir-244819964/detay Ya bak tam ilk ilanı ben verecektim phantom için sen vermişsin neyse şimdi rakip olmayalım biraz daha bekleteyim ben ilanı.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 dron etkinliği şart Erkanİnşallah lokman abi, ilk mangallı buluşmaya bu sefer katılacağım zaten. Açıkhava etkinliği olacağından rahatça uçtu uçtu yaparız artık[emoji16] [emoji327] [emoji328] [emoji576] [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 aynen abim, inşallah, motor ekibiyle denize düşürdüm, ford ekibiyle tamamen yok olur gibi geliyor Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 (düzenlendi) Erkan ne dersin fiyata kamera dahil sanırım kumandasıda pakette : http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_326728.html 18 Mart 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 18 Mart 2016 Yazar Paylaş 18 Mart 2016 Erkan ne dersin fiyata kamera dahil sanırım kumandasıda pakette : http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_326728.html Yok abicim sakın Yani sen ilk giriş seviyesinde olsan süper cihaz... Ama sen şimdi gps'li kullandığın için bu cihaz sana çok basit gelir, sen yine P3 planını değiştirme.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Yok abicim sakın Yani sen ilk giriş seviyesinde olsan süper cihaz... Ama sen şimdi gps'li kullandığın için bu cihaz sana çok basit gelir, sen yine P3 planını değiştirme.. Yok ben Tecrübesi olmayan arkadaşların sağlam bir cihaza geçmeden önce öğrenme amaçlı olarak düşünmüştüm 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 18 Mart 2016 Yazar Paylaş 18 Mart 2016 Yok ben Tecrübesi olmayan arkadaşların sağlam bir cihaza geçmeden önce öğrenme amaçlı olarak düşünmüştüm O maksatla düşündüysen tamam kullanılabilir güzel cihaz, ve x5c de aynı şekilde pratik ve güzel cihazlar bunlar... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 X5C candır hava açık ve rüzgar yokken gayet güzel kıvrak. Tek eksiği kamera zayıf Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Herkese merhaba arkadaşlar bende uzun bir aradan sonra tekrar syma x5sw mi çıkardım ama ne göreyim şarj kablosu ortalıkta yok hevesim kursağımda kaldı ev taşımıştım muhtemelen kayboldu elinde fazla olan varsa bana yollayabilir mi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Arkadaşımın hiç kullanılmadı, syma x5c-1 kameralı modeli yedek 1 batarya ve kontrol kartı var. 250 ye verecek. İlgilenen olursa konuşurum. Cihaz izmirde. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Bugün yaşadığım olayı anlatayım. Artık yurtdışından quad getirmek ciddi eziyet! Siparisi verdim 3 ünde istanbula geldi. 19 unda ankaraya girdi. Adese gelmeyecek,Ankara gümrükten alınacak yazısını gördüm. Gümrükte tutuluyor yazıyordu. Gerekli evrakları alıp gittim, koliyi buldular açtılar. Aaaaaaaaaaaa drone! Bomba görse bu kadar tepki vermez! Evrakları burda vergisini ödeyip alıp gideyim? Olmaz! Niye? Sivil havacılık tan evrak getirceksin. Niye getirecem? Kaç Kilo ki bu? Kameralı, getirecen. Lan mevzuat 500 gram yazıyor? Yok öyle bişi kameralı olanları vermiyoruz. Aç neti bak bakalim mevzuat ne diyor? Mevzuat kamera olanı verme diyor. Lan yok öyle bişi?! 500 gram zorunluluğu var,al bak açtım mevzuatı, mevzuatına. . Ney? Yok bişi al oku! Ben vermiyorum, hem bu 500 den fazla. Eee tart orda terazi var. ? Klavuzda yazar, bak 1.000 gram yazıyor. Yahu o paket ağırlığı? ! Ben anlamam git oraya ordan evrakların al kayıt yap. Cihazı vermiyorsun nasıl kayıt yapacam? Kullanma klavuzu yetiyor, al bunu git. La havle. Çekip çıktım! Sivil havacılık diye bi yer (askeriye yanında halt etmiş )aramalar 3 kapıdan geç, ziyaretçi kartı okut vs. Neyse yetkili abiyi buldum,anlattım durumu. Kaç gram? 400ü geçmez. Tamam ona gerek yokki ozaman? Ee vermiyorlar? Klavuz var yanımda, bide ücret ekstreleri var. Klavuzda yazar ver bakalım. Eee burda ağırlık yazmıyor, en boy yükseklik var? Ne yapmak lazım. ? Netten bakalım. Olur abi. Şans ya,nette heryerde 1000 gram yazıyor. Abi paket ağırlığı o. Yazmazsa yapacak bişi yok. Peki abi ne yapacaz? Alayım da bitsin şu işkence. 500 den az olduğunu ispatlayan bi site bul. Sonra döküm al,dilekçe yaz. 500 den hafiftir diye vs. Evrağı bize getir ertesi gün gel,al. Peki 500 yazısını bulamadık? Adlî sicil kaydı, kimlik fotokopisi, uygunluk beyanı, taahhütname. . Abi dur tamam. Vazgeçtim ben almıyorum. Bu nedir ya? Valla böyle. Peki bunlar olmasa? Alamazsın. Kalsın abi.lanet olsun böyle işleyişe. Çıktım eve geldim! Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Hakan geçmiş olsun yeni kamerada aynı kalitede çıktı diyebilirim, pc de izlerken alttaki çizgiler yoktu. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Hakan abi hangi cihazı aldın sen? Kutu çok mu büyüktü? Olaya bak ya ne hale gelmiş, bundan sonra yalan olacak gibi Drone getirme işi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 22 Mart 2016 Yazar Paylaş 22 Mart 2016 Bugün yaşadığım olayı anlatayım. Artık yurtdışından quad getirmek ciddi eziyet! Siparisi verdim 3 ünde istanbula geldi. 19 unda ankaraya girdi. Adese gelmeyecek,Ankara gümrükten alınacak yazısını gördüm. Gümrükte tutuluyor yazıyordu. Gerekli evrakları alıp gittim, koliyi buldular açtılar. Aaaaaaaaaaaa drone! Bomba görse bu kadar tepki vermez! Evrakları burda vergisini ödeyip alıp gideyim? Olmaz! Niye? Sivil havacılık tan evrak getirceksin. Niye getirecem? Kaç Kilo ki bu? Kameralı, getirecen. Lan mevzuat 500 gram yazıyor? Yok öyle bişi kameralı olanları vermiyoruz. Aç neti bak bakalim mevzuat ne diyor? Mevzuat kamera olanı verme diyor. Lan yok öyle bişi?! 500 gram zorunluluğu var,al bak açtım mevzuatı, mevzuatına. . Ney? Yok bişi al oku! Ben vermiyorum, hem bu 500 den fazla. Eee tart orda terazi var. ? Klavuzda yazar, bak 1.000 gram yazıyor. Yahu o paket ağırlığı? ! Ben anlamam git oraya ordan evrakların al kayıt yap. Cihazı vermiyorsun nasıl kayıt yapacam? Kullanma klavuzu yetiyor, al bunu git. La havle. Çekip çıktım! Sivil havacılık diye bi yer (askeriye yanında halt etmiş )aramalar 3 kapıdan geç, ziyaretçi kartı okut vs. Neyse yetkili abiyi buldum,anlattım durumu. Kaç gram? 400ü geçmez. Tamam ona gerek yokki ozaman? Ee vermiyorlar? Klavuz var yanımda, bide ücret ekstreleri var. Klavuzda yazar ver bakalım. Eee burda ağırlık yazmıyor, en boy yükseklik var? Ne yapmak lazım. ? Netten bakalım. Olur abi. Şans ya,nette heryerde 1000 gram yazıyor. Abi paket ağırlığı o. Yazmazsa yapacak bişi yok. Peki abi ne yapacaz? Alayım da bitsin şu işkence. 500 den az olduğunu ispatlayan bi site bul. Sonra döküm al,dilekçe yaz. 500 den hafiftir diye vs. Evrağı bize getir ertesi gün gel,al. Peki 500 yazısını bulamadık? Adlî sicil kaydı, kimlik fotokopisi, uygunluk beyanı, taahhütname. . Abi dur tamam. Vazgeçtim ben almıyorum. Bu nedir ya? Valla böyle. Peki bunlar olmasa? Alamazsın. Kalsın abi.lanet olsun böyle işleyişe. Çıktım eve geldim! Şimdi ben diyordum zihniyet hep yokuşa sürmek olup, yardımcı olmak olmadığından hep kaybediyoruz işte. O kadar okuduk ettik yönetmelik vs adamlara yollanmamıştır bile hep eksiklik.. Birde hakan ben olsam o kadar koşturmazdımda helal olsun yine koşturmussun bu kadar[emoji30] [emoji30] Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Hakan abi hangi cihazı aldın sen? Kutu çok mu büyüktü? Olaya bak ya ne hale gelmiş, bundan sonra yalan olacak gibi Drone getirme işiBüyük kutu, doğrudur. Senin cihazdan büyük. Aynı cihazdan alanlar çok var. Bırak bu kadar belge vs. Gümrüğe bile takılmamış. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Bugün yaşadığım olayı anlatayım. Artık yurtdışından quad getirmek ciddi eziyet! Siparisi verdim 3 ünde istanbula geldi. 19 unda ankaraya girdi. Adese gelmeyecek,Ankara gümrükten alınacak yazısını gördüm. Gümrükte tutuluyor yazıyordu. Gerekli evrakları alıp gittim, koliyi buldular açtılar. Aaaaaaaaaaaa drone! Bomba görse bu kadar tepki vermez! Evrakları burda vergisini ödeyip alıp gideyim? Olmaz! Niye? Sivil havacılık tan evrak getirceksin. Niye getirecem? Kaç Kilo ki bu? Kameralı, getirecen. Lan mevzuat 500 gram yazıyor? Yok öyle bişi kameralı olanları vermiyoruz. Aç neti bak bakalim mevzuat ne diyor? Mevzuat kamera olanı verme diyor. Lan yok öyle bişi?! 500 gram zorunluluğu var,al bak açtım mevzuatı, mevzuatına. . Ney? Yok bişi al oku! Ben vermiyorum, hem bu 500 den fazla. Eee tart orda terazi var. ? Klavuzda yazar, bak 1.000 gram yazıyor. Yahu o paket ağırlığı? ! Ben anlamam git oraya ordan evrakların al kayıt yap. Cihazı vermiyorsun nasıl kayıt yapacam? Kullanma klavuzu yetiyor, al bunu git. La havle. Çekip çıktım! Sivil havacılık diye bi yer (askeriye yanında halt etmiş )aramalar 3 kapıdan geç, ziyaretçi kartı okut vs. Neyse yetkili abiyi buldum,anlattım durumu. Kaç gram? 400ü geçmez. Tamam ona gerek yokki ozaman? Ee vermiyorlar? Klavuz var yanımda, bide ücret ekstreleri var. Klavuzda yazar ver bakalım. Eee burda ağırlık yazmıyor, en boy yükseklik var? Ne yapmak lazım. ? Netten bakalım. Olur abi. Şans ya,nette heryerde 1000 gram yazıyor. Abi paket ağırlığı o. Yazmazsa yapacak bişi yok. Peki abi ne yapacaz? Alayım da bitsin şu işkence. 500 den az olduğunu ispatlayan bi site bul. Sonra döküm al,dilekçe yaz. 500 den hafiftir diye vs. Evrağı bize getir ertesi gün gel,al. Peki 500 yazısını bulamadık? Adlî sicil kaydı, kimlik fotokopisi, uygunluk beyanı, taahhütname. . Abi dur tamam. Vazgeçtim ben almıyorum. Bu nedir ya? Valla böyle. Peki bunlar olmasa? Alamazsın. Kalsın abi.lanet olsun böyle işleyişe. Çıktım eve geldim! Radyoda anlattılar seni dün akşam 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 O maksatla düşündüysen tamam kullanılabilir güzel cihaz, ve x5c de aynı şekilde pratik ve güzel cihazlar bunlar... Süper fiyat + süper satıcı : http://www.aliexpress.com/item/DJI-Phantom-3-Standard/32474684249.html?spm=2114.01010208.3.1.bzvicO&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201602_4_10036_10035_301_10034_507_10032_10020_10001_10002_10017_10010_10005_10006_10011_10003_10021_10004_10022_10009_401_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=dd62716b-16e4-4736-a96b-ec24df826b19 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Yeni oyuncağım, fpv li, ayrıca kumandadan kamerayı yukarı aşağı -sağa sola çevrilebilmekte. Diğer drone yanında küçücük kaldı [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 gözün aydın, nasıl aldınAbi sivil havacılıktan evrak aldım, kayıt yapılmasına gerek yoktur (500 gram altıdır diye ) sonra pttye 50 tl vergi ödeyip aldım [emoji1] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 hadi hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Bu canavarmış abi ya beni bile taşır hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 ... Bi bitmedin ha.. BEnim bile rüyama giriyor artık şu quadlar. Yeter. Git oyna. Yorum bağlantısı
Recommended Posts