Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun abi. ALLAH razı olsun kardeşim Hayrılı olsun Okan kardeşim.. ALLAH razı olsun abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 içi harika ısınır nefis soğur . sis farları çok güçlüdür normal far kadar etkili bir çok arabadaki hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 içi harika ısınır nefis soğur . sis farları çok güçlüdür normal far kadar etkili bir çok arabadaki hayırlı olsun sağol abi ALLAH razı olsun bana göre aracın tek antigapı vergisi gerisi fevkalade Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun Okan abim. Kocaman bir Maşallah... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 vesile ile stepnesi dışarda. bunlar maalesef çok çalınır bilginize. yerinden söküp bagaja koyun derim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun Okan abim. Kocaman bir Maşallah... ALLAH razı olsun kardeşim vesile ile stepnesi dışarda. bunlar maalesef çok çalınır bilginize. yerinden söküp bagaja koyun derim. Abi araç evin önünde site park yerinde duruyor geceleri genlde burası 14 kamerayla 24 saat gözleniyor gündüzleride genelde çalıştım iş yerinin içinde duruyor kapıda güvenlik mevcut ama dediğini dikkate alacam Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Tir arayisina ne zaman basliyorsun abi.yada soyle guzel bir otobus:-D hayirli olsun abi bunlar otomobil ruhsatli demissin bu guzel birsey ozaman tek sorun vergisi gibi duruyor tekrardan hayirli olsun abi gule gule kullan Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Okan abi hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Okan abi tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin.zr53 atacaksınız binada abi )) Yorum bağlantısı
Mert Büyüközkan 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayirli olsun abim Allah kaza bela vermesin . Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Okan abi tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin.zr53 atacakmısın bunada abi )) Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Abi inan senin çocuklar olasım geldi Çok şanslı keratalar hayata 1-0 önde başladılar çünkü sen gibi bir babaya sahipler,onların rahatı ve güvenliği için didinip duruyorsun. Allah bahtlarını açık etsin,kıymet bilen hayırlı evlatlardan eylesin. Korkuyorum yakında yeni konu açıp 45 kişilik bir otobüs aldım diye karşımıza çıkmandan Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 (düzenlendi) Hayirli olsun çok güzel araç. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 5 Temmuz 2015 tarihinde Taner Kültüroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun. Piyasaya çıkar çıkmaz 1 gün boyunca test etmiş ve minibüs gözüyle bakıp ancak bir minibüsten öte olduğuna kanaat getirmiştim. Buraya zamanında birkaç kelime karalamıştık. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236842-ticaretin-yeni-makam-arac%C4%B1n%C4%B1-test-ettik/ 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun, çok sevindim bizimkine kardeş geldi. Kazasız belasız sürüşler olsun. Bu arada dönüşlerde sisler yanmıyor, ayrıca dönüş farı mevcut. 5 Temmuz 2015 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı uğurlu olsun Okanım çok güzel bir seçim olmuş iyi günlerde kullanırsın inşallah... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah. Courrier'ye kilo yapıcı gıdalar verdin sanırım. Büyümüş ve şişmanlamış kerata Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlı uğurlu olsun. Donanımı gayet iyiymis,otomobil ruhsatlı olmasına da sasirmadim değil.Tek sorun vergi gibi neyse bu ayı atlattiniz sanırım.Ocakta selamlar Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlısı olsun Okan abi. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayirli olsun çok güzel araç. Kazasız belasız sürüşler dilerim. ALLAH razı olsun Hayırlı olsun. Piyasaya çıkar çıkmaz 1 gün boyunca test etmiş ve minibüs gözüyle bakıp ancak bir minibüsten öte olduğuna kanaat getirmiştim. Buraya zamanında birkaç kelime karalamıştık. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236842-ticaretin-yeni-makam-arac%C4%B1n%C4%B1-test-ettik/ ALLAH razı olsun hocam okumuştum bunu ve aynen dediğin gibi araç Hayırlı olsun. ALLAH razı olsun Hayirli olsun ALLAH razı olsun Hayırlı olsun, çok sevindim bizimkine kardeş geldi. Kazasız belasız sürüşler olsun. Bu arada dönüşlerde sisler yanmıyor, ayrıca dönüş farı mevcut. ALLAH razı olsun.yapma ya ben sis farı olarak tahmin etmiştim vay be Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ALLAH razı olsun,amin kardeşim Hayırlı uğurlu olsun Okanım çok güzel bir seçim olmuş iyi günlerde kullanırsın inşallah... ALLAH razı olsun Gardaşım inşallah Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah. Courrier'ye kilo yapıcı gıdalar verdin sanırım. Büyümüş ve şişmanlamış kerata ALLAH razı olsun Abi. gdo abi tamen hormon Hayırlı uğurlu olsun. Donanımı gayet iyiymis,otomobil ruhsatlı olmasına da sasirmadim değil.Tek sorun vergi gibi neyse bu ayı atlattiniz sanırım.Ocakta selamlar ALLAH razı olsun .aynen çok konforlu ve evet o vergi şok etti beni Hayırlısı olsun Okan abi. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanın inşallah.. ALLAH razı olsun kardeşim Amin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts