Sinan Özvarlık 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 kaynak:http://otomobil.mynet.com/test-surusu/skoda-fabia-12-tsi-dsg-test-surusu-422 2 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Çok para maalesef ama dizel otomatik fiyatı rapid spaceback dizel otomatikle neredeyse aynı. ilginç geldi bana.. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 iyi güzel de eleman test etmemiş ki. katalog verilerini yazıya dökmüş. hatta kopyala yapıştır yapmış. ortada test falan yok Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 9 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2015 iyi güzel de eleman test etmemiş ki. katalog verilerini yazıya dökmüş. hatta kopyala yapıştır yapmış. ortada test falan yok Benimde dikkatimi çekti ilgili video felan da yok Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 (düzenlendi) zaten dört aydır bakıyorum bi tane test videosu yok bi (eren tekin-otomobil dünyam) var; ne başladığı cümlenin sonunu getiriyor, virgülsüz konuşmaktan ne dediği anlaşılmıyor, üstüne üstlük her videosunda varsa yoksa esp bir de (halit bolkan-otorite) var böyle ciddi bi yapım ama tabiri caizse hesap makinesiyle çekmişler. onu da ben izlemedim kaliteli görüntü yok diye 9 Temmuz 2015 tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Bugün park halinde gördüm Spaceback zannettim. Polo'dan büyük duruyor. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 bence polodan kaliteli,en azından oturakları daha kaliteli olduğu kesin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts