Okan Tansel 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlı olsun. Kesin çözüm olmuş gibi. ALLAH razı olsun. Maşallah Okan abim aracın çok güzel benimde çok hoşuma gidiyor Allah kaza bela vermesin:) ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlere nasip olur inşallah Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin Amin ALLAH razı olsun Hayırlı olsun ALLAH razı olsun Bence senin için alınmış fevkaladenin fevkinde bir karar kardeşim, kazasız belasız gönlünce kullan ALLAH razı olsun abi çok teşekkür ederim amin inşallah Veh bee okurken yoruldum Maşallah, güzel araç. Kazasız belasız binin. Amin Gökhanım daha devamıda var düşün yani ne varsa koymuşlar araca cilop gibi Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 O bu değil de, 3 çocuk ve hanım hem rahat etsin hemde güvende olsunlar diye bu çırpınışlar... Spor, kırmızı, cabrio arabalarla nefsimizi şımartmak yerine aile rahatını düşünmek... Ben yapamam galiba. Valla bravo. Baba olmak bu olsa gerek. Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Allah kaza, bela vermesin. Miniklerle nice gezmeler olsun [emoji3] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 O bu değil de, 3 çocuk ve hanım hem rahat etsin hemde güvende olsunlar diye bu çırpınışlar... Spor, kırmızı, cabrio arabalarla nefsimizi şımartmak yerine aile rahatını düşünmek... Ben yapamam galiba. Valla bravo. Baba olmak bu olsa gerek. Varya gökhanım çok güzel bir duygu dün bir misafirle davetliydik çoluk çocuk gittik içeride ailemin güvende olduğunu bilmek kul olarak gerekli tedbiri almanın huzuru gerisi Yüce rabbimin takdiri diye bilmek okadar rahat ve mutluluk vericiydiki anlatamam ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin Hayırlı olsun, güle güle kullan. ALLAH razı olsun abi Hayırlı olsun abi çocukların hepsi ufak olunca doğru bir karar olmuş. Şehir içinde park yönünden sıkıntı olmaz umarım ALLAH razı olsun kardeşim .şimdilik bir antikabına raslamadım umarım böle güzel olur herşey Allah kaza, bela vermesin. Miniklerle nice gezmeler olsun [emoji3] Amin Abi ALLAH razı olsun . 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayirli olsun. Cesur ve ilham verici bir secim. Vergi konusu ise herkesin harci degil. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlı olsun abi, kazasız belasız inşallah ailece güzel günlerde kullanın. Büyüye Büyüye arabalar bu oldu demek, sonraki 200 ps uzun şasi transit olur Yorum bağlantısı
Ömer Sezer 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 MAŞALLAH Hayırlı olsun.. Allah ım kazasız,belasız,ağız tadıyla güzel günlerde binmeyi nasip etsin inş Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2015 (düzenlendi) kardeşim sakin kullanımda 100 km de 7,8 il 8,2 arasında geziyor. 24 Temmuz 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 kardeşim sakin kullanımda 100 km de 7,8 il 8,2 arasında geziyor.gayet güzel abi valla Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2015 aynen kardeşim bu cüsseye ve güce gayet iyi bence Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2015 Aracım bu aralar yetkili servisle haşır neşir oldu için irili ufaklı aksaklıklar bitsin korumaydı temizlikti girişmeyi düşünüyor ve erteleyip duruyorum lakin cama kuş pislemiş bir kaç ta boyaya denk gelmiş hadi onları sileyim diye gittim aracın başına ve sildim cam suyunu tamamlamak için kaputu açtığımda hatırlamak istemediğim o manzara beni delirtiyordu 3 yıllık kullanım hiç temizlenmemiş hiçi birşey ayırt edilemiyordu tozdan çamurdan ve ve ne olsa beyenirsiniz motor temizliğine girişmiş bir halde buldum kendimi öncesini çekemedim çünkü telefonumu yanıma almadım dedim ya amacım sadece kuş pisliklerin temizlemekti ve sonuç ve evet arızalıyım bennn ve bir sır buldum bu fotoğrafta gizli bulun bakalım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Eline sağlık abi.. Sıfır motor desen inanırım valla.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2015 Eline sağlık abi.. Sıfır motor desen inanırım valla.. günde birkere açıp bakıyorum ohh mis mis diyorum acayip güzel duygu temiz temiz yeni motor yapılmış : )) Yeniden doğdu maşallah en son resimdeki gizli objeyi bula bildinizmi? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2015 yavaştan yavaştan ufak dokunuşlar eski hali yeni halleri yolcu kabini kumandası eski hali yeni hali 1 Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Temiz adam başka oluyor canım Ama benimkindede sanırım 5 yıllık pislik duruyor Bu kadar çabuk ve pratik nasıl çözüyorsun abi kolay yolunu bizede anlatsanda temizlensek. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2015 (düzenlendi) Kardeşim benim aklıma takılıyor sürekli rağsız ediyor.yapanakadar içim içime sığmıyor nedem önce temizleme sıvısıyla yıkıyorsun ince fırçalarla dip köşe giriyorsun sonra sil babam sil en az 10 adet mikro fiber bezi evire çevire leş gibi oluyor sonra motor koruma fıslatıyorsun süngerle yayıyorsun ve karşısına geçip oyyy miss mis diyorsun 27 Temmuz 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Maşallah abi küçük ve sihirli dokunuşlar da başlamış. Senden araba almak inşallah nasip olur birgün banada tertemiz ne güzel Motoru hızlı ve pratik temizleme sırrımı vermem diyorsun yani Sanayide mazot falan tutuyorlar abi havayla püskürtüyorlar o olmaz herhalde Benimki toz çamur hep az yağ olan yerlerde var gerçi. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2015 yok kardeşim o mazot bence iyi değil motor temizleyiciler var onlardan aldımmı tamam iş gerisi geliyor ilkin zorda sonra rahatlıyon.Asıl işin sırrını Köksal kardeşim biliyor Yüce rabbim bahşeder inşallah kardeşim başımla beraber Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Eylül 2015 Yazar Paylaş 29 Eylül 2015 Plakalar çok ince yazı karakterine sahipti ve deformasyonluydu birde arka plaka silikonla takılmıştı bende söküp yeniden boyadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts