İçeriğe Yönlendir

Çerçeve Sorunu

SELAMİ AKTAŞLI

Recommended Posts

SELAMİ AKTAŞLI

hayırlı günler double din takıldı sonunda istediğim gibi de oldu ama şöyle bir sorun var maun kaplamalı cerceve kırık göze hoş görünmüyor.Ekranın yanlarında da bosluklar kaldı.Şimdi sorum şu

1- Maun kaplamalı cerceveyi nasıl temın edebılırım

2- Ekran yanlarında kı bosluk neyle kapatılır.(ebaydaki ürünü sipariş edemem )

rn5bc8u.jpg

ziFUYrf.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Çıkmacılar araştırılacak ya da servisten sipariş verilecek.

Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI

Çıkmacılar araştırılacak ya da servisten sipariş verilecek.

Abi izmir deki hemen hemen bütün çıkmacıları gezdim aradım bulamadım.düz siyahı var onu da takarsam cok cırkın gorunecek.

Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI

Bu urun cok dıkkatımı çekti ama bunu yapıstıracak bır usta bulamadım bu kez bır cok aksesuarcıya gıttım urunu soyledim gösterdim internetten kımse ugrasmaz dedı.Aslında siyah buldum bitane internette onun ustune bu urunu uygulamak daha guzel olur usta bulursam sayet  :)

Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI

O çerçevelerden de buldum Çağlar abi ama kaplama ve kaplama işçiliği cok buyuk sorun 

daouble için üretilmiş hazır çerçeveler vardı 200 250 civarı

Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI

Anlaşılan bu çerçeve boyle kalacak  :) Çokk gözüme batıyor bütün sorun bu  :) butun maun parçaları http://urun.gittigid...7-par-173300662 linktekı urunden sıparıs edıp kaplatsam bıde ustune dınler ıcın olan çerceveden sıparıs etsem orjınal goruntusunden çok mu alakasız olur 

maun ise orjinali ... doğrudur görünümü aynı olamyacak kaplansa bile

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Ben şöyle yaptım;

0d472bcec9c2bb35d803cdf617385ad0.jpgİçinden çıkan çerçeveyi kesip kenarlara koydum.Ama sizin orjinal çerçeve de sıkıntı,en iyisi fibercide göğüs kısmını double dine uyacak şekilde komple yeniden döktürmek olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI

Ben şöyle yaptım;

0d472bcec9c2bb35d803cdf617385ad0.jpgİçinden çıkan çerçeveyi kesip kenarlara koydum.Ama sizin orjinal çerçeve de sıkıntı,en iyisi fibercide göğüs kısmını double dine uyacak şekilde komple yeniden döktürmek olur.

Döktürmek daha maliyetlı olur galıba tek yolu siyah bulmustum birtane ondan alıp takmak olacak . Genede teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI

Kenarları yine kapanmayacak ama,orjinalse double dine uygun değildir.

Sözde urun baslıgında uyumlu yazıyor ama bilemedim şimdi . Bahsettiğim ürün bu ;

http://www.hepsiburada.com/ford-focus-1-1999-2005-double-teyp-cercevesi-p-OTAKTAS23FD32L?productId=otaktas23fd32l&categoryId=20020281&sku=OTAKTAS23FD32L&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CP_bz5D4rMYCFSQIwwodI5oHKA 

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Küllüksüz olan uyumludur. Yani baktığınız ürün.

Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI

Küllüksüz olan uyumludur. Yani baktığınız ürün.

O zaman gozumu karartıp kaplama urunlerı ve bu cerceveyı sıparıs edıcem  :) Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...