Nurettin Şengül 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Arkadaşlar aracım için modifiye adına önerilerinizi bekliyorum kendi kafama göre biraz uğraştım eksik varsa yazarsanız sevinirim. (ön koltuk kılıfı koltuga göre hazırlandıgından yok takılan olursa ) 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Bence kaputta ki o siyah şey neyse onu çıkartın ve başka da bişey yapmayın aracınız gayet güzel görünüyor.. 3 Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 Bence kaputta ki o siyah şey neyse onu çıkartın ve başka da bişey yapmayın aracınız gayet güzel görünüyor.. evet hayrettin çok şık durmadı fakat orada da bana bir koruma şart senede 10-15 bin km şehir dışı yol yapıyorum ister istemez kaputta sorun oluyor Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 evet hayrettin çok şık durmadı fakat orada da bana bir koruma şart senede 10-15 bin km şehir dışı yol yapıyorum ister istemez kaputta sorun oluyor Şeffaf kaput kaplaması yaptırabilirsin Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 Şeffaf kaput kaplaması yaptırabilirsin teşekkürler mantıklı Varan 1 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Yapilacak birşey kalmamis iç dış full konfor Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 (düzenlendi) Yapilacak birşey kalmamis iç dış full konfor e.w 9 Temmuz 2015 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Lütfen chat dili kullanmayınız.Türkçe kelimeler yazınız. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 jant lastik maliyeti ne oldu bu arada birde lastik ölçüleri nedir Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 jant lastik 2000 tl geldi ölçüleri hatırlamıyorum ama araca gittiğimde bakarım Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 lastikleriniz bilindik bir marka demek ki bende 1900 falan civarında buldum Yorum bağlantısı
Koray Aytekin 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 (düzenlendi) Arka Plaka aydınlatması üstüne full olan bagaj kapaklarındaki plastikten yapabilrisiniz çokta hoş olur örnek olarak yurtdışında yapılanlar 8 Temmuz 2015 tarihinde Koray Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 Arka Plaka aydınlatması üstüne full olan bagaj kapaklarındaki plastikten yapabilrisiniz çokta hoş olur örnek olarak yurtdışında yapılanlar teşekkürler Bi-xenon şart bu makinaya.. hakan biliyorsun bu araçlar kamyonet ve her yıl muayne oluyor tavsiye çok geldi ama heryılda uraşılmaz be kardeşim sök tak Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 (düzenlendi) Klima düğmesi değişmesi lazım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264641-yeni-tip-klima-d%C3%BCgmeleri/ 8 Temmuz 2015 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül 9 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2015 (düzenlendi) Cok yakisikli masallah e.w teşekkürler Klima düğmesi değişmesi lazım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264641-yeni-tip-klima-d%C3%BCgmeleri/ teşekkürler 9 Temmuz 2015 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Lütfen chat dili kullanmayınız.Türkçe kelimeler yazınız. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 teşekkürler hakan biliyorsun bu araçlar kamyonet ve her yıl muayne oluyor tavsiye çok geldi ama heryılda uraşılmaz be kardeşim sök tak Forumda yapanlar var Nurettin,tabii ki zevk meselesi bu işler kardeşim. Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Yapılan değişiklikler çok güzel olmuş kazasiz belasiz kullan Bence karlik olsa dahada güzel olur Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Yapılan değişiklikler çok güzel olmuş kazasiz belasiz kullan Bence karlik olsa dahada güzel olur Kardeşim karlik demisken aklima geldi onun montaji nasil yapiliyor istediğimiz zaman kolayca sokulurmu Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Kardeşim karlik demisken aklima geldi onun montaji nasil yapiliyor istediğimiz zaman kolayca sokulurmuİki baştan birer vida ortaya dayson marka siyah silikon abi , sokulucegi zaman vidalar sokulur karlık tampondan ayrılır , tampondan silikon kaldıysa temizlenir olay bu kadar .. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Şimdi bizum buralar daglik arazi senede bir kerede yaylalara giderin kırıp gelmeyelim taktirmayi düşünüyorum sirf ziyan olur diye vazgectim ama sokmesi kolay senede bir kere sok tak birsey olmaz Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 O karligin modeline bağlı , kimisi var tampon hizasında kimisi var 3-4 cm düşürüyor , ama emin ol abi bi iki kere surtunce deli gibi dikkat eder hale geliyorsun ve fiber esnek parça olduğu için kolay kolay kirilmaz(kaç kat elyaf işlendiğine bağlı ) , ama ilk seferde kirarsan ona bisey diyemem ) Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 O karligin modeline bağlı , kimisi var tampon hizasında kimisi var 3-4 cm düşürüyor , ama emin ol abi bi iki kere surtunce deli gibi dikkat eder hale geliyorsun ve fiber esnek parça olduğu için kolay kolay kirilmaz(kaç kat elyaf işlendiğine bağlı ) , ama ilk seferde kirarsan ona bisey diyemem )Denemekte fayda var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts