İçeriğe Yönlendir

Osram Night Breaker Plus/Unlimited/Laser

Safak Acar

Recommended Posts

Metin Akbal

Mesela "Mercek sizden,Takması benden" [emoji3] 
Bu kampanyada işçilik senden olur,kısa süreliğine tanıtım amaçlı 

Ne demek mercek te benden olsun :D
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
Şimdi, Metin Akbal yazdı:

Ne demek mercek te benden olsun :D

Ağanın eli tutulmaz demişler :p

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Dün akşam üzeri ampüller geldi

bugün taktırdım 2 vide söküp farı öne alıp o şekilde takılıyor fluancelarda.  ardında da far ayarı yaptırdım.  henüz gündüz test edemedim çok ama 1. ampül değiştiğinde çok bariz renk farkı olduğunu gördük.  otoparkta çektim 1 2 resim onu atayım .

X9jnq5.jpg

kGa2nJ.jpg

ZMar73.jpg

daha bir beyaz tonunda aydınlatıyor. far ayarı da düşükmüş ayardan sonra daha iyi oldu.  Otoparktaki görüntü biryere kadar akşam yağmurda bakarız ne derece göstereceğine ama ilk izlenimim beklediğim farkdan daha iyi olduğu 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz
4 saat önce, Ali Gök yazdı:

Dün akşam üzeri ampüller geldi

bugün taktırdım 2 vide söküp farı öne alıp o şekilde takılıyor fluancelarda.  ardında da far ayarı yaptırdım.  henüz gündüz test edemedim çok ama 1. ampül değiştiğinde çok bariz renk farkı olduğunu gördük.  otoparkta çektim 1 2 resim onu atayım .

X9jnq5.jpg

kGa2nJ.jpg

ZMar73.jpg

daha bir beyaz tonunda aydınlatıyor. far ayarı da düşükmüş ayardan sonra daha iyi oldu.  Otoparktaki görüntü biryere kadar akşam yağmurda bakarız ne derece göstereceğine ama ilk izlenimim beklediğim farkdan daha iyi olduğu 

Hayırlı olsun, hazır yağmur da yağarken istanbul'da bir de yağmurdaki düşüncelerinizi söylerseniz tam olur :)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
3 saat önce, Kazım Yılmaz yazdı:

Hayırlı olsun @Ali Gök Ateş ediyor maşallah 

sağol @Kazım Yılmaz abi . gerçekten çok beğendim bende  beklemediğim kadar iyi oldu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

az önce yağmurlu havada yeterince test ettim.   bir halojen far daya iyi aydınlatırmı bilemiyorum.  Işık rengi beyaza yakın karanlık yollarda çok güzel görünüyor aynı zamanda görüşün düştüğü  yağmur ve karşıdan araba ışığı gelen yerlerde de gayet iyi.

daha önce philips extravision % 130 kullanmıştım oda iyiydi ama o h4 dü ve 10 yaşındaki bir merceksiz fara takılıydı. o sebeple bunla karşılaştırmam haksızlık olur ona.  

almak isteyen arkadaşlara sonuna kadar tavsiye ederim. fırsat bulunca daha iyi resimlerini çekeceğim

Kafa karışıklımda tavsiyede bulunan @Kazım yılmaz , @Selçuk keleş abilerime ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Şimdi, Çağlar Bayur yazdı:

Takılan ampul tipi nedir

osram night breaker laser h7

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz

Megalight ultranın 130 luk olan modeli güzel deniyor ama burada yok galiba hep 120 lik olan modeli çıkıyor bir bilgisi olan var mıdır ? 

Ring xenon 130 halojen ampul varmış ingilterede üretiliyormuş ödül almış yurtdışında hiç duyan ya da kullanan var mı ben ilk defa duydum bu markayı 

Autoexpressin 2016 daki test sonuçları ;

http://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/76760/best-car-headlight-bulbs-group-test

Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

Ali bey aldıgınız sıtenın lınkını atarmasınız

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Dışarıda detaylı foto paylasabilir misiniz acaba. Kafamı kurcalıyor bu ürün.

Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

Serdar bey tesekkur ederım .

Diğer sıtede olan h7 amluller var fıyatlar farklı farklı bırısı dıgerının ıkı katı?

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Bir saat önce, Fatih Ozen yazdı:

Ali bey aldıgınız sıtenın lınkını atarmasınız

http://urun.n11.com/ampul/osram-h7-night-breaker-laser-2li-ampul-set-takim-P151027985

fatih abi bu linkten aldım ben. iyi bir satıcı çabucak gönderdi kazım abi de burdan almış memnun kalmış bennde onun tavsiyesi üzerine aldım . 

58 dakika önce, Erdal Aydın yazdı:

Dışarıda detaylı foto paylasabilir misiniz acaba. Kafamı kurcalıyor bu ürün.

tamam  bi vakit ayarlayabilirsem bu akşam çekmeye çalışırım tabiki

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
8 dakika önce, Murat Korkmaz yazdı:

Serdar bey attığınız ürün g.e ultra light 120 modeli ben 130 modelini sormuştum burada yok diye 

Ben G.E için vermedim o linki. Mesajınızda Ring xenon'dan bahsetmişsiniz ? Verdiğim link de var o ürün.

Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz
4 saat önce, Serdar GÜNGÖR yazdı:

Ben G.E için vermedim o linki. Mesajınızda Ring xenon'dan bahsetmişsiniz ? Verdiğim link de var o ürün.

n11 de de ilanını buldum ama ürünü pek alıp kullanan yok anladığım kadarıyla bir fikriniz var mı ürünle ilgili ?  Yoksa yine osram philips vb. marka mı almalı ?  

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

@Murat Korkmaz Ring marka için fikrim yok. "Tedbili mekanda ferahlık vardır "demişler, bence alın kullanın deneyimlerinizi paylaşın bu konuda  ilk olun ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...