Oğuzhan Alp 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Yakın arkadaşımın babası kanser tedavisi görmekte. Acil şekilde bir ilacı tedarik etmemiz lazım ama bulamıyoruz. Adana ve Mersinde bulabilceğimiz bir yer bilen veya tanıdığı olan varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur. Arkadaşım Adanada bulamamış İlaç LASTET 50 MG 20 KAPSUL ( EĞER BU YOKSA VEPESİD) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin Çok sağolun. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 ALLAH şifa versin. Eskişehirden sordurayım şuan nöbetci eczaneye olmassa kargo yaparız hemen bakıyorum.. paylaşacağım.. ALLAH şifa versin. Sağolun Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 6 Temmuz Pazartesi Torun Arifiye mah.Atilla Sok.N:29/B 0222 234 2820 Berhan Kırmızı Toprak Mah. Ercan Sk No:62/C 0222 225 2099 Ezgim Zafer Mah. / Gaffar Okkan Cad.Tepebaşı / Eskişehir 0222 323 6688 Aslantaş Esentepe Mah. Eğitimciler Cad..No:68/A / / Tepebaşı / Eskişehir 0222 323 8989 Aslı Huzur Mah. Yalı Sk. 6/A Kemal Nurhan Mani ASM Karş. 0222 227 1667 Şuan 6 Adet eczane nöbetçi hepsiyle görüştüm 3 tanesi elinde olmadığını söyledi 3 tanesi Lastet için baktılar yarın dönüş yapacaklar. 2 Eczanede Vepesid ' in üretiminin durdugunu söyledi numaramı bıraktım yarın bakıp tekrar döncekler umarım ondan önce bulursunuz.. Allah kolaylık versin.. Gerçekten çok sağolun Allah razı olsun. Gecenin bu saatinde uğraşınız için. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Rabbim bu günlerin hürmetine şifa versin.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Yarın sabah ilk iş olarak bulunduğunuz ildeki eczacılar odasına gidin. onlar size temin edeceklerdir. Arkadaşa söyleyim Adana'da gitsin Sadık Bey. Sağolun Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Bu tarz ilaçlar eczanelerin rafında bulunmaz. ancak depolarda bulunur. Depodan da direkt alamazsınız 20 temmuza kadar eczane kanalı ile almak zorundasınız. Yeni uygulamaya göre 20 temmuz dan sonra hastanın tedavi gördüğü hastane tarafından ilaçlar temin edilecektir. Sadık Bey 20 Temmuz olayını biliyorlar. Bayadır tedavi goruyor yaş da fazla bu ilaçlar olmazsa hemen tekrar kemoterapi verilecek. Çok yıpratıyor o da. O yüzden ilacı temin etmek istiyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Geçmiş olsun. Ilaç hakkında bilgim yok ama 2 sene önce başımızdan ilaçlarla ilgili bir hadise geçmişti. Babam mesane kanseri nedeniyle Ankara Numune hastanesinde tedavi görüyordu. Oradaki dokrorlar (ilacın adını hatırlamıyorum) şu ilacı alın dediler. 1-2 eczane gezdik derken, nerdeyse gezmedigimiz eczane ilaç deposu kalmamıştı. Ilaç Danimarkalı bir sirket tarafından uretiliyordu. Türkiye ithalatcısına da ulasamiyorduk. Ilaci bulamadığımız için aile olarak moralmen çökmüştük. Daha sonra Ankara onkoloji hast. başka bir doktor bulduk, başka bir tedavi şekliyle babamı tedavi etti ve halen devam ediyor. O bulunamayan ilacı yazan doktorlara da gerekli sitemi hep beraber ettik. Velhasıl kelam ilacı bulamiyorlarsa başka doktorlarla da görüşmek gerekiyor. Allah acil şifalar versin. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Güncel fiyatlandırma sistemi ile piyasaya sürülmesi mümkün olmadığından ithal edilememektedir. Lastet 50 Mg Kapsül Tedariği rutin olarak yapılmaktadır. 2013-2014 Yılında piyasaya sürülmemiş ciddi derecede ağır olduğu için bulunması mümkün olmadığından birtek İstanbul Eczacı odasından temin edilebiliyormuş gelen son bilgiye göre bilginize.. Ben de İstanbuldayım. Hemen yarın sabah arıyorum Eczacı Odasını. Hocam Allah razı olsun çok sağolun. Arkadaşa da şimdi arayıp bildirecem Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Rabbim bu günlerin hürmetine şifa versin.. amin Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Çalıştığımız hiçbir depoda yok. Diğer arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi eczacı odalarıyla iletişime geçin. 2 Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Arkadaşa sordurdum. Maraş'ta 1 kutu Antep'te 2 kutu varmış depoda.. Telefonumu öm den yolluyorum size. 5 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 İnşallah bir an önce çözülür.. Rabbim yardımcınız olsun.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Arkadaşlar Cümlenizden Allah razı olsun. Fazlı Beyin verdiği kanaldan ilaca ulaştık. Teyit ettik. Fordclubtr çok büyük bir aile. Bunu bir kez daha anladım. 5 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur. Yorum bağlantısı
Tayfur Polat 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Geçmiş olsun, Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Geçmiş olsun, Allah şifasını versin inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Çok geçmiş olsun,rabbimden acil şifalar diliyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Rabbim acil şifalar versin kardeşim. Bu hastalığı yakınen tanıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts