Gürkan Gürel 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Şimdi suçlu ben değilim onu biliyoruz. Ben malda hile yapmadim. Hakim baktirmayacakmi zaten bu kişi aldı alali kaza yapmışmı diye kayitlari inceletmezmi? Benden yana en ufak çizigi yok aracın. 9bin km yaptım anca Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 O zaman sorarlar adama 1 haftadır nerdeydin. 1 hafta sonra alıcıya ulaşma imkanı sebepleri hiç inandırıcı değil. Hüseyin dediğine kendin inanıyor olabilirsin ama çok inandırıcı değil. Neyse Gitsin mahkemeye. Aracı alacak param yok. Ne yapacak canımı mı alacak. Çok olsa aracı geri verir. Maaşın 1/3 hicra koyar. Aracı satıcıya verir [emoji6] Sen ezbere konuş, bu tür olaylarda objektif düşünmek lazım. Paramı hooop cebe koydum, daha bana birşey olmaz demeyeceksin O son cümleye gelir olay. Hakim aaa yazık satıcının parası yok demez. Konu sahibinin hiçbir zarar görmeden bu mevzudan kopmasını en içten duygularla diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Sen ezbere konuş, bu tür olaylarda objektif düşünmek lazım. Paramı hooop cebe koydum, daha bana birşey olmaz demeyeceksin O son cümleye gelir olay. Hakim aaa yazık satıcının parası yok demez. Konu sahibinin hiçbir zarar görmeden bu mevzudan kopmasını en içten duygularla diliyorum Neyse Hüseyin sanayide biraz dolaş neler döndüğünü gör. Adam benim olmadıım yerde aldığı expertis belgesine bile güvenmem. 1 saat içinde aracın dediğim yerleri değişmediği ne malum. Sen ezbere konuşuyorsun. Düşün biraz. Dediğim imkansız mı. O yüzden diyoruz satış yaparken expertize giden aracın yanında sahibi de olsun diye. Alırken değilde aldıktan 1 saat sonra expertize sokmak hangi mantığa sığar. Bence sen çok iyi niyetli düşünüyorsun. Piyasada dönen dolapları bir görsen bu kadar temiz duygularla düşünmezsin. Maraşta 1 gecede 22 tane change araç topladılar. Araçların satış yapıldığı yer Maraş opel bayindeki ikinci el müdürü. Hatta satışlarda hiç sorun yok. Birinide hakim eşine almış. Hatta araç iki parça arkası başka araç önü başka araç olan bile vardı. Operasyonda arkadaşlar vardı. Ne hileler dönmüş onların satışında alışında. Olan 22 masum insana oldu. Gitti paralar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Neyse Hüseyin sanayide biraz dolaş neler döndüğünü gör. Adam benim olmadıım yerde aldığı expertis belgesine bile güvenmem. 1 saat içinde aracın dediğim yerleri değişmediği ne malum. Sen ezbere konuşuyorsun. Düşün biraz. Dediğim imkansız mı. O yüzden diyoruz satış yaparken expertize giden aracın yanında sahibi de olsun diye. Alırken değilde aldıktan 1 saat sonra expertize sokmak hangi mantığa sığar. Bence sen çok iyi niyetli düşünüyorsun. Piyasada dönen dolapları bir görsen bu kadar temiz duygularla düşünmezsin. Maraşta 1 gecede 22 tane change araç topladılar. Araçların satış yapıldığı yer Maraş opel bayindeki ikinci el müdürü. Hatta satışlarda hiç sorun yok. Birinide hakim eşine almış. Hatta araç iki parça arkası başka araç önü başka araç olan bile vardı. Operasyonda arkadaşlar vardı. Ne hileler dönmüş onların satışında alışında. Olan 22 masum insana oldu. Gitti paralar. Olay ilk mesajıma döndü. Adamın bıraktığı izlenim değişik. İşadamı kefil oluyor, cuma günü 5bintl getirecem deyip getiriyor, arabayı kimseye satma ben alacam diyor. Benim de söylemek istediğim bizim burda savunduğumuz şeylerin tam aksini düşünebilir hakim. Ben alıcıyı da tanımam satıcıyı da. Ama konu tamamen farklı bakış açılarıyla nereye çeksen oraya gidiyor. Bi tarafta arabasının kazasız olduğunu düşünen bir satıcı, bi tarafta belki yıllardır kuruş kuruş para biriktirip araba alan bir alıcı.. Hayırlısı ve hakkı ne ise, o olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Olay ilk mesajıma döndü. Adamın bıraktığı izlenim değişik. İşadamı kefil oluyor, cuma günü 5bintl getirecem deyip getiriyor, arabayı kimseye satma ben alacam diyor. Benim de söylemek istediğim bizim burda savunduğumuz şeylerin tam aksini düşünebilir hakim. Ben alıcıyı da tanımam satıcıyı da. Ama konu tamamen farklı bakış açılarıyla nereye çeksen oraya gidiyor. Bi tarafta arabasının kazasız olduğunu düşünen bir satıcı, bi tarafta belki yıllardır kuruş kuruş para biriktirip araba alan bir alıcı.. Hayırlısı ve hakkı ne ise, o olsun. Neyse Hüseyin sen haklısın. Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Neyse Hüseyin sen haklısın. Ne oldu yahu 2 kelam edemeyecek miyiz? Haklı haksız aramıyoruz, inşallah konu sahibi haklı çıkar biz değil. Aynı olay başıma gelirse fikirlerimi söylüyorum... Allah kimseyi ne alırken ne satarken böyle durumlara düşürmesin. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 (düzenlendi) Bende 4 tane bmw ustasindan şüpheleniyorum bu eleman güvenilir diye onun üstünden parça değişim vs yapıp geri iade istetiyor olabilirler.Focusumu almadan önce Muğla da bi subay ile lacivert bi focusla telefonda anlaştık.Bir parça boya var kız gibi araba dedi.Asker de olduğum için abim annem babam beraber izmirden Mugla ya gittiler.Arkadaş sabah karşılıyor çay çorba ikram vs ismarliyor.Abimde kıl bir adamdır yetkili serviste exper dışında kolay kolay güvenmedigi yere yaptirmaz.Araç servise giriyor değişenler vr bel altı boyali çıkıyor. Abim o an elemanın yüzünü tarif etti mahcupluptan yi kılacaktı resmen dedi.Arkadaş Diyarbakır da çalışırken almış aracı orada sürekli sohbet halinde olduğu bi kaç sanayici buna tek parça boyali diye kaktiriolar.Çocuk herseyi ödeyip isterseniz arabayı da alırım diyorsanız 2bin 3 bin altına alin diyip geri gönderiyor. Yani sizin kandirilmis olma ihtimaliniz de var.Ama bu arkadaşın ki ne olursa olsun kendi is bilmezligi.Siz de sağlam bir avukat bulun telefonu açıp avukatları görüsturun 7 Temmuz 2015 tarihinde Tolga Erdemm tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Huseyin bey noterde araci gorerek aldiginiza dair imza atiyorsunuz. Cok zor anlasilacak km dusurme vs. Gibi durumlarda hakim sizin dediginiz gibi aliciyi koruma taraftari olabilir, ama 4 adamla bakip boya degisen anlamamak imkansizdir. Kaldi ki sanayide 2 3 saat icerisinde bu arabanin bir kac parcasindan daha fazlasini degistirebilirler. Aracin sahibinin siz oldugunuzu dusunun teslim alir misiniz ? 1 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Konuyu baştan itibaren okumaya çalıştım. Özetle siz de deyin ki o zaman bu benim sattığım araba olmayabilir, nereden bileyim kapıyı değiştirmediklerini. Değişmiş denen parçaları 1 hafta içinde kendileri değiştirmiş neden olmasınlar. Eğer benim kandırma ihtimalim varsa ki ilanda demişim kaydı temiz ama muhtelif yerlerde boya var diye sende gelip bakmışsın tamam demişsin o zaman senin yalan söyleme ihtimalin benimkinin 10 katı fazla. Çünkü ben satmadan önce kusurlarını belirtmişim, sen aldıktan bir hafta sonra aaa bu araba kötüymüş diyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Benden de komplo teorisi Araç satışı yapıldı. Paranın tamamı alındı. Sonra alıcı dedi ki bu arabada hasar var geri al. Satıcı : paramı krediye yatırdim kapatmam icin 5 bin daha gönder kapatıp tekrar kredi çeker aracı alırım. Mantıksız ama Türk adalet sistemi bu. Belli olmaz. Yine de benim şahsi görüşüm hiçbirşey olmaz. (Tam da bmw alacaktım ama baksana servisteki elemanları bile tırt. Vazgeçtim ) Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Mahkemeye versin şahıs. Olurda siz haksız çıkarsanız emsal gösterin sizde aldığınız kişiye iade edin 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Kardeşler, burda hepimiz araç alıp satıyoruz veya ailemizde, çevremizde olanları görüyoruz Ben yine söylüyorum. Satıcının iyi niyeti ve mağduriyetini anlıyorum. Ben sadece olaya birde alıcı gözünden bakmaya çalışıyorum. Fikirlerimizi söylüyoruz, bu tür konularda objektif olun. 2 taraflı düşünmeye çalışın. En kötüsünü hesap ederek hareket etmek lazım. Birşey çıkacağını düşünmüyor ve umut ediyorum, inşallah alıcı da satıcı da bu olayı gereğinden fazla büyütmez ve tatlılıkla kapanır 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Mahkemeye versin şahıs. Olurda siz haksız çıkarsanız emsal gösterin sizde aldığınız kişiye iade edin [emoji1] [emoji1] yok artık fabrikaya kadar gider. 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Konu çok uzadığı için tüm mesajları okumadım işin doğrusu , exper raporunu görmüşmüydün Gürkan sen , yani gerçekte exper raporu varmı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Komşum hakim ona sordum. Sıfır olsa ayıplı Mala girer mahkeme yolu açık. Ama diğeri ikinci el bakarak alır. Sorumluluk alandadır. Mahkemeye gitse bile hiç birşey çıkmaz dedi. Aynı ortamda bir arkadaş sizden araç alan pozisyonu gibi olmuş. Fakat o servisten expertiz aldığı halde Çok araştırmış hiç bir hak iddia edememiş. 4 Yorum bağlantısı
Gürkan Gürel 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Arkadaşlar bugün çalıştığım kurumu arayip beni psikolojik baskı altına almaya çalıştılar. Polis e gittim suç duyurusunda bulundum. Elimde tlf görüşme kayitlarimi verdim, aracı almaya geldiklerine dair bakarken videolarini yakindaki ekmek fabrikasindan istedim verdiler sağolsunlar. Eve geldim şimdi ve bir numara aradı beni, bu arabayı geri alacaksın yoksa ben gelirsem süt dokmus kediye dönersin dedi. Bende dedim seni savciliga şikayet ederim sen kim oluyorsun beni rahatsiz ediyorsun dedim . Bana dediki sen daha rahatsın, asıl rahatsizligi yasayacaksin dedi. Evlisin bir çocuğun var ve memleketimin ilcesine kadar söyledi tehdit etti beni. Bu görüşmemde kayıt altına aldım . Komşum polis ona dinlettim. Dedi yarın merkeze gel ifadeni degistirwlim bunuda ekleyelim dedi. Goruyormusunuz artik nelerle uğraşıyorum.hanımım şuan korkuyor, bir evde bir babanın bu durumuna bakarmisiniz? Yorum bağlantısı
Gürkan Gürel 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Konu çok uzadığı için tüm mesajları okumadım işin doğrusu , exper raporunu görmüşmüydün Gürkan sen , yani gerçekte exper raporu varmı. abi beni tehdit ediyorlar. Mahkemeye veremediler beni anlaşılan. Ama bugün ben gittim polise suç duyurusunda bulundum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Noter belgenizde adresiniz yazıyor. Bilmesi normal. Bence tüm numaralara kapatın hattınızı. Sadece rehberinizdekiler ulaşabilsin. Adamdaki rahatlığa bak ya... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Bu is gereksiz yerlere dogru buyuyor. Karsi taraf da anlasilan kendine cok guvenmedigi ve kendi basina size aravi iade edemeyecegini anladigi icin araya sizi korkutabilecek birilerini koyuyor. Memlektinizi bilmeleri cok zor bir sey degil. Bugun tck'nizden bu bilgilerinalirlar ancak bu bilgileri gorebilen kisilerin baskalariyla paylasmasi suctur. Siz savcilik ve polisle irtibatta kalmaya devam edin bence. Bu asamadan sonra birsey olmaz, hic kimse gelemez dememiz sizi korumaya yetmez, bilakis yanlis yonlendirmeye neden olur. Araci alanin kendi yerine baskalarini sizinle muhattap etmesi asil o kisinin korkakligidir da neyse. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Gürkan Gürel 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Abicim haklısınız ama resmen beni tehdit etti, savcılığa veririm dediğimde,senin yasin kadar benim Savcılığın karşısina cikmisligim var dedi. Arabayi alacaksin dedi almiyorum dedim. Aliyormusun almiyorum dedim. O zaman görüşecegiz bekle dedi kapatti telefonu. Mafya gibi yada mafya ayaklarina yatıyor. Bütün huzurumuz kaçtı Yorum bağlantısı
Engin Ünal 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 evet iş çığrından çıkmış , artık yapacağın hukuki yolları takip etmek Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Mahkeme yoluyla çözemeyeceğini anladı. Patronu hani saygındı. O Nerde ? Ona ulaşın. 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Gürel 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Mahkeme yoluyla çözemeyeceğini anladı. Patronu hani saygındı. O Nerde ? Ona ulaşın. bugün patronu aradi beni, abicim araba konusunda sıkıntı olmuş, ben 5 bin tl sini verdim bunun. Bunun maasindan kesecegim. Baktirmamakla eswklik etmiş dedi. Yinede mahkemeyle ugrasmayin uzlasin dedi ben kabul etmedim. Kolay gelsin dedik kapattik normal konusmamiz oldu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 bugün patronu aradi beni, abicim araba konusunda sıkıntı olmuş, ben 5 bin tl sini verdim bunun. Bunun maasindan kesecegim. Baktirmamakla eswklik etmiş dedi. Yinede mahkemeyle ugrasmayin uzlasin dedi ben kabul etmedim. Kolay gelsin dedik kapattik normal konusmamiz olduArayıp deseydin böyle böyle yapıyor kefil Olduğun adamın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts