Atilla Atun 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Skoda octavia veya superb den çalıntı da var. Direksiyonu çok iğrenç Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Direksiyon clio direksiyonu olmasa alınırmış. Direksiyon dışında çok güzel araba. Aşırı fiyatlı geleceğinden sonu malesef öncekiler gibi olabilir. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Koltuklar masaj da yapıyormuş.Bizim gibi ihtiyarlara iyi gelir. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 reno D segmenti araçalrını Türkiye piyasasına iyi girdiremedi, latitute çıktı sonuç hüsran eskiden safrane vardı o da tutmamıştı. laguna D segmentiyle C segmenti arasında bir modeldi o biraz tutmuştu ki Türkiye piyasasından çekildi. bu modelde gelirse hevesle birkaç marka fanatiği alır sonra 2 yıl içinde tekrar Türkiye pazarına gelmez. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 bu ismi çok aramışlar mı acaba Talisman ??? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Olmamış. (Gözünün üzerinde kaşı var.) Ali abi gel de tesla ile bi kıyasla şunu Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Ben çok beğendim, yalnız bi firma LAGUNA ismini hafızalrdan silmek için bu kadar uğraşır yani, yok latittüde yok talisman, bu isimlere şansını azaltıyor bence. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Ruhsuzda olsa tipsiz değil. Latitude ' un başlangıç fiyatını 97bin varsayarsak bununda passattan aşağı kalır bir fiyatı olmaz bence. Yorum bağlantısı
Efe Özer 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Anti nalyoncular basmıs burayı dagılın len Fiyat iyi olursa bu arac direksiyonuna ragmen alınır Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 İlk defa Renault'un bir aracını beğendim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Şık olmuş. Lati gibi fiyat politikası izler ise, dünya özellik de doldursa bizim millet rönoğ a 100 bin mi der almaz, paşat alır Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Burada 37 ekran TV gibi ekranlı fotoğraf koyarlar yarın 2 satır ekranla satmaya kalkarlar Passat parasına. Sonra talisman diye bir model varmış denir şimdi safran için söylendiği gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Zevksiz fransızlar ilk defa bir aracın arka tarafını adam akıllı yapmış. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 hiç boşuna Türkiye pazarına sokmasınlar. iş yapmaz 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 olmuş işte,daha ne olsun.beğendi ben. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Ne kadar çok herşeyde kusur buluyoruz arkadaş ya[emoji3] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Ne kadar çok herşeyde kusur buluyoruz arkadaş ya[emoji3] Araba Renault yapımı, illa kusur bulunmalı. Yoksa Ford olurdu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Araba Renault yapımı, illa kusur bulunmalı. Yoksa Ford olurdu [emoji14]Yok ya kusursuz olsa vw olurdu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Olmamış. (Gözünün üzerinde kaşı var.) Ali abi gel de tesla ile bi kıyasla şunu Yettim abi ben renoya para vermem, buda olmamış, ruh yok, içi yine çirkin, motor bölümü dev gibi, içini aç litidüdüüeee gibi ufacık bir motor vardır bunun, yanına ikimizde gireriz önünde vw amblemi olsaydı Golf ü bile silerdim Not: araba reno, illa kusur bulmaya gerek bile yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts