Fatih Karaman 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Antalya'da da yapan ve tavsiye etmem,yayın sürekli basınç yaptığını,ayarlarin bozulduğunu belirtiyor.Ford un son zamanlarda reklamini yaptığı tampon altındaki sensöre ayak uzatmayla açılan kapak,yada kuga,b max,c max,s max gibi araçları inceleyip,açılma kapanma varsa o sistemi tasarlamaya çalışalım bence.. Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Fiesta için o tasarımlar biraz zor yapilir. Birincisi amortisör ler uygun değil. Yorum bağlantısı
Fatih Karaman 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Işte orada sanatçı rol alacak.Mesela:Antalya'da kartalin bagaj açma yayını 206 nin arka kapı eşiğine ayarlayıp ,on kapı lambo,arka kapı yukarıya açılır yapmıştı. Yorum bağlantısı
Fatih Duru 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Arkadaşlar merhaba. 2012 Fiesta 1.4i Aracıma severek biniyorum. Daha kullanışlı yapmak adına youtube'da gezerken gözüme bir yöntem takıldı. Başka marka araçlarda( hatchback, SW ) bagaj amortisör kısmına yerleştirilen/değiştirilen yay aracılığı ile kumanda ile kalk komutu verdiğimiz bahajı tam açılır moda getiriyorlar. Bilenleriniz vardır. Focusların yeni kasalarında bu mevcut. Elektronik bir motor sisteminden bahsetmiyorum. Tamamen gerilen ve geri serbest kalan yay sisteminden bahsediyorum. Benim teknik bilgim bunu çözmek için yeterli değil. Bunu değerlendirebilecek olan var mı aranızda? Örnek video linki https://www.youtube.com/watch?v=InF2qfB3_Tc https://www.youtube.com/watch?v=U2lKa98HUCk Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Arkadaşlar merhaba. 2012 Fiesta 1.4i Aracıma severek biniyorum. Daha kullanışlı yapmak adına youtube'da gezerken gözüme bir yöntem takıldı. Başka marka araçlarda( hatchback, SW ) bagaj amortisör kısmına yerleştirilen/değiştirilen yay aracılığı ile kumanda ile kalk komutu verdiğimiz bahajı tam açılır moda getiriyorlar. Bilenleriniz vardır. Focusların yeni kasalarında bu mevcut. Elektronik bir motor sisteminden bahsetmiyorum. Tamamen gerilen ve geri serbest kalan yay sisteminden bahsediyorum. Benim teknik bilgim bunu çözmek için yeterli değil. Bunu değerlendirebilecek olan var mı aranızda? Örnek video linki https://www.youtube.com/watch?v=InF2qfB3_Tc https://www.youtube.com/watch?v=U2lKa98HUCk Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Fatih Duru 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 Videodaki Fiesta benim arac [emoji2] herhangi bir sikinti yok kac aydir kullaniyorum ancak soguk havada boyle kalkmiyor malum soguklardan dolayi. Emre bey aracın bagajı halen sağlıklı çalışıyor mu? Bazı arkadaşlar Kilit, amortisör vb. aksamlara bagajın açılmamaya kadar hasar verebilceğinden bahsetmişti. Sanırım 1 yıl yeterli bir tecrübe olmuştur. Son durum hakkında bilgi verir misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Emre bey aracın bagajı halen sağlıklı çalışıyor mu? Bazı arkadaşlar Kilit, amortisör vb. aksamlara bagajın açılmamaya kadar hasar verebilceğinden bahsetmişti. Sanırım 1 yıl yeterli bir tecrübe olmuştur. Son durum hakkında bilgi verir misiniz?Fatih bey suan eksi 15 derece oldugu icin kapilari bile zor aciyorum.Hasar verme olayi bende yok sadece soguk havada amortisor yukari kaldirmiyor.kisa kadar herhangibir sorun olmuyor.2 seneye yaklasiyor yaylari takali. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Duru 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Fatih bey suan eksi 15 derece oldugu icin kapilari bile zor aciyorum.Hasar verme olayi bende yok sadece soguk havada amortisor yukari kaldirmiyor.kisa kadar herhangibir sorun olmuyor.2 seneye yaklasiyor yaylari takali. O zaman yapmak gayet mantıklı Bi arkadssim denemiş ama ölçüyü tutturamamış. Uyguladığınız ürün standart ürün mu yaptırdınız mi ? Eksi 15 demissiniz ama uygun olduğunuz zaman yayın tam ölçüsünü verirmisiniz. Yay aralığı et kalinligi ve tam boyu. Ve malzemesi tabiki saygılar Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 (düzenlendi) Bende zamaninda merak edip yapamamistim 17 Aralık 2016 tarihinde Atakan Ulusoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 yay ile kendiliğinden açılması riskli bir değişimdir. vesile ile.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts