İçeriğe Yönlendir

Quadcopter Ve Drone'lar Hakkında

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

kumandasız ne yapacaz Ozan :D alide çok pahalı kumandalar burada 12-13$ dolar başka eksik varmıki :D

Yorum bağlantısı

kumandasız ne yapacaz Ozan :D alide çok pahalı kumandalar burada 12-13$ dolar başka eksik varmıki :D

Abi kumanda hariç herşeyi aldık pervane, yedek pil şaka gibi :D 13 dolarlık kumanda uyuyor sanırım ben geçiyorum sipariş, drone çıktı madem o da peşinden gelsin :D
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

ben gelecek mesajı bekliyorum, 46$ a var ondada kamera yok :D gearbeast dolandırıcımı yoksam  :D

Yorum bağlantısı

ben gelecek mesajı bekliyorum, 46$ a var ondada kamera yok :D gearbeast dolandırıcımı yoksam :D

Bence normal abim, bu şekilde 48dolar a geliyor, başka yerde de 50 dolar zaten

ben gelecek mesajı bekliyorum, 46$ a var ondada kamera yok :D gearbeast dolandırıcımı yoksam :D

Bu arada kupon kodları var abi 2015xmas yazınca %10 indirim daha oluyor, ben kumanda siparişini de geçtim
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

13,96$ Kumandadan sipariş verdim. Malesef kargolanmış benimkide

Yorum bağlantısı

Hakan gaz vermeyi bırak :D

Ben kaçıncı aldım bi bilsen [emoji14]

Alış önce öğren bi üstüne bakacan zaten kimse demeden [emoji4]

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Valla yazılanları yeni gördüm yıl sonu malum şirket işleri yoğun.. Geçmiş olsun herkese.. Kumanda siparişi kaçınılmaz oldu da kumanda gelene kadar insan sıkılır artık. Ama cihaz gelsin bence memnun kalırsınız, youtube'da yüzlerce video var.. Hepsinde aynı motorlar kullanılıyor zaten değişen hiç birşey yok en fazla ağırlıkları farkeder ve pervane boyları o kadar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Valla yazılanları yeni gördüm yıl sonu malum şirket işleri yoğun.. Geçmiş olsun herkese.. Kumanda siparişi kaçınılmaz oldu da kumanda gelene kadar insan sıkılır artık. Ama cihaz gelsin bence memnun kalırsınız, youtube'da yüzlerce video var.. Hepsinde aynı motorlar kullanılıyor zaten değişen hiç birşey yok en fazla ağırlıkları farkeder ve pervane boyları o kadar..

Erkan bak öğretici video çektim sayende :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Estagfurullahabi sen olayı çözdün bende izmirde olsaydım kesin uçururdum haftasonu.. Burda fena kar.. Yıla uçuramadan girdik..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Ozan sen hangi kumandayı aldın? pahalı olanımı? ucuz olanımı?

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Ozan sen hangi kumandayı aldın? pahalı olanımı? ucuz olanımı?

Pahalı olan abi, tam olarak onda modeller yazıyordu, diğerinde net model yoktu
Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı
(düzenlendi)

Abi sorma ya fotoğraflar falan full olunca dikkat etmedik :) kumandalar uyar sanırım, Erkan abi daha iyi bilir, benim kargo çıktı malum yola, olmadı kumanda da alıcaz artık

Benim bi arkadaş dronu ormanda kaybetmişti, kumandasız aldım, Sağolsun onun kumandayı kullanıyorum :D

tarihinde Ümit Yapıcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Foçada 2 gün önce çektiğim video. Rüzgar nasıl anasını ağlatıyor Helikopterin tepelerde of of :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Pahalı olan abi, tam olarak onda modeller yazıyordu, diğerinde net model yoktu

tamam abim bende aynısını almıştım, kargolanmadı henüz.

Yorum bağlantısı
Misafir

tamam abim bende aynısını almıştım, kargolanmadı henüz.

Benimki iki gün önce kargoya verilmiş abi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bugün verilir benimkide inşallah  ;)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bi heves edeyim dedim, haberlerde çıkan sapıklar yüzünden adım çıkar diye cesaret edemiyorum, ilk engel hanıma takıldım :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Hay benim gibi pilotun yani  :blush:  Böyle rezalet bir kontrol yok abi ya  :muhaha:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Ustam döktürüyorsun günlük güneşlik videoları canımız çekiyor ama  :bravo:

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ustam döktürüyorsun günlük güneşlik videoları canımız çekiyor ama :bravo:

Köpeği gördünmü yicekti helikopteri :)

Otomatik eve dön komutu olmasa köpek yüzünden zor geri getirirdim cihazı. Tanımadığım siteye yeni gelen bir köpek yiyecekti beni de :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...