Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 7 ve 8 nci iletilerde ki muhabbete göre Gurme'ler iyi park eder ise neden otomatik parklı araç alırlar kafama takıldı Barış 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Özaslan 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 yıllardır araç kullanırım.daha önceki aracım doğan sl idi ve 9 sene bindim onda parketmede herhangi ibir sorun yaşamıyordum.nasıl olsa çizik filan önemli değildi. .ancak 2014 focus 3 olunca canım gidiyor sanki ve nerde geniş yer varsa oaraya parkedip tek vurup çizilme olmasın diye yürümeyi göz önüne alıyordum. ne zaman ki iki üç denemeden sonra park ettiğim yerlere otomatik park sistemini deneyip tek hamlede park etttiğmde artık rahat park edebilirim dedim.tabi aerkadan gelen araçlar bana park etmek için beklediğinde :) Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Bu konuda hiç mütevazi olmayacağım çok fena park ederim Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 (düzenlendi) Arabamın uzunlugundan biraz fazla boşluk olsun gerisi teferruat ama bayanlar bununlada yine park edemez yine park edemez onlara boş arazi lazım yada benim yaşadığım bölgedeki bayanlar böyle 24 Haziran 2015 tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Park etme konusunda bayan sürücülerin baya zorlandıklarına çok kere şahit oldum.Konu motora yağ ekleme olunca kimse ellerine su dökemez,bakınız.. https://www.youtube.com/watch?v=7Mo4TI-C9Gs 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Park etme konusunda bayan sürücülerin baya zorlandıklarına çok kere şahit oldum.Konu motora yağ ekleme olunca kimse ellerine su dökemez,bakınız.. salataya yağını eklemiş ablam. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Arabamın uzunlugundan biraz fazla boşluk olsun gerisi teferruat ama bayanlar bununlada yine park edemez yine park edemez onlara boş arazi lazım yada benim yaşadığım bölgedeki bayanlar böyle Kesinlikle ve şiddetle katılıyorum. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Kesinlikle ve şiddetle katılıyorum. Avm ye gitmeye korkar oldum özellikle markantalyada -6 kata iniyorum direk 1 Yorum bağlantısı
Burak İşci 19 Ağustos 2015 Paylaş 19 Ağustos 2015 Dar yerlere park ederken en çok korktuğum olay geri geri manevra yaparken aracımın önünü, önümde ki araca sürtmem. Malum fiesta da önü göremiyorum, Allah'a emanet sokuyorum aracın ön tarafını Hava hafif karanlıkken farkları açıp hallediyorum ama öğle vakti zor oluyor Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Almış otomatik park sistemli arabayı bir se tarif veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Birde park edebilse o otomotik sistem Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Birde park edebilse o otomotik sistem devrem test ettik onayladık,güzel park ediyor,sıfır hata Almış otomatik park sistemli arabayı bir se tarif veriyor. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 devrem test ettik onayladık,güzel park ediyor,sıfır hata Şimdi senden video isterim,alnında boncuk boncuklu terleyende olmasın ama Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Şimdi senden video isterim,alnında boncuk boncuklu terleyende olmasın ama klimayı açarım Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 klimayı açarım Montunu çıkarmaya çalışma ama,aklıma videon geldi de Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Montunu çıkarmaya çalışma ama,aklıma videon geldi de kış ayıydı ama,hava o gün çok sıcaktı,keşke mont giymeseydim Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 kış ayıydı ama,hava o gün çok sıcaktı,keşke mont giymeseydim Ofis ortamında kendi kendine tenini bronzlaştıran ilk sensin sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2015 Paylaş 29 Ağustos 2015 Ofis ortamında kendi kendine tenini bronzlaştıran ilk sensin sanırım. geçmişe sünger çektim Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Ahanda bitane video buldum caylaklar izlesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts