Okan Tansel 26 Ekim 2015 Yazar Paylaş 26 Ekim 2015 Doğru ürünler+el becerisi=Kaliteli sonuç E doğru bilgilendirme doru ürün kodları veren Köksalım olunca iş tabi on numara 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Ellerine sağlık abi yüzey büyük tabi parlat parlat bitmez Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 Ellerine sağlık abi yüzey büyük tabi parlat parlat bitmez Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Kasım 2015 Yazar Paylaş 2 Kasım 2015 (düzenlendi) Evvvet Kardeşlerim ,Abilerim ,proflarım ve stajerlerim giriştim 8+1 o bir Custom Dikkat Aile aracıdır ticaretle hiç muhatap olmaz kendi halinde sıcak ve mutludur bizde biraz koruyalım dedim. İşlem sıralamaları ( bu işlem yıkama hariç toplam 7 saat sürdü yoruldum be ya ) Bu arada arkadaşlar ciladan öncede fotolarda parlak görünüyor lakin çizik ve hareler bariz görünüyordu biraz fotoğraf çekitiğim cihaz kaliteli yapmış kullanılan makina ise G220EU Meguiar's Dual Action Cila Makinesi 1-yıkama arındırma ve gusul 2- Maskeleme 3- Tüm panellere kil uygulandı 4 - İpa ile temizlendi 5-Scholl S3 - pad olarak = Scholl Concepts Sandwich Spider Pad kullanıldı 6- İpa ile temizlendi 7-Scholl s30 - pad olarak = Scholl Concepts Wool Pad ( keçe pad ) kullanıldı 8- İpa ile temizlendi 9- Scholl Concepts W09 Premium Car Wax = Pad olarak (Menzerna Soft Black yumuşal pad kullanıldı ) 10- Chemical Guys Mikrofiber Wax Silme Bezi ile temizlendi ve yetmeeezzz denip 11.Autoglym liquid hard wax atıldı üstüne 12.Tirim mlzemelerde ( Meguiars ultimate protectant kauçuk ve vinil koruyucu ) maskeli resim upload 2 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Kasım 2015 Yazar Paylaş 2 Kasım 2015 Sen bu işi aştın abi ellerine sağlık bravo ALLAH razı olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Kasım 2015 Yazar Paylaş 2 Kasım 2015 Harika olmuş,ellerine sağlık kardeşim. ALLAH razı olsun kardeşim benim Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Eline sağlık abi koskoca arabaya atmak kolay iş değil Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Süper olmuş, çok alımlı gözüküyor Ellerinize sağlık Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Kasım 2015 Yazar Paylaş 2 Kasım 2015 Eline sağlık abi koskoca arabaya atmak kolay iş değil ALLAH razı olsun kardeşim evet baya zormuş Süper olmuş, çok alımlı gözüküyor Ellerinize sağlık ALLAH razı olsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts