İçeriğe Yönlendir

Bakım Sonrası Lpg Ayar Problemi

Ahmet Hacıoğlu

Recommended Posts

Ahmet Hacıoğlu

merhaba

aracımı iki hafta önce lpg bakımına soktum. filtreler değişti yaz ayarı yapıldı. fakat aracım düzen tutmadı.gaza geçmiyor. geçtiği zaman benzine atıyor 10 15 saniye sonra. afedersiniz içine ettiler ayarı bozdular. ayara gitmeden önce hiçbir problem yoktu arabamda . lpg nin markası tartarin. enjektörler yeni.

maalesef izmitte ustasını bulamadım.benzer problemi yaşayan çözüme kavuşturan arkadaş var mıdır? aracım satılma aşamasında olduğu için acil yardım bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

merhaba

aracımı iki hafta önce lpg bakımına soktum. filtreler değişti yaz ayarı yapıldı. fakat aracım düzen tutmadı.gaza geçmiyor. geçtiği zaman benzine atıyor 10 15 saniye sonra. afedersiniz içine ettiler ayarı bozdular. ayara gitmeden önce hiçbir problem yoktu arabamda . lpg nin markası tartarin. enjektörler yeni.

maalesef izmitte ustasını bulamadım.benzer problemi yaşayan çözüme kavuşturan arkadaş var mıdır? aracım satılma aşamasında olduğu için acil yardım bekliyorum. 

lpg den benzine atma aşamasında ses gelip mi devre dışı mı kalıyor ? 

Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu

hayır hocam herhangi bir ses yok. benzinli aksam da ses ve sıkıntı yok. bayi ile kavga ettiğim için gidemiyorum tekrar.

eminim aslında ayarla ilgili bir problem ama oksijen sensörü felan diye okudum. ondan yazmak istedim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...