Osman Bilgin 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Allah tekerlerini düz bastırsın, eee mondi ne oldu? 6. vites yokuş çıkmak falan ha? :=) 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Güle güle kullan Ali güzel araba maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hayırlı olsun, Allah tekerini düz bastırsın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Ee, mondiden inince öyle olur insan işte Ali. Bu da hayırlı olsun ya, kazasız, belasız. Allah tekerlerini düz bastırsın, eee mondi ne oldu? 6. vites yokuş çıkmak falan ha? :=) Muğla'ya gelmeden önce satmış onu. Buraya onunla geldi ama araba emanet durumundaydı tabii. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. Otomatik candır 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 kazasız belasız binmeyi nasip etsin Allah (c.c.) inşaallah... 1 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah, yaşına göre bence gayet donanımlı. Otomatik olmasına rağmen ortalama tüketim bence çok iyi.. Tekrar hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlı olsun. Allah kaza, bela vermesin... 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Allah tekerlerini düz bastırsın, eee mondi ne oldu? 6. vites yokuş çıkmak falan ha? :=) Hangi Mondi yahu Ee, mondiden inince öyle olur insan işte Ali. Bu da hayırlı olsun ya, kazasız, belasız. Muğla'ya gelmeden önce satmış onu. Buraya onunla geldi ama araba emanet durumundaydı tabii. Cidden Mk4'e kötü alışmışım hiç bir araç paklamıyor Bir tur at dedim korkudan atmadın ya, unuttum sanma Hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah, yaşına göre bence gayet donanımlı. Otomatik olmasına rağmen ortalama tüketim bence çok iyi.. Tekrar hayırlı olsun Manuel olsa sanırım 7'li değerleri görebilirdi. Söylediğim gibi sadece biraz hantal, en son Mondeo Mk4 TDCi kullandığımdan öyle geliyor sanırım. Bunlar da fotoğrafların tamamı. Hakan abi imzalı. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Cidden Mk4'e kötü alışmışım hiç bir araç paklamıyor Bir tur at dedim korkudan atmadın ya, unuttum sanma Ne turu olm? Hiç hatırlamıyom... Ben bi tek "bunu vereyim, seninkini alayım" dediğini hatırlıyom. Yoksa binmez miydim olm? 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Ne turu olm? Hiç hatırlamıyom... Ben bi tek "bunu vereyim, seninkini alayım" dediğini hatırlıyom. Yoksa binmez miydim olm? Bağımlılık yapmasın diye vermedim zaten 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Bağımlılık yapmasın diye vermedim zaten Çok geç; 2015'i denedim 20 gün önce. Aşkım bir kat daha arttı. Ah şu para da beni böyle sevebilseydi... 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Çok geç; 2015'i denedim 20 gün önce. Aşkım bir kat daha arttı. Ah şu para da beni böyle sevebilseydi... Bordo mu? Değilse kalsın Yol üstünde demiştim, göremedim onu Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Sağolasın Tolgahan Kazasız belasız inşallah. Teşekkürler sağolun... Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Bordo mu? Değilse kalsın Yol üstünde demiştim, göremedim onu Değil janim, değil. PEki kalsın o zaman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts