İçeriğe Yönlendir

Osram Night Breaker Plus/Unlimited/Laser

Safak Acar

Recommended Posts

Süleyman Can Şahin

Yine halojene 100 lira bayılacaz o zman. Bu ampüllere alışıncada standart olanlar hiç tat vermiyor.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Aracımda kısa far da halojen mercek var. H7 Cree Led 9600lm takılı.

Gece görüntüsü.( Kameranın açısından dolayı böyle görünüyor ama daha geniş bir aydınlatma var)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin
41 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

H7R 4300 k xenon kullan

Merceksiz mi . Halojenden daha iyi aydınlatma olurmu . Çok soru sordum ?tavsiye edeceğin bir ürün varmı abi 

1 dakika önce, Serdar Güngör yazdı:

Aracımda kısa far da halojen mercek var. H7 Cree Led 9600lm takılı.

Gece görüntüsü.( Kameranın açısından dolayı böyle görünüyor ama daha geniş bir aydınlatma var)

Abi sende halojende olsa mercek var ? 

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
(düzenlendi)
Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Arabayı en fazla 1 sene daha kullanırım mercek işine gerek yok o yüzden çokda pahalı . Bende bi takım xenon balastı vardı zaten . Aydınlatması osram nb laserden iyi olacaksa servet abinin dediği ampülden almak daha mantıklı. Hem sürekli patlama problemi olmaz .

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
5 dakika önce, Süleyman Can Şahin yazdı:

Arabayı en fazla 1 sene daha kullanırım mercek işine gerek yok o yüzden çokda pahalı . Bende bi takım xenon balastı vardı zaten . Aydınlatması osram nb laserden iyi olacaksa servet abinin dediği ampülden almak daha mantıklı. Hem sürekli patlama problemi olmaz .

Linki verdim 4300k siparişi ver gelince montajın ı yap bol bol da resim çek,bu h7 halojen konusunu kapatalım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kesinlikle daha iyi, R serileri üzerinde belirli yerde boya var gölgeyi azaltmak için. Ve hatta bende olabilir. Bakayım yarın varsa bilabedel senindir :)

Linki verdim 4300k siparişi ver gelince montajın ı yap bol bol da resim çek,bu h7 halojen konusunu kapatalım [emoji4]

Serdar bi dur allasen hayır hasenat işime taş koyma :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin
37 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Kesinlikle daha iyi, R serileri üzerinde belirli yerde boya var gölgeyi azaltmak için. Ve hatta bende olabilir. Bakayım yarın varsa bilabedel senindir :)

Abi süpersin teşekkür ederim ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
54 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

İnşallah darısı başıma :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
H11 de yokmu r serisi?

Engin, senin aracın mercekli, R serisine gerek yok. Direk 4300 k göm mükemmel olur
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Servet Aydın

Bulabilirsen metal gövdeli bak Engin. Link koy beraber karar verelim

Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Engin Deniz
YENI 2 Adet 2 adet Kiralık Oto Yedek Xenon H1 H4 H11 35 W Başkanı Işık Ampul Lamba 4300 K, 5000 K, 6000 K, 8000 K
http://s.aliexpress.com/BbeAR3AZ
(from AliExpress Android)

Çok başını ağrıttım ama Balast yok gibi abi?

Şunu buldum
35 W 12 V HID Xenon Slim Tek Dönüşüm Far Kiti H1 H3 H7 H4-1 H8 9005 9006 H9 H11 HB3 HB4 3000 k 4300 K 6000 K 8000 K
http://s.aliexpress.com/ummIZZzI
(from AliExpress Android)
Yorum bağlantısı
Ali Gök

bursa otoyolunda bir kaç resim çektim alacak arkadaşlara fikir vermesi için paylaşıyorum

o019R2.jpg

Nl7WRP.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ali Gök

h7 cree led 9600 lm geldi . hemen taktırdım öğlen birazdan video da paylaşırım.

Np9RG5.jpg

5go1nR.jpg

R0blp1.jpg

ateş videosu da geliyor :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 yıl sonra...
Tuncay Uludağ
(düzenlendi)

Geçen sene nisan ayında alınmış olup 3 ay kullanılmıştır. Satmamın sebebi bi xenon mercek işine geçişimdir. İş gereği günde 2 saat akşam yolculuk için kullanıldı. Zamanında nn11 sitesinden  80 TL'ye alınmıştır.

Fiyatı 50 TL dir.

gPlyk2.jpg

Z5NJLZ.jpg

tarihinde Tuncay Uludağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Bedava 

Servet abi benim Fiesta’da standart Würth takılı, idare eder bir aydınlatma var.
Fark eder mi bu Laser?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...