İçeriğe Yönlendir

Quadcopter Ve Drone'lar Hakkında

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Olgu Erhan
(düzenlendi)

Bu arada SunPlus chipset yeni bir kamera test ediyorum çekimleri inanılmaz iyi. Quadcopter ile yakında yollarım gökyüzüne. Baksanıza şu çekimi 1080P yapıp Youtubede netliğe

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Ozan kargo ile ilgili gelişme varmı? hala yolda olan bişi yok.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ozan kargo ile ilgili gelişme varmı? hala yolda olan bişi yok.

Abi ben track 17 diye bir siteden takip ediyorum, biri isviçreden çıkmış yola, o site onu görmüyor, kendi linkine tıklayınca açılıyor. İkisi de daha Türkiye sınırlarında değil gibi
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Bildiğim kadarıyla Çinde yılbaşı öncesi 1 hafta, yılbaşı sonrası 1 hafta resmi tatil var bu yüzden benimde 3-4 tane siparişim şuan daha yeni paketlenme vs durumlarında. Mesajları bile yeni geldi.. Hayırlısı bakalım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Benim 18-Aralıkta çinden Shenzen den çıkan ürünüm hala yolda, 4 gün kaldı süresinin dolmasına, bayağı gecikti bizim ledler  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

25-28 Aralıkta yaptığım alışverişimde bulunan ürünlerden 3 tanesi 2 gün önce geldi. Gelmeyenler de var ama firma firma farklılık gösteriyor bu kargo süresi. Gemi ile gelecek gönderiler 2 ayda falan geliyor mübarek...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

şimdi kontrol ettim, kumanda drondan önce yola çıkmış :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ahanda güzel haber, benim siparişte 12 sinde gelmiş, şuan Balıkesir de yarın bende  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Ahanda güzel haber, benim siparişte 12 sinde gelmiş, şuan Balıkesir de yarın bende  :biggrin:

Abi sizdemi drone sipariş ettiniz?

Yorum bağlantısı
Misafir

benim drone istanbul'a gelmiş :) 

kumanda da gelse bari o da sanırım bir kaç gün içinde girer

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Ozan dron Bdüzüne gelmiş, kumandada İstabul gümrükte, Çarşamba her ikiside elimde olur galiba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ozan dron Bdüzüne gelmiş, kumandada İstabul gümrükte, Çarşamba her ikiside elimde olur galiba.

abi çok ilginç valla seninki daha çok verildi ama daha önce ulaşacak gibi :) ya da bizim bölge ptt tembel :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Havalar soğuk gelse ne yapacaksınız ki [emoji14]

Perşembe Abant a gidiyorum, göl üstünde uçururdum [emoji14]
Yorum bağlantısı
Misafir

Perşembe Abant a gidiyorum, göl üstünde uçururdum [emoji14]

Hahahaha

Rüzgara dikkat et,benim 90 dolarlık cihaz rüzgara kapılıp gitti.

Kamera da üstünde idi.

Bi kumandası kaldı [emoji12]

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Valla ozan mini aksiyon kameran filan varmı ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Valla ozan mini aksiyon kameran filan varmı ?

Yok abi maalesef, kendi kamerası var işte kameranın kötü de olsa :)
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Yok abi maalesef, kendi kamerası var işte kameranın kötü de olsa :)

Valla eger gelirse hafta sonuna kadar, ve abanta gidersen.. Ahh ahh diye ah çekersin.. Ama ilk olacağından görüntüler az da olsa tatmin edecektir seni merak etme yeterki hafada tutmayı başar ve rüzgara kaptırma..

Yorum bağlantısı
Misafir

Valla eger gelirse hafta sonuna kadar, ve abanta gidersen.. Ahh ahh diye ah çekersin.. Ama ilk olacağından görüntüler az da olsa tatmin edecektir seni merak etme yeterki hafada tutmayı başar ve rüzgara kaptırma..

Abi görüntü olayı sonra benim için aslında, çünkü gps li olmadığı için zaten stabil gitmiyor bunlar, görüntü de devamlı sarsıntılı, kaliteli olsa da pek güzel olmayacak gibi geliyor
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

-

Abi görüntü olayı sonra benim için aslında, çünkü gps li olmadığı için zaten stabil gitmiyor bunlar, görüntü de devamlı sarsıntılı, kaliteli olsa da pek güzel olmayacak gibi geliyor

Yok öyle deme ilk helikopterim buydu. Bozdum tamir ettim kamera kaydettim vs keyifliydi herşey alıştıra alıştıra...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

dron geldi, kumanda gümrükte ancak dron ile beraber aldığım 5 adet pil pakette yok, kamerayı sabitleme vidaları yok. gearbest ayrımı gönderecek pilleri? yada unuttularmı anlamadım. aynı kargo numarası vermişlerdi.  :angry:

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

dron geldi, kumanda gümrükte ancak dron ile beraber aldığım 5 adet pil pakette yok, kamerayı sabitleme vidaları yok. gearbest ayrımı gönderecek pilleri? yada unuttularmı anlamadım. aynı kargo numarası vermişlerdi.  :angry:

Lokman abi bildirdinizmi ne cevap verdiler? Genelde para iadesi yaparlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...