ibrahim turhal 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Merhaba. Az önce apartmanda oturan biri arabasıyla otoparktan çıktı. Arabası ford focus. Anahtarla uzaktan bagajı actı dedım noluyoruz ilk defa boyle bırsey gordum ve cok hosuma gıttı. Acaba bizim fiestalarda var mı bu ozellik? kumandaya baktım sımdı. Bı tane işaret var 2x yazıyor. Acaba bizim araba da yapıyor mu aynı işi merak ettim. Yorum bağlantısı
burak can umur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Evet o tuş 2 kere basınca bagajı açıyor ama sadece kapağı serbest bırakıyor yukarı kaldırmıyor elle tutup kaldırıyıosun elle kapatıyosun 1 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 Evet o tuş 2 kere basınca bagajı açıyor ama sadece kapağı serbest bırakıyor yukarı kaldırmıyor elle tutup kaldırıyıosun elle kapatıyosun Ah be. Bi an ümitlenmiştim. Ozaman hiç bir anlamı yok 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 aslında olur biraz düşünce ile biraz daha sert amörtisör bir takım yay ile 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Merhaba. Az önce apartmanda oturan biri arabasıyla otoparktan çıktı. Arabası ford focus. Anahtarla uzaktan bagajı actı dedım noluyoruz ilk defa boyle bırsey gordum ve cok hosuma gıttı. Acaba bizim fiestalarda var mı bu ozellik? kumandaya baktım sımdı. Bı tane işaret var 2x yazıyor. Acaba bizim araba da yapıyor mu aynı işi merak ettim. Bagaj amortisörüne yay takarak bu şekilde otomatik açılmasını sağlayan arkadaşlar vardı. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Eğer anahtarınız uzaktan bagaj kilidini açabiliyorsa yeni amortisörlerle gördüğünüz şeyi aracınıza uygulamanız mümkün.. Bizde vosvosların bozulan yayları yerine ön kaputa 2 tane kartal bagaj amortisörü takıyoruz süper oluyor, tek eksiğimiz kilit mekanizmasını uzaktan serbest bırakamamak 2 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 Şimdi baktım. Kumanda açıyor ama kaldırmıyor. Nası bi ürün almam lazım internette varmıdır? Ben pek anlamıyorum bu tür şeylerden alıp bir yere yaptırayım biraz zaman geçince. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 6. Sanayi ye yakınsanız akşam o tarafa uğrayacağım, siz de gelin hem sistemi göstereyim hem de yapan ustaya sorun ne kadara yapar diye.. Masrafınız 2 tane amortisör ve ustanın el emeği kadar olacak.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 faklı sert bagaj amortisörü takınca kapağa içerden aşırı bası gelir buna dikkat. ayrıca kafaya veya alçak otoparkta da dikkat 4 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 Sarp D. Uygur aracı yeni aldım biraz maddi açıdan toparlanmam lazım. bunu onumuzdekı ay yaptırırım. Bildik bu işi yapan yer varsa soylersenız makbule gecer. Bır de ınternetten mı alacagız o ürünü yoksa o usta temin edıyor mu acaba? Çağlar Bayur siz soyleyınce bi an hayal ettim. Gerçekten kafalara dikkat etmek lazım tehlikeli bir özellik olabilir. Dalgınlık esnasında kazalar yasanabılır. Aslında detaylı dusununce cok ta saglıklı bi ozellikte değil gibi. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Kendiliğinden yumuşayan amortisör takılmazsa evet, kapağı yüksek güçle ittireceği için sağlıklı olmaz. Bu yüzden tam açılmaya yakın yumuşayan/yavaşlayan amortisörlerden takılması gerekir. Yer olarak da 6. sanayinin Buca tarafından girince ilk sağ sokağın sonunda soldan 2. dükkan kaportacı İsmail. Amortisörü de usta temin etmiyor, sana diyor ki şu aracın amortisöründen al o kurtarır bunu, gidip alıyoruz montajı usta yapıyor. O kadar.. Bizim vosvosa yaptık gayet başarılı oldu, youtube üzerinde de birkaç yeni nesil vw araçlara yaptıklarını gördüm. Eğer aracınıza birebir uyacak bir amortisör varsa kendi elinizle bile yapabilirsiniz. İzlediniz mi hiç videoları? Yaptırmasanız bile fikir olur en azından Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 açılırken yumuşamaz da kolun açılma şekli le ilgilidir yani genelde kaputa sonradan takılırken yapılaiblir. bagaj kapağında kaynak yapılmasına evet diyen olursa olrda da ayarlabilir yumuşak son hareketi Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Mesela bizim Connect'ler de son kademeye kadar lap diye açılmıyor abi, son noktasına doğru hafiften yavaşlıyor açılırken.. İzlediğim videolarda da son noktaya gelirken kaputlar yavaşlıyor tek hızla açılmıyor sonuna kadar yani. İşin teknik kısmını sizler kadar iyi bilmiyorum da olay sadece amortisörle çözülüyor diye biliyorum ben Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 amortisör ayaklarını montaj yeri sağlıyor bunu . istenen ve orjinal de yapılan montajta açılma şekli hep sonlarda yavaş olandır. özelikle ön kaputa sonradan takılanlar genelde küt diye açlırı kaput sallanır hatta uzun süre sonunda da üstten bükülme damarları gözükür kaputta. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Aynen abi o yüzden daha yumuşak ve yavaşlayacak türden bir şey takılmalı.. Diğer türlü her şekilde zarar... Yorum bağlantısı
Fatih Karaman 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Simdi,ayagi goren sensorle acilan ford bagaj modasi var.Buna calisip yapsak? Yorum bağlantısı
Eren Bayralı 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 (düzenlendi) Kalıp yayı takarak bunu yapan birisini görmüştüm ama fiestada olurmu bilmiyorum. Ekleme:Videosunu buldum Ekleme 2:Fiesta 11 Kasım 2015 tarihinde Eren Bayralı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
serdar günaydın 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 videolarda yanlış görmediysem küçük yayla halletmişler. yalnız o yaylardan sonra kapanması zorlaşmaz mı? 1 Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Takipteyim bazen ellerim dolu olduğunda kumandaya basınca açılsın istiyorum bende. Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Arkadaşlar kalıp yayı alıpta bu işi bende yapmak istiyorum . Ekteki Fiesta bagaj kapağına mavi renk ve sanırım orta ağırlık yükündeki kalıp yayları mavi renkte.. Bu işi kendi başıma yapmak istersem bu yayın boy uzunluğu ne kadar almalıyım ve diğer sorum bu yayı bagaj amortisörüne geçirmek çok mu zor? Yorum bağlantısı
Emre Usta 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 (düzenlendi) Kalıp yayı takarak bunu yapan birisini görmüştüm ama fiestada olurmu bilmiyorum. Ekleme:Videosunu buldum Ekleme 2:Fiesta Videodaki Fiesta benim arac [emoji2] herhangi bir sikinti yok kac aydir kullaniyorum ancak soguk havada boyle kalkmiyor malum soguklardan dolayi. 4 Ocak 2016 tarihinde Emre Usta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Videodaki Fiesta videoki benim arac [emoji2] herhangi bir sikinti yok kac aydir kullaniyorum ancak soguk havada boyle kalkmiyor malum soguklardan dolayi.Modifiyeyi siz yaptıysanız bana yol gösterirseniz bende yapmak istiyorum..1- yayı nereden aldınız siz mavi almışsınız acaba sarı veya kırmızı yay alsak soğuktata kalkar mı? 2- amörtisörün Oray'a yayı Nasıl takıyoruz kolay mı? 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Modifiyeyi siz yaptıysanız bana yol gösterirseniz bende yapmak istiyorum.. 1- yayı nereden aldınız siz mavi almışsınız acaba sarı veya kırmızı yay alsak soğuktata kalkar mı? 2- amörtisörün Oray'a yayı Nasıl takıyoruz kolay mı? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256390-fiesta-modifeyeye-basladim/page-5Burada nasil sokulup takildigi mevcut Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256390-fiesta-modifeyeye-basladim/page-5 Burada nasil sokulup takildigi mevcut Hmmm alttaki yorumlarda kapağa zarar verdiğini ve bir daha açılmağını yazan arkadaşlar olmuş endişe ettim yapıp yapmama konusunda.. Bilgi için teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts