Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Merhaba formdaşlarım çoğunuzun bildi ğibi 3 evlat sahibi bir baba olarak çocuklarımın seyir halinde hem konforu hemde güvenlini sağlayacak bir araç arayışındaydım.öncelikle c-max-s-max ve grand c-max inceledim hatta bir ay içinde 10 na yakın araca baktım bir çoğu malesef art niyetli kişilerin satmaya diger adıyla keptirmeye çalıştı araçlardı ve vaz geçtim 7 kişilik araçlarda çocukların arka koltuğa dizilmesi ve anne nin bağaj bölmesinden çıkan koltuklarda oturması benim incelmelerim ve hayal gücüyle özellikle bagajdaki koltukta oturan için hiç güvenli olmadığı kanaatına vardım bir çok araç alımım ve satımım oldu ve çoğu galericidendi ve en son yaşadım olayda aldığım araçla galariye dalmıştım ve aht etmiştim bir daha galeriden araç almam diye lakin bu aracımı gayri ihtiyar bilgi almak için aradım galericiden aldım aslında kendisi bir galericinin yanında bir masa atmış al sat yapıyor ilk olarakta kendi abisinin şirketindeki araçları satıyor ve acemi tam galerici olamamış hem telefon görüşmesinde hemde yüz yüze görüşmede bu neticeyi elde ettim ve sonuç olarak 2012 Tourneo custom 8+1 aracımı aldım çetaş daki dialoklarım nedeniyle kaporta ve yürür kısımları kontrol edildi ve değişen boya yok motor taş gibi ibaresi kullanıldı araç 57000 Km olarak tarafımca alındı. Araçla ilgili şu görüyü söyle bilirim inanılmaz bir araç konfor yol tutuş yandan gelen sert rüzgarlara karşı aracın tepkimeleri fevkalede ani fren 130 km hızle orta ser virajda kımıldamaması yolu benimsemesi ve ve ayagınızın altındaki 380 nm tork inanılmaz ikinci vitesten sonra gaza yüklendikçe koltuğa yapışma rampalarda yokuş aşa gider gibi fırlaması fevkalede ve donanım inanılmaz gelsin resimler. ve llk bakımı yapıldı. 14 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Abim çok hayırlı olsun. Fordun aile babası. Maşallah. Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz... Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Abim hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın ailecek. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Kazasız belasiz cezasız ailenizle birlikte keyifli sürüşler Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 (düzenlendi) Abim çok hayırlı olsun. Fordun aile babası. Maşallah. ALLAH razı olsun kardeşim aynen öle müthiş 5 Temmuz 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun Tansel. Aile arabası için, doğru karar.Güle ,güle kazasız,belasız kullan. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz... ALLAH razı olsun abi.Amin cemil cümlemize Hayırlı olsun Tansel. Aile arabası için, doğru karar.Güle ,güle kazasız,belasız kullan. ALLAH razı olsun Abim benim uzun arayışlar sonucu doğru aracı buldum sonunda Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. Amin kardeşim cemil cümlemize Abim hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın ailecek. ALLAH razı olsun kardeşim Amin inşallah Kazasız belasiz cezasız ailenizle birlikte keyifli sürüşler ALLAH RAZI olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Maşallah abi kazasız belasız.O kadar çeyize bu araç yakışırdı zaten , boya koruma fotoğraflarını beklerim Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Büyük arabaları ısıtmak veya soğutmak hep dert oluyor. Otomobil gibi ısınamıyorlar geniş iç hacminden dolayı. Özellikle virajlı yollarda içerdeki havanın yön değiştirmesi ile çocuklar üşüyebiliyorlar. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Abi, Allah kazasız belasız cezasız sürüş nasip etsin. Şöförün de yolcununda keyif alacağı bir arab. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Allah sevdiklerinizle kazasız kullanmak nasip etsin. Gerçekten güzel araba. Yorum bağlantısı
Efe Özer 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Massallah Allah kaza bela vermesın Yokusta koltuga yapıstırıyor demısınız aracın agırlıgı kac kg ,motoru kac lıtre kac beygır merak ettım Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Kazasız Belasız Sürüşler dilerim birde meraklandıgım soru olacak bu araçlarda muayene ve vergi durumları nasıl oluyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Abi Hayırlı olsun. Maşallah rengi de güzelmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Kardeşim hayırlı olsun,en sevdiğim renklerden.güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 ALLAH razı olsun hepinizden daha iyileri sizlerin olsun gardaşlarım araç hakkında bilgi vereyim Araç otomobil ruhsatlı 2 yılda bir vize titanyum paket şuanda benimde aboo dediğim lakin sineye çekmek zorunda kaldığım yıllık vergisi 2800 TL Motor hacmi 2,2 LT TDCİ şehir içi ortalama yakıt tüketimi 100 km 7 ile 7,8 LT arası değişiyor donanım olarak Curize ( kuruz ) kontrol,hız sınırlayıcısı Ön koltukların tamamında koltuk ısıtma,snyc sesli komut ve yardım sistemi,bölgesel kılima ön kısım ve arka kısım ayrı kontrol edile biliyor,start,stop eco mod,elektirikli katlanır ve ısıtmalı aynalar,arka camların tamamı karartmalı usb-auxs girişi önde iki bagajda bir adet olmak üzere 12v çıkış,koltuklar 36 adet pozizyonda konumlandırıla bilyor,ön ve arkada orjinal park sensörü ki bildiğim sonradan takmalar hikaya inanılmaz nizami ve hassas çalışıyor bayıldım,mercekli farlar,gündüz farları ön arka sis farı ,gece şöför yardımcı aydınlatma saga sola döndünde döndün yöndeki sis farını yakıyor. 4 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Yakışır.. Allah kaza bela vermesin kardeşim. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 Maşallah abi kazasız belasız.O kadar çeyize bu araç yakışırdı zaten , boya koruma fotoğraflarını beklerim ALLAH razı olsun kardeşim şu yeni polisaj makinası gelsin neler yapacağım hihi Hayırlı olsun abim [emoji106]Titanium custom heralde araç[emoji4] maşallah ALLAH razı olsun kardeşim aynen öle lakin yine söylüyorum şu carevelli hala içimde Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Büyük arabaları ısıtmak veya soğutmak hep dert oluyor. Otomobil gibi ısınamıyorlar geniş iç hacminden dolayı. Özellikle virajlı yollarda içerdeki havanın yön değiştirmesi ile çocuklar üşüyebiliyorlar. Amin cemil cümlemize.Oktayım onu çözmüşler soğutmaya bölgesel kılima koymuşlar harika çalışıyor ısıtma içinde yerden zeminden her koltuk altından açılıp kapanmalı üfleme sitemi koymuşlar ilk çözemedim sonra keşvettim Abi, Allah kazasız belasız cezasız sürüş nasip etsin. Şöförün de yolcununda keyif alacağı bir arab. ALLAH razı olsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Allah kaza bela göstermesin. Bundan sonraki 17+1 olacak gibi.Hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 Allah sevdiklerinizle kazasız kullanmak nasip etsin. Gerçekten güzel araba. Amin abi cemil cümlemize Massallah Allah kaza bela vermesın Yokusta koltuga yapıstırıyor demısınız aracın agırlıgı kac kg ,motoru kac lıtre kac beygır merak ettım Amin kardeşim valla ağırlı aklımda değilde motor 2,2 LT TDCİ 155 beyğir 380 Nm tork 6 ileri şanzuman Kazasız Belasız Sürüşler dilerim birde meraklandıgım soru olacak bu araçlarda muayene ve vergi durumları nasıl oluyor. Amin kardeşim 2 yılda bir yılllık 2800 tL Abi Hayırlı olsun. Maşallah rengi de güzelmiş. ALLAH razı olsun kardeşim Kardeşim hayırlı olsun,en sevdiğim renklerden.güle güle kullanın. Hakanım kardeşim ALLAH razı olsun daha iyileri sizlere nasip olsun Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. AMinn Yakışır.. Allah kaza bela vermesin kardeşim. Güle güle kullan. Amin abi ilk gün biraz zorlandım tedirgin oldum araç çok büyük geldi şimdi taksi gibi mubarek Allah kaza bela göstermesin. Bundan sonraki 17+1 olacak gibi.Hayırlı olsun... AMİNNN yok ya kardeşim bundan sonra tır olur evi satarım konteyneri dızay eder orada yaşarım heralde 3 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 donanım bilgisine devam araçta 6 adet hava yastı mevcut ,yokuş kalkış desteği-abs,esp,tork kontrol sistemi,devrilme kontrol sistemi ,4 adet fren sistemi disk olarak mevcut Yorum bağlantısı
Recommended Posts