Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 (düzenlendi) Sipariş tamam, Ozan 5 li yedek batarya setinden bende aldım. Sigortada yaptırdım 2$ şimdi sorum: toplamda 52$ gümrüğe takılma sorunu varmıdır? Hakan dahada coşar burası 23 Aralık 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Sipariş tamam, Ozan 5 li yedek batarya setinden bende aldım. Sigortada yaptırdım 2$ şimdi sorum: toplamda 52$ gümrüğe takılma sorunu varmıdır? Hakan dahada coşar burası Hayırlı olsun abi bence takılmaz takılsa da 1-2 tl belki çıkar damga pulu gibi birşey Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Sipariş tamam, Ozan 5 li yedek batarya setinden bende aldım. Sigortada yaptırdım 2$ şimdi sorum: toplamda 52$ gümrüğe takılma sorunu varmıdır? Hakan dahada coşar burası Anca yaza doğru [emoji4] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 drone etkinliği yaparız artık Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 drone etkinliği yaparız artık Yan yana getirip kapışırız bile [emoji14] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 yazılım şart, pil işin içinde oldumu Servet halleder bunu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Servet abinin geldiği buluşmalara getirmeyelim bunları [emoji14] Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 https://www.facebook.com/futurism.co/videos/506638982848639/ Suda ve havada gideni çıkmış. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=CyYOn8iQmlo&feature=youtu.be Ama dikkat edin bu bendeki X8W modeli symanın yavaş yavaş uçurarak başlasın herşey.. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun artık yurtdışı takiplerine başlarsınız birkaç güne Gümrüğe takılmaz diye düşünüyorıum genelde üzerinde oynama yaparak gönderiyorlar fiyatları düşük yazıyorlar ama burası türkiye ne olur ne olmaz... 23 Aralık 2015 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 24 Aralık 2015 Yazar Paylaş 24 Aralık 2015 Oooo coşmuş burası Geçen hafta izmirdeydim hava güzeldi, bayagi antreman yaptım. Ankara için malesef yazı bekliyecez [emoji14] Bu arada kardeşime syma x5c 1 aldık izmirde onuda kullandım ama benim çinlide ki performansı alamadım http://www.banggood.com/JJRC-X1-With-Brushless-Motor-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-1011622.html?utm_design=13&utm_source=Banggood_CJ&utm_medium=commission_junction&utm_campaign=OpenPilot&utm_content=sandy&AID=12202217&PID=3836173&SID=iijwl6b5qw0004o402ecu&source=affiliate Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 http://www.banggood.com/JJRC-X1-With-Brushless-Motor-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-1011622.html?utm_design=13&utm_source=Banggood_CJ&utm_medium=commission_junction&utm_campaign=OpenPilot&utm_content=sandy&AID=12202217&PID=3836173&SID=iijwl6b5qw0004o402ecu&source=affiliateTipini beğenmedim Ben jjrc nin h12c ye takıldım kamerası da çok iyi abi Yorumlar fena Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 24 Aralık 2015 Yazar Paylaş 24 Aralık 2015 Tipini beğenmedim Ben jjrc nin h12c ye takıldım kamerası da çok iyi abi Yorumlar fena Neden bunu önerdim motorları diğer oyuncak kumandalı arabaların motorundan değil.. Peşpeşe batarya tak banamısın demezz.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Yarın bunları terörist görür mis gibi istediği yere plastik bombayı bırakır. Satışının yasaklanması yakındır Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 24 Aralık 2015 Yazar Paylaş 24 Aralık 2015 Adam aşmış Bugün yarın bir boğaz.. Dolmabahçe ve inönü stadyumu videosu yolda.. Track 17 adlı web sitesi yada android/ios programlarından artık takibe başlarsın Hayırlı uğurlu olsun.. Kargo çıkmış yola Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 (düzenlendi) Bugün yarın bir boğaz.. Dolmabahçe ve inönü stadyumu videosu yolda.. Track 17 adlı web sitesi yada android/ios programlarından artık takibe başlarsın Hayırlı uğurlu olsun.. sağol abi aynen bakalım kaç günde gelicek 11.11 de yaptığımız alışverişte biri 10 günde gelmişti mesela bazıları bugün geldi, hala gelmeyen takipli ürünüm de var şans işi biraz, bi abant planım var ona gitmeden gelse güzel olacak Bi de şu phantom uydu ile mi haberleşiyor? bu kadar mesafe iyi cesaret ya boğaza falan çıkması,rüzgar olayı. Bir de sizin çekimlerde gördüğüm şu abi kafa çok hızlı dönüyor veya yan yatıyor kamera çok sarsılıyor. Bu alışkanlık ile alakalı mı? yoksa bizim cihazların yeteneği mi o kadar? 24 Aralık 2015 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 24 Aralık 2015 Yazar Paylaş 24 Aralık 2015 sağol abi aynen bakalım kaç günde gelicek 11.11 de yaptığımız alışverişte biri 10 günde gelmişti mesela bazıları bugün geldi, hala gelmeyen takipli ürünüm de var şans işi biraz, bi abant planım var ona gitmeden gelse güzel olacak Bi de şu phantom uydu ile mi haberleşiyor? bu kadar mesafe iyi cesaret ya boğaza falan çıkması,rüzgar olayı. Bir de sizin çekimlerde gördüğüm şu abi kafa çok hızlı dönüyor veya yan yatıyor kamera çok sarsılıyor. Bu alışkanlık ile alakalı mı? yoksa bizim cihazların yeteneği mi o kadar? Güzel bir detay farketmişsin aslında. Gps destekli olan drone.larda (200-250 dolar üstü cihazlar diyelim) kalkış yaptığında drone bıraktığın yerde sabit durur. Rüzgar varsa ona göre motorlara güç ileterek daima stabil durmayı hedefler. Ama bu fiyat limitinin altında, bir nevi oyucak statüsündeki bu aletlerde ise kontrol motorlara güç iletmek dışında tamamen sende. Yani syma x5'i önünde havalandırdın diyelim, eğer rüzgar varsa kapılıp gitme eyleminde olur sen kumandadan karşı güç verirsende rüzgara karşı koymaya çalışır. Bir süre sonra başarı düşeceğinden ufaktan rüzgarla yol almaya başlar. Sende motordan güç kesersen zaten inersin aleti kurtarırsın şeklinde özetleyebilirim. Yani kafa oynamalarının sebebi aleti hep görebileceğim seviyede tutmaya çalışmam aslında. Ama dji phantom ile cektiğim görüntüler kallavi büyüklükte olduğundan onları pek işleyemiyorum. Yakın zamanda düzenleme yapıp şu boğaz videolarımı paylaşacağım. (yeni laptop ve win10'a geçtiğimden montaj programlarım moviemaker'ın ötesine geçecek inşallah. Mesafede sıkıntım yok dji phantom: 1,5 - 2 km dji phantom3: 6km Yada şöyle söyleyim son uçuşum havalat bozmadan harbiye teras kalkış ordan stadyum ordan dolmabahçe sonra dönüş 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 benimkinde henüz kargo yok, senden sonra verdim, yarın benimkide yola çıkar herhalde. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Vallaha ben syma'yı beğenmedim ne yalan söyliyim Gps in g si geçse 300 dolardan başlıyor minimum [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Vallaha ben syma'yı beğenmedim ne yalan söyliyim Gps in g si geçse 300 dolardan başlıyor minimum [emoji14] abi çok olumlu yorumlar var aslında ama alışkanlık sanırım denicez bakalım gps işin içine girince cidden uçuyor, o topa giremem Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 25 Aralık 2015 Yazar Paylaş 25 Aralık 2015 abi çok olumlu yorumlar var aslında ama alışkanlık sanırım denicez bakalım gps işin içine girince cidden uçuyor, o topa giremem Neyseki yazdıkların kayıt oluyor Vallaha ben syma'yı beğenmedim ne yalan söyliyim Gps in g si geçse 300 dolardan başlıyor minimum [emoji14] 2. El phantom 1 diyorummm Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 25 Aralık 2015 Yazar Paylaş 25 Aralık 2015 Fiyat de ozaman [emoji14] He satmam ama kullan bir dene diye yollarım bak Yorum bağlantısı
Recommended Posts